Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Camilla Grebe

Bøger af Camilla Grebe

Camilla Grebe er en af Sveriges mest elskede krimiforfattere! Hun er født i Älvsjö, Sverige i 1968 og har opnået utrolig mange spændende ting i sit liv, både som forfatter og som person!. Camilla Grebe er faktisk oprindeligt uddannet civiløkonom i Stockholm og har igennem tiden drevet og startet en lang række virksomheder. Bl.a. har hun startet lydbogsforlaget Storyside som hun også i en årrække var direktør for. I 2009 udgav hun, sammen med sin søster Åsa Träff, debutromanen ”Jeg ser dig”, der er første bog i serien, der også tæller ”Sort angst”, ”Inden du døde” og ”Manden uden hjerte”.
Søsterparret har modtaget flere priser og eminente anmeldelser for deres fantastiske krimier - men nu er Camilla Grebe på egen hånd!
Hun skrev i 2017 den anmelderroste " Når Isen brister" og i 2018 udkom " Husdyret" på dansk. Husdyret blev blev kåret som Årets svenske krimi 2017.

Du finder alle bøger af Camilla Grebe her hos tales.dk - naturligvis til markedets laveste priser!

Vis mere
Filter
Filter
Genre
 • (6)
 • (15)
Bogtype
 • (11)
 • (9)
 • (4)
Format
 • (11)
 • (5)
 • (4)
 • (4)
 • (2)
Sprog
 • (8)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (3)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
Tag
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Camilla Grebe
  65,95 - 93,95 kr.

  Kåret som Årets svenske krimi 2017 af det svenske krimiakademi. "Camilla Grebe bliver bare bedre for hver bog. Husdyret er en stærk og vigtig krimi med godt tempo." - Arne Dahl, krimiforfatter Som teenager fandt Malin liget af en lille myrdet pige i skoven omkring Ormberg, hvor hun voksede op. Sagen blev aldrig opklaret. Syv år senere arbejder Malin som kriminalassistent og bliver sendt tilbage til hjembyen Ormberg for sammen med nogle kolleger at grave i den gamle sag og finde nye spor. Men en aften forsvinder Malins ene kollega Peter, og Hanne, som er adfærdspsykolog fra Stockholm, og Peters kæreste, bliver fundet forkommen i skoven uden nogen som helst erindring om, hvad der er sket. Jake, en ung fyr med en stor hemmelighed, finder en dagbog tabt i skovbunden. Og så sker endnu et mord ... Husdyret er en krimi med psykologisk dybde, der handler om løgne, falskhed, fordomme og det mørke, der gemmer sig i alle mennesker. "Husdyret er noget af det bedste, jeg har læst." - Anna Jansson, krimiforfatter "En af Grebes bedste." - Dagens Nyheter "Jeg klapper stadig i mine små hænder af begejstring efter at have læst denne bog." - Krimifan om Når isen brister

 • af Camilla Grebe
  139,95 - 184,95 kr.

  Udråbt til ÅRETS SVENSKE KRIMI 2019 af Det svenske krimiakademi. En februarnat i 1944 bliver en kvinde fundet myrdet i en lejlighed i Stockholm. Hun bløder fra baghovedet og fra hænderne, der med et stort søm er naglet fast til gulvet. Morderen bliver aldrig fundet. I 1970'erne starter Britt-Marie som ung betjent hos Östertuna politi i Stockholm. Hun kæmper med at finde sin plads i politienheden og skal samtidig balancere familie- og arbejdsliv. En dag bliver hun involveret i en uhyggelig mordsag, hvor enlige kvinder med små børn bliver myrdet og sømmet fast til gulvet. Det lyder kun alt for bekendt, for Britt-Maries egen mor blev slået ihjel på nøjagtig samme bizarre måde tredive år tidligere. Hvad er morderens motiv? Og kan de nå at stoppe ham, inden han slår til igen? Skyggejægeren er en voldsomt spændende krimi om en uopklaret sag og de kvindelige efterforskere, der i årenes løb beskæftiger sig med sagen - Britt-Marie i 70?erne, Hanne i 80?erne og Malin i 2019. Det er en fritstående fortsættelse af Dvalen (2019), Husdyret (2018) og Når isen brister (2016).

