dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Jerk W. Langer

Bøger af Jerk W. Langer

Jerk W. Langer er født i 1960, og er en dansk læge, videnskabsjournalist, foredragsholder og forfatter til en lange række sundhedsbøger. Han er bedst kendt for blandt andet ‘Sundt blodtryk på 14 dage’ og ‘21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost’, der foreløbig er solgt i over 35.000 eksemplarer. Jerk W. Langer var den første til at skrive og holde foredrag om anti-inflammatorisk kost herhjemme og har videreudviklet principperne siden i takt med ny forskning. 
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Jerk W. Langer & Ditte Ingemann
    187,95 - 237,95 kr.

    Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater. Regelmæssig faste, hvor man f.eks. typisk ikke spiser morgenmad, men får dagens første måltid ved frokosttid, kan give et boost af sundhed og energi og gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.Men de gode resultater afhænger meget af, om kroppen får det rigtige brændstof til de måltider, man spiser. Griber man dem rigtigt an, kan man opleve større mentalt overskud og velvære og undgå at blive drænet for energi og muskelkraft."Når man faster, er det ekstra vigtigt at pakke sine få måltider med sundhed, så man ikke kommer i underskud på vigtige næringsstoffer. Med antiinflammatoriske fastemåltider står gevinsterne i kø," siger læge, foredragsholder og forfatter Jerk W. Langer. Han har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over.Med afsæt i videnskab og årelang erfaring med klienter giver han i sin nye bog et opdateret overblik over den periodiske fastes mange muligheder, uanset om man drømmer om mere overskud i hverdagen, vægttab eller et sundere og længere liv. En række fasteglade danskere fortæller om deres gode resultater.Madskribent og kogebogsforfatter Ditte Ingemann har lavet alle bogens skønne antiinflammatoriske opskrifter, der dækker kroppen ind med alt, den har brug for, når man faster.

  • af Louise Bruun & Jerk W. Langer
    43,94 kr.

    Drømmer du om at tabe dig? Om mere energi, en stærk krop og en bedre fordøjelse? Måske bedre søvn og bedre humør? Så står du med den rette bog i hænderne.SUPER 5:2 er en effektiv og inspirerende guide t il dig, der gerne vil leve sundere – én gang for alle. Kostekspert Louise Bruun og læge Jerk W. Langer har forvandlet deres store er faring og den nyeste forskning til en 10-ugers kur, der ikke alene giver dig et vægt tab på op til 10 kg – men også en krop, der sprudler af energi, styrke, velvære og livsglæde.SUPER 5:2 bygger på 5:2-princippet, hvor du faster let i to dage og spiser almindeligt i fem dage. Som noget helt nyt får du i denne bog både opskrifter til fastedagene og t il de fem dage, hvor du ikke faster. Du får også et enkelt og effektivt træningsprogram samt masser af gode råd om livsstil, søvn, fordøjelse og meget andet. Kort sagt alt det, du har brug for for at opnå dit mål. Og alle kan være med.I SUPER 5:2 FÅR DU:* Opskrifter på skøn mad - både til fastedagene og de dage, hvor du ikke faster.* Enkelt og effektivt træningsprogram, du kan følge uge for uge.* Tips til, hvordan du giver krop, livsstil, fordøjelse, søvn og humør et sundt boost. Louise Bruun er ernæringsterapeut, personlig træner og kendt fra magasiner og tv. Hun har i 10 år rådgivet danskere om at få den krop, den energi og det liv, de drømmer om.Jerk W. Langer er læge og foredragsholder. Han er ekspert på flere tv-programmer og en af Danmarks mest benyttede kommentatorer og skribenter om sundhed, motion og vægttab.

  • - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi
    af Louise Bruun & Jerk W. Langer
    147,95 - 231,95 kr.

    Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost. Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med. I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv.

  • af Jerk W. Langer & Jens Linnet
    187,95 - 231,95 kr.

