Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En verden indenfor - Bjørn Herold Olsen - Bog

- Signaler fra det indre rum

Bag om En verden indenfor

En verden indenfor er en bog om en transparent, indre verden bag den synlige, ydre verden. Der findes en hemmelig dør bag om sindet og tankerne til en indre bevidsthed, som rummer klarhed, fred og glæde. Dit inderste selv. En verden indenfor benytter sproget til at adressere det ordløse og ubeskrivelige – stilheden og ’ingenting’. En opgave, som synes umulig, men bogen rækker alligevel ud for at give læseren en mulighed for at identificere det indre, personlige landskab, der hviler i sin egen ret, og hvor livsglæden, kærligheden og visdommen residerer. Du kender det godt. Dit inderste, lyse væsen, som ikke er blevet adresseret igennem skolegangen eller af samfundet. Måske blot oplevet som en indre længsel efter det, som i den tidlige barndom var bærebølgen i alt – den indforståede accept af livet, begejstringsbølgen og kærligheden. Uddrag af bogen Denne bog handler om bevidsthed, som er det stærkeste element i den menneskelige konstitution. Bevidsthed er lige så flygtig og plastisk som luft og vand, men kan transcendere tankerne, sanserne og den fysiske virkelighed. Bevidsthed kan nå dybere end al viden, sprog og logik. Bevidsthed rider på en underliggende forbindelse med alt i universet og kan gennem inspiration og ‘erkendelsesportaler’ overskride den fysiske virkelighed og sammen med en følelsesmæssig vågenhed afsløre en større verden, som menneskeheden aldrig rigtig har formået at beskrive eller kortlægge. Bevidsthed er mere end tanker, mentale forestillinger og faglig viden – det har mere at gøre med følelser i kroppen og dennes energier end med tankerne. En kærlig, indre klarhed uden ord. Om forfatteren Bjørn Herold Olsen har 20 års erfaring som pædagog og institutionsleder samt 30 års erfaring med uddannelse i BevidsthedsBerøring, som arbejder dybt med forløsning af krop, følelser og bevidsthed. Han har 50 års erfaring med ’viden om selvet’, som er en praktisk metode til at forbinde sig indad med den livgivende skaberkraft.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776089054
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 104
 • Udgivet:
 • 11. Maj 2024
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x212x11 mm.
 • Vægt:
 • 193 g.
 • Forventes at udkomme i uge 21.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af En verden indenfor

En verden indenfor er en bog om en transparent, indre verden bag den synlige, ydre verden. Der findes en hemmelig dør bag om sindet og tankerne til en indre bevidsthed, som rummer klarhed, fred og glæde. Dit inderste selv. En verden indenfor benytter sproget til at adressere det ordløse og ubeskrivelige – stilheden og ’ingenting’. En opgave, som synes umulig, men bogen rækker alligevel ud for at give læseren en mulighed for at identificere det indre, personlige landskab, der hviler i sin egen ret, og hvor livsglæden, kærligheden og visdommen residerer. Du kender det godt. Dit inderste, lyse væsen, som ikke er blevet adresseret igennem skolegangen eller af samfundet. Måske blot oplevet som en indre længsel efter det, som i den tidlige barndom var bærebølgen i alt – den indforståede accept af livet, begejstringsbølgen og kærligheden.

Uddrag af bogen
Denne bog handler om bevidsthed, som er det stærkeste element i den menneskelige konstitution. Bevidsthed er lige så flygtig og plastisk som luft og vand, men kan transcendere tankerne, sanserne og den fysiske virkelighed. Bevidsthed kan nå dybere end al viden, sprog og logik. Bevidsthed rider på en underliggende forbindelse med alt i universet og kan gennem inspiration og ‘erkendelsesportaler’ overskride den fysiske virkelighed og sammen med en følelsesmæssig vågenhed afsløre en større verden, som menneskeheden aldrig rigtig har formået at beskrive eller kortlægge. Bevidsthed er mere end tanker, mentale forestillinger og faglig viden – det har mere at gøre med følelser i kroppen og dennes energier end med tankerne. En kærlig, indre klarhed uden ord.

Om forfatteren
Bjørn Herold Olsen har 20 års erfaring som pædagog og institutionsleder samt 30 års erfaring med uddannelse i BevidsthedsBerøring, som arbejder dybt med forløsning af krop, følelser og bevidsthed. Han har 50 års erfaring med ’viden om selvet’, som er en praktisk metode til at forbinde sig indad med den livgivende skaberkraft.

Brugerbedømmelser af En verden indenforGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.