 • af Camilla Grebe
  65,95 - 93,95 kr.

  NÅR ISEN BRISTER er en psykologisk spændingsroman, der er både spændende, skræmmende og overraskende. Forfatteren leger med perspektivet og læserens forventninger, og intet står klart før til allersidst. Emma har en elsker; en elsker, som er alt det, hun har drømt om … og lidt til. Der er bare det lille problem, at han er direktør i den tøjkæde, hvor hun arbejder, og dermed hendes øverste chef. En smule upraktisk, men samtidig også lidt spændende og hemmeligt. Efter deres forlovelse forsvinder han dog sporløst, og kort tid efter findes en ung kvinde bestialsk myrdet og lemlæstet i hans mondæne villa i en forstad til Stockholm. Peter Lindgren, rutineret efterforsker hos kriminalpolitiet, får hjælp af adfærdspsykologen Hanne Lagerlind til at opklare mordet, som har tydelige ligheder med en ti år gammel uopklaret sag. Sammen søger de to efter svar i fortiden, hvilket også får dem til at mindes det forhold, de en gang havde. Hvem er den myrdede kvinde? Har forbrydelsen forbindelse til den ti år gamle mordsag? Hvorfor forsvandt elskeren fra hovedkontoret, og hvorfor er kærligheden ofte så uforudsigelig?

 • af Camilla Grebe
  84,95 - 93,95 kr.

  Dvale er en super spændende krimibog af Svenske Camilla Grebe. Hun er forfatter til svenske krimi i 2017 og vinder af glasnøglen for den bedste Skandinaviske krimi i 2018. Dvale er en utrolig spændende krimi der handler om nutidens selvoptagenhed og grænseløshed ved færden på de sociale medier. Det skildrer denne meget aktive online adfærd samt som kærligheden er stærk nok til at overvinde mørket. Dvale handler om den 18-årige Samuel som frygter for sit liv, da en oprevet narkoboss er efter ham og ikke nok med det har hans meget kontrollerende mor smidt ham ud af hjemmet, så han må tage vare på sig selv og tage på flugt. Undervejs får han en unik mulighed for at få husly ifm. et nyt job og samtidig er det et perfekt gemmested. Det hele ender dog ikke som håbet trods det lyder som det perfekte gemmested og mulighed. Samuel flytter ind hos Rakel og hendes søn Jonas i et hus tæt på havet i Skærgården. Politiet i Skærgården og omegn med Manfred Olsen som leder er dog i midlertid i gang med at undersøge en spøjs drabssag hvor to unge mænd er fundet nedsænket i havet. I mellemtiden er der også en mor fra området der melder sin søn savnet og der spekuleres nu om der er en sammenhæng mellem de to sager…Dvale kan læses uafhængigt af de andre bøger fra Camilla Greb, Når isen brister fra 2016 og Husdyret fra 2018. Det er dog stadig en fortsættelse, så hvis du ikke har læst disse bøger er det oplagt at få disse læst også. Camilla Grebes bøger er utrolig nervepirrende og har fået enormt gode anmeldelser, hvor mange mener denne bog, Dvale er den bedste bog hun har skrevet til dato. Bl.a. har Svenske Deckerfestivalen skrevet at det er ”En fantastisk læsning og endnu et bevis på Camilla Grebes stjernestatus indenfor genren”.

 • af Camilla Grebe
  1.845,95 kr.