    Mere end en million voksne danskere har forhøjet blodtryk og dermed øget risiko for blodprop og hjerneblødning. Nu viser forskningen, at en særlig måde at spise på kan være nøglen til at sænke trykket. Resultaterne kan måles allerede efter to uger. Den nye bog, skrevet af to danske læger, gør det let og overskueligt at spise sig til et sundere blodtryk i lækker mad til alle dagens måltider. Hvad har rødbeder, spinat, rucolasalat, laks og rugbrød til fælles? De kan på forskellig vis lægge en dæmper på blodtrykket. Og det er de ikke alene om. Der findes et væld af skønne madvarer at vælge mellem, hvis man vil spise sig til et sundere blodtryk, men kunsten er at kombinere dem rigtigt. Det dokumenterer de senere års forskning i sammenhængen mellem mad og blodtryk. Men hvordan skal man helt præcis spise, hvis man vil opnå den størst tænkelige gevinst for sit blodtryk uden at føle, at man går glip af bordets glæder eller spilder alt for meget tid på at lave specialkost? Det har de to læger og livsnydere Jerk W. Langer og Jens Linnet et kvalificeret bud på. Med afsæt i den nyeste forskning og mange årtiers erfaring med at ændre vaner hos blodtrykspatienter har de udviklet en kostplan fyldt med lækker mad, som både mætter og lægger en dæmper på "den stille dræber", som forhøjet blodtryk også kaldes. Opskrifterne kombinerer principperne fra den såkaldte DASH-kost, der har dokumenteret sin evne til at sænke blodtrykket i talrige videnskabelige studier, med den nyeste viden om antiinflammatorisk kost – med særligt fokus på råvarer, som specifikt gavner blodtrykket med naturens egne midler. Jerk W. Langer (f. 1960) er læge og foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om sundhed, sygdom, motion og kost. Han skriver og fortæller om de nyeste trends og den seneste forskning i en lang række dagblade, magasiner og tidsskrifter (bl.a. I Form, Ude og Hjemme, Ekstra Bladet) og er en hyppig anvendt ekspert i tv og radio, bl.a. på TV2-programmet En kur der dur. Jerk W. Langer er en af landets mest benyttede foredragsholdere. Jens Linnet (f. 1956). Speciallæge i almen medicin. Praktiserende læge med mere end 30 års erfaring i at behandle mennesker med forhøjet blodtryk og de følgesygdomme, som et forhøjet blodtryk kan give. I sin fritid passioneret hobbykok og livsnyder, der nægter at gå på kompromis med den gode smag.

  • af Louise Bruun & Jerk W. Langer
    187,95 - 231,95 kr.

    Ny energi og større velvære, et stabilt blodsukker, en bedre fordøjelse, vægttab uden sult, en god nattesøvn, færre smerter, et sundt blodtryk og kolesterolniveau og mindre behov for medicin – det har mange tusind danskere oplevet ved at begynde at spise antiinflammatorisk kost efter Louise Bruun og Jerk Langers første bestseller. Bogen kan hjælpe alle, som vil have det bedre i dagligdagen, lindre skavanker og symptomer, forebygge sygdomme og arbejde aktivt med at modvirke tidlig aldring. Mennesker med gigtsygdomme, type-2 diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol, tarmbetændelse, hormonforstyrrelser og eksem kan på kort tid opnå dramatiske forbedringer. Jerk W. Langer (f. 1960) er læge og foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om sundhed, sygdom, motion og kost. Er en af Danmarks førende eksperter i, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jerk opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år. Louise Bruun er ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Arbejder dagligt med at forbedre sundhedstilstanden og livskvaliteten hos mennesker med hver deres unikke udfordringer og historie.

  • af Jerk W. Langer & Karen Lyager
    187,95 - 231,95 kr.

