Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fællesskab mod mobning - Helle Høiby - E-bog

- Klassemødet - grundlag for trivsel

Bag om Fællesskab mod mobning

Her beskrives, hvordan klassemødet kan bruges som et værktøj af lærere og pædagoger til at forebygge mobning. Klasse-mødet udvikler elevernes sociale kompetencer og giver basis for udvikling af en fælles ansvarlighed over for hinanden og over for fællesskabet. Kun når trivslen er god, kan eleverne udvikle og udnytte deres læringsmæssige potentiale. Samtidig trænes eleverne gennem klassemødet i grundlæggende færdigheder i kommunikation, og de erhverver sig forudsætninger for at kunne indgå i et konstruktivt samarbejde. Klassemødet kan bruges på alle klassetrin lige fra børnehave-klassen til 10. klasse. I bogen gives der konkrete anvisninger på, hvorledes klasse-mødet organiseres, og der opstilles en række spørgsmål og svar på de tvivlsspørgsmål, som lærere og pædagoger kan have til afholdelse af klassemødet. Bogen retter fokus mod forebyggelse af mobning og kompletterer således Helle Høibys Ikke mere mobning, der anviser veje til effektiv bekæmpelse af mobning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771600391
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 15. September 2008
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Fællesskab mod mobning

Her beskrives, hvordan klassemødet kan bruges som et værktøj af lærere og pædagoger til at forebygge mobning. Klasse-mødet udvikler elevernes sociale kompetencer og giver basis for udvikling af en fælles ansvarlighed over for hinanden og over for fællesskabet. Kun når trivslen er god, kan eleverne udvikle og udnytte deres læringsmæssige potentiale. Samtidig trænes eleverne gennem klassemødet i grundlæggende færdigheder i kommunikation, og de erhverver sig forudsætninger for at kunne indgå i et konstruktivt samarbejde.
Klassemødet kan bruges på alle klassetrin lige fra børnehave-klassen til 10. klasse. I bogen gives der konkrete anvisninger på, hvorledes klasse-mødet organiseres, og der opstilles en række spørgsmål og svar på de tvivlsspørgsmål, som lærere og pædagoger kan have til afholdelse af klassemødet. Bogen retter fokus mod forebyggelse af mobning og kompletterer således Helle Høibys Ikke mere mobning, der anviser veje til effektiv bekæmpelse af mobning.

Brugerbedømmelser af Fællesskab mod mobningFind lignende bøger
Bogen Fællesskab mod mobning findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.