  Stærk krimi af Camilla Grebe, forfatter til Årets svenske krimi 2017 og vinder af Glasnøglen for bedste skandinaviske krimi 2018. Dvale er en skræmmende og åndeløst spændende krimi om en samtid præget af selvoptagethed og grænseløshed på de sociale medier. Men det er også en skildring af kærlighed stærk nok til at overvinde mørket. Attenårige Samuel frygter for sit liv. Han har en vred narkoboss i hælene, og hans kontrollerende og stærkt religiøse mor har smidt ham ud hjemmefra. Under sin flugt svarer han på et jobopslag, hvor en enlig kvinde søger hjælp til at passe sin hjerneskadede teenagesøn. En oplagt mulighed for at få tag over hovedet og gemme sig. Men ingenting bliver, som Samuel havde forestillet sig, da han flytter ind hos den smukke Rakel og hendes søn Jonas i det afsidesliggende hus ved havet i skærgården. Samtidig undersøger politiet, med kriminalinspektør Manfred Olsson i spidsen, en drabssag, hvor liget af to unge mænd er blevet fundet nedsænket i vand. Efterforskningen kompliceres yderligere, da en desperat mor melder sin søn savnet. Er der en sammenhæng mellem de to sager? Udgivelsen er en storskrift-udgave i tre bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof. Dvale er en fritstående fortsættelse af Når isen brister (2016) og Husdyret (2018). "Det er umuligt at lægge Camilla Grebes bøger fra sig ... De to første var gode, den her er endnu bedre." - Barometern "Fantastisk læsning, endnu et bevis på Camilla Grebes stjernestatus indenfor genren." - Svenska Deckarfestivalen

 • af Camilla Grebe
  1.845,95 kr.

  Som teenager fandt Malin liget af en lille myrdet pige i skoven omkring Ormberg, hvor hun voksede op. Sagen blev aldrig opklaret. Syv år senere arbejder Malin som kriminalassistent og bliver sendt tilbage til hjembyen Ormberg for sammen med nogle kolleger at grave i den gamle sag og finde nye spor. Men en aften forsvinder Malins ene kollega Peter, og Hanne, som er adfærdspsykolog fra Stockholm, og Peters kæreste, bliver fundet forkommen i skoven uden nogen som helst erindring om, hvad der er sket. Jake, en ung fyr med en stor hemmelighed, finder en dagbog tabt i skovbunden. Og så sker endnu et mord ... Husdyret er en krimi med psykologisk dybde, der handler om løgne, falskhed, fordomme og det mørke, der gemmer sig i alle mennesker. Udgivelsen er en storskrift-udgave i 3 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Camilla Grebe
  1.385,95 kr.

 • af Camilla Grebe
  97,95 - 224,95 kr.

  What links these seemingly random events?As atrocious acts from the past haunt the present and lives are changed forever, some will struggle to remember - while others struggle to forget .

 • - The gripping psychological thriller for fans of I LET YOU GO
  af Camilla Grebe
  79,95 - 120,95 kr.

 • af Camilla Grebe & Asa Traff
  73,95 kr.

  En sommerdag finder Miguel Alemany sin sambo, antikvitetshandleren og medieprofilen Jussi Ståhl, myrdet i hjemmet. Skudt, hvorefter hjertet er blevet skåret ud. Som et grotesk stilleben ligger det i en sølvskål . Psykologen Siri Bergman er blevet ansat i politiets profileringsgruppe og involveres i det makabre mord. Det, der først ser ud som en galnings værk, vokser hurtigt til noget betydeligt mere skræmmende. Flere brutale mord ryster Stockholm, og efterhånden bliver det klart, at det, der forbinder mordofrene, er deres seksuelle orientering.   Grebe & Träff udkommer i 16 lande til begejstrede anmeldelser og har solgt i over en halv million eksemplarer. To af deres bøger har været nomineret til Svenska Deckarakademins pris. Forfatterskabet er en fornem repræsentant for den nordiske krimi. Manden uden hjerte er fjerde selvstændige bog om Siri Bergman.  

 • - The gripping psychological thriller for fans of I LET YOU GO
  af Camilla Grebe
  52,95 kr.

