Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hej, Marta! - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Hej, Marta!

"Hun havde det ikke godt. Gid alle danskere ville forsvinde ad helvede til!" Pigen Martha har grønlandske rødder, og det fører til en hel masse problemer i det danske samfund. I bogen, som oprindeligt udkom i 1981 og er tiltænkt unge læsere, bliver der givet et indblik i, hvor svært det kan være at blive set som en fremmed i Danmark. Den unge hovedperson Martha bliver udsat for både racisme og ligegyldighed – alligevel holder hun modet oppe. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århus-forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er i høj grad også relevante for danske unge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403013
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Hej, Marta!

"Hun havde det ikke godt. Gid alle danskere ville forsvinde ad helvede til!"

Pigen Martha har grønlandske rødder, og det fører til en hel masse problemer i det danske samfund.

I bogen, som oprindeligt udkom i 1981 og er tiltænkt unge læsere, bliver der givet et indblik i, hvor svært det kan være at blive set som en fremmed i Danmark.

Den unge hovedperson Martha bliver udsat for både racisme og ligegyldighed – alligevel holder hun modet oppe.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århus-forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er i høj grad også relevante for danske unge.

Brugerbedømmelser af Hej, Marta!Find lignende bøger
Bogen Hej, Marta! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.