Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En vild rejse - Karen Franciska Hørup - E-bog

- En fortælling om livets omvendte gaver

Bag om En vild rejse

Vi rammes alle af dem, de små eller store livskriser, som for en tid kan sætte alt i stå. Men måske er en krise netop det, der skal få dig til at vågne op og forstå, at din tid er lige nu. Livet venter ikke, og du har ikke 500 år at rutte med. Med udgangspunkt i sin egen personlige historie, der bl.a. tæller moderens tidlige død, to skilsmisser og kritisk sygdom, viser samtaleterapeut Karen Hørup dig, hvordan du kan vende de uundgåelige livskriser til ny livsenergi. Ved simpelthen at bruge dem som løftestang til at gøre det, du drømmer om, men som du måske ikke lige tør. Det handler også om at sætte sig selv fri og turde stå selv. At slippe sin afhængighed af forhold og den selvbe­skyttelse, der kan blive en barriere. At forstå sit ophav og den påvirkning, det har haft på ens liv, og komme styrket videre derfra. Bogen er en inspiration til dig på plus 50, mand eller kvinde, som har brug for hjælp til at komme op af sofaens dyb og få gang i resten af det liv, som stadig har oceaner af oplevelser til dig – hvis ellers du tør og orker. Rammen om Karens ofte humoristiske fortællinger og mange livsbekræf­tende råd er hendes ture ud i det blå med freerideren og hunden Luna under overskriften ”det frie liv”, som også er dokumenteret i et inspirerende væld af smukke billeder. Og når sidste side er læst, og du lukker bogen, vil du forhåbentlig tænke: ”Hvis hun kan, så kan jeg også ...” Om forfatteren Karen Franciska Hørup har været selvstændig i 30 år. De første 15 år som uddannet dekoratør med boligindretning og styling. Senere uddan­nede hun sig til krops­ og gestaltterapeut med speciale i kognitiv terapi, og har siden 2013 haft sin egen klinik i Højbjerg, hvor hun dagligt har samtaler om alt det, der gør ondt i livet, og som forhindrer os i at leve det liv, vi drømmer om.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794155052
  • Udgivet:
  • 23. Marts 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af En vild rejse

Vi rammes alle af dem, de små eller store livskriser, som for en tid kan sætte alt i stå. Men måske er en krise netop det, der skal få dig til at vågne op og forstå, at din tid er lige nu. Livet venter ikke, og du har ikke 500 år at rutte med.

Med udgangspunkt i sin egen personlige historie, der bl.a. tæller moderens tidlige død, to skilsmisser og kritisk sygdom, viser samtaleterapeut Karen Hørup dig, hvordan du kan vende de uundgåelige livskriser til ny livsenergi. Ved simpelthen at bruge dem som løftestang til at gøre det, du drømmer om, men som du måske ikke lige tør. Det handler også om at sætte sig selv fri og turde stå selv. At slippe sin afhængighed af forhold og den selvbe­skyttelse, der kan blive en barriere. At forstå sit ophav og den påvirkning, det har haft på ens liv, og komme styrket videre derfra.

Bogen er en inspiration til dig på plus 50, mand eller kvinde, som har brug for hjælp til at komme op af sofaens dyb og få gang i resten af det liv, som stadig har oceaner af oplevelser til dig – hvis ellers du tør og orker.

Rammen om Karens ofte humoristiske fortællinger og mange livsbekræf­tende råd er hendes ture ud i det blå med freerideren og hunden Luna under overskriften ”det frie liv”, som også er dokumenteret i et inspirerende væld af smukke billeder. Og når sidste side er læst, og du lukker bogen, vil du forhåbentlig tænke: ”Hvis hun kan, så kan jeg også ...”

Om forfatteren
Karen Franciska Hørup har været selvstændig i 30 år. De første 15 år som uddannet dekoratør med boligindretning og styling. Senere uddan­nede hun sig til krops­ og gestaltterapeut med speciale i kognitiv terapi, og har siden 2013 haft sin egen klinik i Højbjerg, hvor hun dagligt har samtaler om alt det, der gør ondt i livet, og som forhindrer os i at leve det liv, vi drømmer om.

Forlagets beskrivelse af En vild rejse

Vi rammes alle af dem, de små eller store livskriser, som for en tid kan sætte alt i stå. Men måske er en krise en omvendt gave, der skal få dig til at vågne op og forstå, at din tid er lige nu. Livet venter ikke.

Med udgangspunkt i sin egen personlige historie, der bl.a. tæller moderens tidlige død, kritisk sygdom og mirakuløs overlevelse, to skilsmisser og efterfølgende mange datingoplevelser, viser samtale­terapeut Karen Hørup, hvordan livskriser kan vendes til ny livsenergi. Ved simpelthen at bruge dem som løftestang til at gøre det, du drømmer om, men som du måske ikke lige tør eller ved, hvordan du skal gøre. Det handler om at sætte sig selv fri og turde stå selv. At slippe sin afhængighed af forhold, at slutte fred med sit ophav og komme styrket videre derfra.

Bogen er en inspiration til dig, som har brug for hjælp til at komme op af sofaens dyb og få gang i resten af det liv, som stadig har oceaner af oplev­elser til dig – hvis ellers du tør og orker. Ram­men om Karens ofte humoristiske fortællinger og mange livsbekræftende råd er hendes ture ud i det blå med freerideren og hunden Luna. Når sidste side er læst, og du lukker bogen, vil du forhåbentlig tænke:

“Hvis hun kan, så kan jeg også …”

Om forfatter
Karen Franciska Hørup har været selvstændig
i 30 år. De første 15 år som uddannet dekoratør med boligindretning og styling. Senere uddan­nede hun sig til krops­ og gestaltterapeut med speciale i kognitiv terapi, og har siden 2004 haft sin egen klinik i Højbjerg, hvor hun dagligt har samtaler om alt det, der gør ondt i livet, og som forhindrer os i at leve det liv, vi drømmer om.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af En vild rejseFind lignende bøger
Bogen En vild rejse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.