  NO ORDINARY PSYCHOLOGICAL THRILLER - THIS WILL KEEP YOU UP ALL NIGHT'Cross-cutting between characters at an ever-increasing pace, this is Scandi-noir at its powerful bleakest.'Daily MailFor fans of Jo Nesbo and The Bridge, The Ice Beneath Her is a gripping and deeply disturbing story about love, betrayal and obsession that is impossible to put down. Fast-paced and peopled with compelling characters, it surprises at every turn as it hurtles towards an unforgettable ending with a twist you really won't see coming . . .A young woman is found beheaded in an infamous business tycoon's marble-lined hallway.The businessman, scandal-ridden CEO of the retail chain Clothes & More, is missing without a trace.But who is the dead woman? And who is the brutal killer who wielded the machete?Rewind two months earlier to meet Emma Bohman, a sales assistant for Clothes & More, whose life is turned upside down by a chance encounter with Jesper Orre. Insisting that their love affair is kept secret, he shakes Emma's world a second time when he suddenly leaves her with no explanation.As frightening things begin to happen to Emma, she suspects Jesper is responsible. But why does he want to hurt her? And how far would he go to silence his secret lover?

 • af Camilla Grebe
  43,95 kr.

  A gripping, twisty new thriller from the bestselling author of The Ice Beneath Her, perfect for fans of Will Dean's Dark Pines.A case as cold as the season. A profiler who can't remember. A killer ready to strike again. Psychological profiler Hanne Lagerlind-Schon and her partner, investigator Peter Lindgren are invited to the small, sleepy industrial town of Ormberg to investigate a cold case: ten years earlier a five-year-old girl's remains were found in a cairn near the town. But when a recurring memory problem resurfaces, Hanne struggles to keep track of the case. She begins keeping a diary, noting down everything she is likely to forget to keep up appearances so she doesn't lose her job. When the body of a woman is found at the cairn and one of Hanne's shoes is found nearby covered in the victim's blood, can Hanne's diary hold the key to what happened? How does this new murder connect to their old one? How can you put together what happened when the pieces keep fading away?

 • - A Novel
  af Camilla Grebe
  140,95 kr.

  Brought together by a brutal murder, a psychological profiler who's lost her memory and a teenage boy with a fiercely guarded secret become unwitting, unlikely partners in this race to stop a killer';Nordic noir at its best' (Booklist,starred review). Named the Best Nordic Crime Novel of the Year by the Crime Writers of Scandinavia Out of the frozen depths of a forest in Ormberg, Sweden, a woman stumbles onto the road. Her arms are covered with scratches, her feet are bare, and she has no memory of who she is. Local police identify her as psychological profiler Hanne Lagerlind-Schn, who, with her partner, had been helping investigate the cold case of a young woman's murder. Hanne begins to recover but cannot recall anything about where her partner is, or what their investigation had uncovered before her disappearance. Police have only one lead: a young woman in a sequined dress who was spotted nearby the night Hanne was found. The young woman doesn't come forward because she doesn't exist: Jake Birgersson, a local teenager, had been out walking in his mother's dress and sister's makeup, his secret shame and thrill. Terrified of discovery, Jake hid and watched Hanne get into a car, leaving behind her diary. Reading Hanne's notebook, Jake realizes that it contains the key to a major breakthrough in the casebut turning it in would mean admitting the truth about who he is. When another murder victim is found in the woods, Jake realizes that Hanne herself is in danger, and his only choice is to find and warn her so that together, they can stop the killer before he strikes again.Praise for After She's Gone ';[A] stellar crime novel . . . Grebe delivers an unflinching, heart-wrenching message about the plight of refugees in this scorching thriller.'Publishers Weekly(starred review)

 • - A Novel
  af Camilla Grebe
  120,95 kr.

