Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Manden uden hjerte - Camilla Grebe - E-bog

Bag om Manden uden hjerte

Manden uden hjerte er fjerde bog i serien om Siri Bergman efter Jeg ser dig, Sort angst og Før du døde. En sommerdag bliver en antikvitetshandler fundet myrdet i sit hjem. Hans hjerte ligger udskåret i en antik sølvskål som et grotesk stilleben. Psykoterapeut Siri Bergman involveres i den makabre sag, da hun hjælper politiet med at udarbejde gerningsmandsprofiler. Samtidig kæmper hun med at forstå de dramatiske begivenheder, der førte til lukningen af hendes klinik. Flere brutale mord ryster Stockholm, og sporene går langt tilbage i tiden. Det, der først så ud til at være en gal mands værk, vokser hurtigt til noget betydeligt mere skræmmende. "Skræddersyet til en filmatisering." - Jyllands-Posten "Underholdende læsning hele vejen igennem." - Litteraturmagazinet

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711997680
 • Udgivet:
 • 4. Marts 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Manden uden hjerte

  Beskrivelse af Manden uden hjerte

  Manden uden hjerte er fjerde bog i serien om Siri Bergman efter Jeg ser dig, Sort angst og Før du døde.

  En sommerdag bliver en antikvitetshandler fundet myrdet i sit hjem. Hans hjerte ligger udskåret i en antik sølvskål som et grotesk stilleben. Psykoterapeut Siri Bergman involveres i den makabre sag, da hun hjælper politiet med at udarbejde gerningsmandsprofiler. Samtidig kæmper hun med at forstå de dramatiske begivenheder, der førte til lukningen af hendes klinik.

  Flere brutale mord ryster Stockholm, og sporene går langt tilbage i tiden. Det, der først så ud til at være en gal mands værk, vokser hurtigt til noget betydeligt mere skræmmende.

  "Skræddersyet til en filmatisering." - Jyllands-Posten

  "Underholdende læsning hele vejen igennem." - Litteraturmagazinet

  Brugerbedømmelser af Manden uden hjerte  Find lignende bøger
  Bogen Manden uden hjerte findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.