Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring - Søren Brandi - E-bog

Bag om Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring

I Forandringens vaner præsenteres et nyt tankesæt for lederskab i en tid, hvor hastigheden og intensiteten af forandringer hele tiden øges. Det handler om at skabe stærke virksomheder, der er i stand til kontinuerligt at udvikle sig og udfolde deres fulde potentiale, mens forandringer finder sted. Det handler om forandring, der skaber resultater. Resultater, der holder og bærer virksomheder videre, hvad enten vi taler om forandring som undtagelse eller som tilstand. Vaner er handlinger, vi udfører automatisk uden bevidst planlægning. Stillet over for vanerne har vi et valg. Vi kan gentage de gamle vaner og begå de samme fejl, eller vi kan tillære os nye, bæredygtige vaner, baseret på læring fra tidligere erfaringer. Forandringens vaner drejer sig om ledelse, der skaber fundamentet for at lære og udvikle, mens vi løser opgaverne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711417218
  • Udgivet:
  • 2. November 2010
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring

I Forandringens vaner præsenteres et nyt tankesæt for lederskab i en tid, hvor hastigheden og intensiteten af forandringer hele tiden øges. Det handler om at skabe stærke virksomheder, der er i stand til kontinuerligt at udvikle sig og udfolde deres fulde potentiale, mens forandringer finder sted. Det handler om forandring, der skaber resultater. Resultater, der holder og bærer virksomheder videre, hvad enten vi taler om forandring som undtagelse eller som tilstand.

Vaner er handlinger, vi udfører automatisk uden bevidst planlægning. Stillet over for vanerne har vi et valg. Vi kan gentage de gamle vaner og begå de samme fejl, eller vi kan tillære os nye, bæredygtige vaner, baseret på læring fra tidligere erfaringer. Forandringens vaner drejer sig om ledelse, der skaber fundamentet for at lære og udvikle, mens vi løser opgaverne.

Brugerbedømmelser af Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandringFind lignende bøger
Bogen Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.