  Acclaimed Swedish author Camilla Grebe makes her solo American debut with a psychological thriller as cunning in its twists as it is captivating in its storytellingfor fans of the celebrated crime fiction of Camilla Lckberg, Jo Nesb, Ruth Ware, and Fiona Barton. Winter's chill has descended on Stockholm as police arrive at the scene of a shocking murder. An unidentified woman lies beheaded in a posh suburban homea brutal crime made all the more disturbing by its uncanny resemblance to an unsolved killing ten years earlier. But this time there's a suspect: the charismatic and controversial chain-store CEO Jesper Orre, who owns the home but is nowhere to be found.To homicide detectives Peter Lindgren and Manfred Olsson, nothing about the suave, high-profile businessmanincluding a playboy reputation and rumors of financial misdeedssuggests he conceals the dark heart and twisted mind of a cold-blooded killer. In search of a motive, Lindgren and Olsson turn to the brilliant criminal profiler Hanne Lagerlind-Schn. Once a valued police asset, now marooned in unhappy retirement and a crumbling marriage, she's eager to exercise her keen skills againand offer the detectives a window into the secret soul of Jesper Orre. But they're not the only ones searching. Two months before, Emma Bohman, a young clerk at Orre's company, chanced to meet the charming chief executive, and romance swiftly bloomed. Almost as quickly as the passionate affair ignited, it was over when Orre inexplicably disappeared. One staggering misfortune after another followed, leaving Emma certain that her runaway lover was to blame and transforming her confusion and heartbreak into anger. Now, pursuing the same mysterious man for different reasons, Emma and the police are destined to cross paths in a chilling dance of obsession, vengeance, madness, and love gone hellishly wrong.Praise forThe Ice Beneath Her';Exceptional.'Publishers Weekly (starred review) ';Impressive . . . a tour de force that lifts its author to the front rank among the increasingly crowded field of Nordic noir.'Kirkus Reviews (starred review) ';The Ice Beneath Her deserves to be called a page-turnerI read it in one sitting! The narrative is fast-paced and the twists superb.'Cecilia Ekbck, bestselling author of Wolf Winter

 • af Camilla Grebe
  44,55 kr.

  The new beautifully written and utterly compelling psychological crime thriller from number 1 Swedish bestselling sistersSometimes reliving the past revives old demons . . . In a Stockholm apartment, five-year-old Tilde watches from under the kitchen table as her mother is brutally kicked to death. Meanwhile, in another part of town, psychotherapist Siri Bergman and her colleague Aina meet their new patients - a group of women, all of whom are victims of domestic violence. From Kattis, who was beaten by her boyfriend and lives under the constant threat of his return, to Malin, the promising young athlete who was attacked by a man she met online, and from Sofi, the teenager abused by her stepfather, to Sirkka, an older woman who had a troubled marriage - each woman takes her turn to share her story in the safety of the sessions. But as the group gets closer, it is not long before the dangers lurking in the women's lives outside invade the peace with shattering consequences. And somehow, the fate of five-year-old Tilde is intertwined with that of Siri and the other women, so that what started out as the search for peace will swiftly turn into a tense hunt for a murderer. Praise for Camilla Grebe and sa Trff:'Grebe and Trff break new ground in the Scandinavian crime literature genre, and they do it brilliantly. Using unique insights and experiences from their own professional backgrounds, they tell a smooth-paced yet utterly intriguing story about man's inability to let go of the past' Kristina Ohlsson, author of Unwanted

 • af Camilla Grebe & Asa Traff
  44,55 kr.

  The beautifully written and utterly compelling psychological crime thriller from number 1 Swedish bestselling sisters.Meet Siri Bergman. She lives alone, an hour outside of Stockholm where she practises as a psychotherapist, her nearest neighbour far away. She is terrified of the dark. Siri tells herself that she has moved on since her husband died in a diving accident. But when she goes to bed at night, she leaves all the lights on, unable to shake the feeling that someone is watching her. What if she has good reason to be afraid? One night she wakes to find that the house is pitch black, and the torch by her bedside has vanished. Later the body of one of her young patients is found floating in the water nearby. Thrown headlong into a tense murder investigation, everything Siri believed is called into question. Can she trust anyone? 'Grebe and Trff break new ground in the Scandinavian crime literature genre, and they do it brilliantly. Using unique insights and experiences from their own professional backgrounds, they tell a smooth-paced yet utterly intriguing story about man's inability to let go of the past' Kristina Ohlsson, author of Unwanted

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.