Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Himmel, hav og hæklede halstørklæder - Maria Buck Jensen - E-bog

Bag om Himmel, hav og hæklede halstørklæder

“En virkelig smuk hæklebog med meget indbydende fotos fra den danske natur, lækkert farvevalg til tørklæderne og hele bogen er sat lækkert op, på en overskuelig måde, så opskrifterne er lige til at gå til, for hæklere på alle niveauer.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse Vi befinder os i en tid, hvor mange søger indre ro, balance og fordybelse. Vi er færdige med stress, jag og multitasking, og vi hungrer efter et bæredygtigt liv fyldt med natur og kreativitet. Netop den livsstil hylder bogen Himmel, hav og hæklede halstørklæder. Gennem sine smukke fotografier tager bogen dig med på en tur ud i Danmarks unikke naturområder. Med dig har du garn og nål, og undervejs kan du ud fra simple opskrifter og diagrammer skabe lækre, varme og unikke halstørklæder til dig selv og familien. Bogen indeholder en række enkle, stilrene og inspirerende opskrifter, du kan følge til punkt og prikke – men med inspiration fra 70’ernes frihækling vejleder den dig også i, hvordan du selv kan variere en opskrift. Det kan være alternative garnvalg, en helt anden farve, en ny type frynser eller en omskrivning af mønsteret, der gør halstørklædet til dit værk. At tænke i variation er nemlig grundstenen i ’mønsterbryder’­filosofien, som bogen introducerer dig for. I sin helhed er bogen en hyldest til det vigtige samspil mellem skabelses­processen, håndværket, kreativiteten og naturen som altoverskyggende inspirationskilde. Tag med på rejsen og oplev glæden ved at skabe. Om forfatter Maria fandt for første gang sig selv med en hæklenål i hånden i 2014. På det tids­punkt var hun 22 år, og der var egentlig slet ikke tid til garn i kalenderen. Alligevel gav hun det en chance, og hun opdagede, at hæklingen gav netop den indre ro, som hun savnede i hverda­gen. Den ro har hun siden søgt at dele gennem sin velbesøgte hækleblog, Mønsterbryder. I dag er Maria uddannet retoriker og audiologopæd fra Københavns Universitet. Hun er desuden mor til to, og med hæklegrejet i tasken og en kaffekop i hånden, ynder hun at tage familien med på ud­forskning i den danske natur. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794258340
  • Udgivet:
  • 11. November 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Himmel, hav og hæklede halstørklæder

“En virkelig smuk hæklebog med meget indbydende fotos fra den danske natur, lækkert farvevalg til tørklæderne og hele bogen er sat lækkert op, på en overskuelig måde, så opskrifterne er lige til at gå til, for hæklere på alle niveauer.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

Vi befinder os i en tid, hvor mange søger indre ro, balance og fordybelse. Vi er færdige med stress, jag og multitasking, og vi hungrer efter et bæredygtigt liv fyldt med natur og kreativitet. Netop den livsstil hylder bogen Himmel, hav og hæklede halstørklæder. Gennem sine smukke fotografier tager bogen dig med på en tur ud i Danmarks unikke naturområder. Med dig har du garn og nål, og undervejs kan du ud fra simple opskrifter og diagrammer skabe lækre, varme og unikke halstørklæder til dig selv og familien.

Bogen indeholder en række enkle, stilrene og inspirerende opskrifter, du kan følge til punkt og prikke – men med inspiration fra 70’ernes frihækling vejleder den dig også i, hvordan du selv kan variere en opskrift. Det kan være alternative garnvalg, en helt anden farve, en ny type frynser eller en omskrivning af mønsteret, der gør halstørklædet til dit værk. At tænke i variation er nemlig grundstenen i ’mønsterbryder’­filosofien, som bogen introducerer dig for.

I sin helhed er bogen en hyldest til det vigtige samspil mellem skabelses­processen, håndværket, kreativiteten og naturen som altoverskyggende inspirationskilde.

Tag med på rejsen og oplev glæden ved at skabe.

Om forfatter
Maria fandt for første gang sig selv med en hæklenål i hånden i 2014. På det tids­punkt var hun 22 år, og der var egentlig slet ikke tid til garn i kalenderen. Alligevel gav hun det en chance, og hun opdagede, at hæklingen gav netop den indre ro, som hun savnede i hverda­gen. Den ro har hun siden søgt at dele gennem sin velbesøgte hækleblog, Mønsterbryder. I dag er Maria uddannet retoriker og audiologopæd fra Københavns Universitet. Hun er desuden mor til to, og med hæklegrejet i tasken og en kaffekop i hånden, ynder hun at tage familien med på ud­forskning i den danske natur.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Himmel, hav og hæklede halstørklæderFind lignende bøger
Bogen Himmel, hav og hæklede halstørklæder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.