Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ild og dybt vand - Camilla Grebe - Lydbog

Bag om Ild og dybt vand

Femte og sidste bind i krimiserie af søskendeparret Camilla Grebe & Åsa Träff. På en regnvejrsaften i en forstad til Stockholm forsvinder en niårig pige sporløst, mens hun leger udenfor det hus, hvor hun bor sammen med sine plejeforældre. En uge senere forsvinder pigens seksårige bror fra sin skole. Mistanken vender sig straks mod børnenes mor, en voldelig misbruger, og hendes nynazistiske kæreste. På hjemmefronten kæmper Siri Bergman for at reparere forholdet til både sin kæreste Markus og sin tidligere bedste veninde Aina. På grund af sit virke som psykoterapeut og profileringsekspert bliver hun koblet på eftersøgningen af de forsvundne børn. Sagen påvirker hende dybt. Da liget af en kvinde bliver fundet, tager efterforskningen en overraskende drejning. For pludselig dukker der fotos af selvsamme afdøde kvinde op på et onlineforum, hvor hun er afbildet sammen med de forsvundne børn. Efterforskerne og Siri står på bar bund. Hvem har taget børnene? Hvem har slået kvinden ihjel? Og hvem har lagt billederne ud online? Det bliver et kapløb mod tiden for Siri og politiet at finde børnene og det, der forbinder dem med den døde kvinde. Ild og dybt vand er femte og sidste bog i serien om Siri Bergman efter Jeg ser dig, Sort angst, Før du døde og Manden uden hjerte.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728183663
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Februar 2022
 • Oplæser:
 • line jønsson
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Ild og dybt vand

  Beskrivelse af Ild og dybt vand

  Femte og sidste bind i krimiserie af søskendeparret Camilla Grebe & Åsa Träff.

  På en regnvejrsaften i en forstad til Stockholm forsvinder en niårig pige sporløst, mens hun leger udenfor det hus, hvor hun bor sammen med sine plejeforældre. En uge senere forsvinder pigens seksårige bror fra sin skole. Mistanken vender sig straks mod børnenes mor, en voldelig misbruger, og hendes nynazistiske kæreste.

  På hjemmefronten kæmper Siri Bergman for at reparere forholdet til både sin kæreste Markus og sin tidligere bedste veninde Aina. På grund af sit virke som psykoterapeut og profileringsekspert bliver hun koblet på eftersøgningen af de forsvundne børn. Sagen påvirker hende dybt. Da liget af en kvinde bliver fundet, tager efterforskningen en overraskende drejning. For pludselig dukker der fotos af selvsamme afdøde kvinde op på et onlineforum, hvor hun er afbildet sammen med de forsvundne børn. Efterforskerne og Siri står på bar bund. Hvem har taget børnene? Hvem har slået kvinden ihjel? Og hvem har lagt billederne ud online? Det bliver et kapløb mod tiden for Siri og politiet at finde børnene og det, der forbinder dem med den døde kvinde.

  Ild og dybt vand er femte og sidste bog i serien om Siri Bergman efter Jeg ser dig, Sort angst, Før du døde og Manden uden hjerte.

  Forlagets beskrivelse af Ild og dybt vand

  To søskende i plejefamilie forsvinder ganske uforklarligt med få ugers mellemrum, og politiet har ingen spor at gå efter. Eftersøgningen tager dog en overraskende drejning, da fotos af børnene sammen med en fremmed kvinde dukker op online. Mysteriet vokser, da kvinden identificeres som den 29-årige Kajsa, som straks derefter bliver fundet død. Hvad er der sket med Kajsa, og hvorfor er hun fotograferet sammen med børnene?
  Psykoterapeut Siri Bergman får til opgave at se nærmere på sagen og udarbejde en gerningsmandsprofil sammen med sine kolleger i politiet. Er det en gal mands værk, en pædofil, og hvad er motivet? Efterforskerne og Siri står på bar bund, og det bliver hurtigt et kapløb med tiden at finde børnene og det, der forbinder dem med den døde kvinde.

  "De er fantastiske historiefortællere." – Dagens Nyheter

  "En både gribende og spændende krimi." – Skånska Dagbladet

  "Ild og dybt vand" er femte og sidste bog i serien om Siri Bergman efter "Jeg ser dig", "Sort angst", "Før du døde" og "Manden uden hjerte".

  Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to var nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi. Søstrene debuterede i 2009 med "Jeg ser dig" og siden er udkommet "Sort angst", "Før du døde", "Manden uden hjerte" og "Ild og dybt vand".

  Brugerbedømmelser af Ild og dybt vand  Find lignende bøger
  Bogen Ild og dybt vand findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.