    Helt naturlig, vidunderlig mad med et højt indhold af proteinet collagen kan forsinke en lang række af de gener, der melder sig med alderen. Nu kommer den første store guide til, hvordan man skal spise for at forynge kroppen indefra.Mange mennesker snyder sig selv for naturens eget superprotein, collagen, når de er midt i livet, og det er synd. Mad med collagen kan holde led og knogler velkørende og stærke, bevare hudens fasthed og fylde og gavne fordøjelse og vægt. Men mange af os siger nej tak til de dele af madvarerne, der er allermest smækfyldt med collagen. Gennem de seneste år er collagenpulver blevet et kæmpehit verden over, og nu kommer den første store guide til, hvordan man forsyner sin krop med denne vigtige byggesten i form af helt naturlig mad. Nemlig i en ny version af den anti-inflammatoriske kost, som collagen passer perfekt ind i, da det i sig selv er anti-inflammatorisk. Collagen findes bl.a. i fisk, skaldyr, fjerkræ og i ”glemte” dele af kvæg, lam og grise, som vores bedsteforældre var verdensmestre i at trylle lækker mad ud af. I en moderne collagenrig kost bliver alle de værdifulde dele af dyrene udnyttet og kombineret med masser af lækre grøntsager, bælgfrugter, frugt, nødder, bær og fuldkorn. Læge Jerk W. Langer og sundhedsredaktør Karen Lyager har samlet de bedste råd fra collagenforskningens spydspidser over hele verden i en overskuelig kostplan med masser af køkkentips til, hvordan læseren nemmest håndterer collagenrige råvarer og får maksimal glæde af deres sunde indhold – også i en travl hverdag. Bogens 75 opskrifter er kreeret af kokken Kjeld Sørensen, der har arbejdet med collagen hele sit professionelle liv, bl.a. på den navnkundige fiskerestaurant Den Gyldne Fortun i København.

  • af Lotte Holm, Nina Beyer, Kjeld Hermansen, mfl.
    537,95 kr.

    Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.

  • - 30 dage med ekstra hjertevenlig antiinflammatorisk kost
    af Jerk W. Langer & Jens Linnet
    187,95 - 231,95 kr.

    Få den nyeste viden om forhøjet kolesterol og lægernes egen, helt nye opskrift på en både nem og kolesterolvenlig kost.”Hvad kan jeg selv gøre?” Det spørgsmål stiller rigtig mange mennesker helt spontant, når deres læge fortæller dem, at deres kolesteroltal er krøbet så meget i vejret, at de har øget risiko for at blive ramt af en blodprop, hvis de ikke gør noget ved det. Og det drejer sig om rigtig mange mennesker. Mere end to millioner danskere har et højt kolesteroltal.Nu har de to læger Jerk W. Langer og Jens Linnet samlet videnskabens nyeste anbefalinger om alt det, vi hver især selv kan gøre for at få et sundere kolesteroltal, bl.a. ved at følge en helt enkel kostplan til 30 dage med masser af lækker mad på menuen.Olivenolie, laks, avocado, svampe, havregryn og bær er blot nogle af de dejlige madvarer, der indgår i denne kostplan, som er en ekstra hjertevenlig fortolkning af antiinflammatorisk kost.Forfatterne har hentet inspiration de steder i verden, hvor befolkningerne har et særlig sundt kolesteroltal på grund af deres kost, men læseren behøver bare bevæge sig hen til det nærmeste supermarked.Det er nemlig muligt at opnå samme gode effekt med helt almindelige danske madvarer.Bogen giver også en letforståelig opdatering af, hvad kolesterol er, og hvad man ellers kan gøre for at styre sine tal i en sundere retning. Bl.a. fortæller forfatterne, hvornår kolesterolsænkende medicin er helt uundværlig – og hvorfor nye sunde kostvaner kan være det perfekte supplement til medicin. De punkterer også alle de forældede myter om, hvilke madvarer mennesker med forhøjet kolesterol skal holde sig fra. De mange appetitvækkende opskrift er i bogen er et bevis på, at kolesterolvenlig mad på ingen måde behøver at være kedeligt eller præget af afsavn.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.