Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fjern fejlene - Malene Bjerre - E-bog

- De Små Grå

Bag om Fjern fejlene

"Fjern fejlene" - en lille klassiker i nye klæder - har i mange år givet svar på de mest almindelige tvivlsspørgsmål, når det gælder at skrive korrekt. Der kom ny retskrivning i november 2012, så bogen er naturligvis her i en revideret udgave. Ét er at huske alle regler - det kan være svært nok. Noget andet er, når de så bliver lavet om! "Fjern fejlene" er en hurtig opslagsbog med alle de vigtige regler og ændringer. Præcis de sproglige detaljer, de fleste jævnligt blive i tvivl om. Bogen er i serien "De små grå", som også omfatter "Styr kommaet" og "Skriv klart!".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793453180
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 13. Juni 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Fjern fejlene

"Fjern fejlene" - en lille klassiker i nye klæder - har i mange år givet svar på de mest almindelige tvivlsspørgsmål, når det gælder at skrive korrekt. Der kom ny retskrivning i november 2012, så bogen er naturligvis her i en revideret udgave. Ét er at huske alle regler - det kan være svært nok. Det blir ikke nemmere, når de bliver lavet om! "Fjern fejlene" er en hurtig opslagsbog med alle de vigtige regler og ændringer af Malene Bjerre Bogen er i serien "De små grå", som også omfatter "Styr kommaet", "Skriv klart!", "Bliv hørt", "Skriv artikler" og "Skriv til nettet"

Forlagets beskrivelse af Fjern fejlene

"Fjern fejlene" - en lille klassiker i nye klæder - har i mange år givet svar på de mest almindelige tvivlsspørgsmål, når det gælder at skrive korrekt. Der kom ny retskrivning i november 2012, så bogen er naturligvis her i en revideret udgave. Ét er at huske alle regler - det kan være svært nok. Det blir ikke nemmere, når de bliver lavet om! "Fjern fejlene" er en hurtig opslagsbog med alle de vigtige regler og ændringer af Malene Bjerre
Bogen er i serien "De små grå", som også omfatter "Styr kommaet", "Skriv klart!", "Bliv hørt", "Skriv artikler" og "Skriv til nettet"

Brugerbedømmelser af Fjern fejleneFind lignende bøger
Bogen Fjern fejlene findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.