Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Jeg ser dig af Camilla Grebe

Jeg ser dig - Lydbog

Bag om Jeg ser dig

Siri Bergman er 34 år og psykoterapeut. Efter sin mands dramatiske død bor hun alene med sin kat i et lille hus ved havet i den stockholmske skærgård. Hun er kun langsomt ved at komme på fode igen efter den lammende sorg, da hun oplever uforklarlige hændelser både hjemme og på sin klinik inde i byen. En dag bliver en af hendes unge klienter fundet død i vandet neden for hendes hus. Er det en tilfældighed? Sammen med den unge politimand Markus involverer hun sig i en omfattende afdækning af mordet, men også af sine egne traumer. "Vellykket debutkrimi." – Berlingske "’Jeg ser dig’ er uhyggelig, overraskende og troværdig. Kort sagt: en virkelig god krimi." – Costume "Fabelagtig underholdning." – Politiken "Jeg ser dig" er første bog i Camilla Grebe og Åsa Träffs krimiserie om Siri Bergman. Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to har været nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726845013
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 4. Marts 2021
 • Oplæser:
 • line Jønsson

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 65,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Jeg ser dig
Siri Bergman er 34 år og psykoterapeut. Efter sin mands dramatiske død bor hun alene med sin kat i et lille hus ved havet i den stockholmske skærgård. Hun er kun langsomt ved at komme på fode igen efter den lammende sorg, da hun oplever uforklarlige hændelser både hjemme og på sin klinik inde i byen.
En dag bliver en af hendes unge klienter fundet død i vandet neden for hendes hus. Er det en tilfældighed?
Sammen med den unge politimand Markus involverer hun sig i en omfattende afdækning af mordet, men også af sine egne traumer.

"Vellykket debutkrimi." – Berlingske

"’Jeg ser dig’ er uhyggelig, overraskende og troværdig. Kort sagt: en virkelig god krimi." – Costume

"Fabelagtig underholdning." – Politiken

"Jeg ser dig" er første bog i Camilla Grebe og Åsa Träffs krimiserie om Siri Bergman.

Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to har været nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi.
Brugerbedømmelser af Jeg ser dig


Find lignende bøger
Bogen Jeg ser dig findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.