Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Ild og dybt vand

To søskende i plejefamilie forsvinder ganske uforklarligt med få ugers mellemrum, og politiet har ingen spor at gå efter. Eftersøgningen tager dog en overraskende drejning, da fotos af børnene sammen med en fremmed kvinde dukker op online. Mysteriet vokser, da kvinden identificeres som den 29-årige Kajsa, som straks derefter bliver fundet død. Hvad er der sket med Kajsa, og hvorfor er hun fotograferet sammen med børnene? Psykoterapeut Siri Bergman får til opgave at se nærmere på sagen og udarbejde en gerningsmandsprofil sammen med sine kolleger i politiet. Er det en gal mands værk, en pædofil, og hvad er motivet? Efterforskerne og Siri står på bar bund, og det bliver hurtigt et kapløb med tiden at finde børnene og det, der forbinder dem med den døde kvinde. "De er fantastiske historiefortællere." – Dagens Nyheter "En både gribende og spændende krimi." – Skånska Dagbladet "Ild og dybt vand" er femte og sidste bog i serien om Siri Bergman efter "Jeg ser dig", "Sort angst", "Før du døde" og "Manden uden hjerte". Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to var nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi. Søstrene debuterede i 2009 med "Jeg ser dig" og siden er udkommet "Sort angst", "Før du døde", "Manden uden hjerte" og "Ild og dybt vand".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728183663
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Februar 2022
 • Oplæser:
 • line jønsson
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Ild og dybt vand

  Beskrivelse af Ild og dybt vand

  To søskende i plejefamilie forsvinder ganske uforklarligt med få ugers mellemrum, og politiet har ingen spor at gå efter. Eftersøgningen tager dog en overraskende drejning, da fotos af børnene sammen med en fremmed kvinde dukker op online. Mysteriet vokser, da kvinden identificeres som den 29-årige Kajsa, som straks derefter bliver fundet død. Hvad er der sket med Kajsa, og hvorfor er hun fotograferet sammen med børnene?
  Psykoterapeut Siri Bergman får til opgave at se nærmere på sagen og udarbejde en gerningsmandsprofil sammen med sine kolleger i politiet. Er det en gal mands værk, en pædofil, og hvad er motivet? Efterforskerne og Siri står på bar bund, og det bliver hurtigt et kapløb med tiden at finde børnene og det, der forbinder dem med den døde kvinde.

  "De er fantastiske historiefortællere." – Dagens Nyheter

  "En både gribende og spændende krimi." – Skånska Dagbladet

  "Ild og dybt vand" er femte og sidste bog i serien om Siri Bergman efter "Jeg ser dig", "Sort angst", "Før du døde" og "Manden uden hjerte".

  Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to var nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi. Søstrene debuterede i 2009 med "Jeg ser dig" og siden er udkommet "Sort angst", "Før du døde", "Manden uden hjerte" og "Ild og dybt vand".

  Brugerbedømmelser af Ild og dybt vand  Find lignende bøger

  Bogen Ild og dybt vand findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.