Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Manden uden hjerte - Camilla Grebe - Lydbog

Bag om Manden uden hjerte

En sommerdag bliver en antikvitetshandler fundet myrdet i sit hjem. Hans hjerte ligger udskåret i en antik sølvskål som et grotesk stilleben. Psykoterapeut Siri Bergman involveres i den makabre sag, da hun hjælper politiet med at udarbejde gerningsmandsprofiler. Samtidig kæmper hun med at forstå de dramatiske begivenheder, der førte til lukningen af hendes klinik. Flere brutale mord ryster Stockholm, og sporene går langt tilbage i tiden. Det, der først så ud til at være en gal mands værk, vokser hurtigt til noget betydeligt mere skræmmende. "Skræddersyet til en filmatisering." – Jyllands-Posten "Underholdende læsning hele vejen igennem." – Litteraturmagazinet "Det er ’stensikker underholdning’ fra start til slut." – Alt for damerne "Manden uden hjerte" er fjerde selvstændige bog i serien om Siri Bergman efter "Jeg ser dig", "Sorg angst" og "Før du døde". Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to har været nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726845044
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 4. Januar 2022
 • Oplæser:
 • line jønsson
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Manden uden hjerte

En sommerdag bliver en antikvitetshandler fundet myrdet i sit hjem. Hans hjerte ligger udskåret i en antik sølvskål som et grotesk stilleben. Psykoterapeut Siri Bergman involveres i den makabre sag, da hun hjælper politiet med at udarbejde gerningsmandsprofiler. Samtidig kæmper hun med at forstå de dramatiske begivenheder, der førte til lukningen af hendes klinik.
Flere brutale mord ryster Stockholm, og sporene går langt tilbage i tiden. Det, der først så ud til at være en gal mands værk, vokser hurtigt til noget betydeligt mere skræmmende.

"Skræddersyet til en filmatisering." – Jyllands-Posten

"Underholdende læsning hele vejen igennem." – Litteraturmagazinet

"Det er ’stensikker underholdning’ fra start til slut." – Alt for damerne

"Manden uden hjerte" er fjerde selvstændige bog i serien om Siri Bergman efter "Jeg ser dig", "Sorg angst" og "Før du døde".

Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to har været nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi.

Brugerbedømmelser af Manden uden hjerteFind lignende bøger
Bogen Manden uden hjerte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.