Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hverdagsimplementering - Andreas Lindemann - E-bog

- Levedygtige og mærkbare organisationsforandringer

Bag om Hverdagsimplementering

Hvordan får organisationer forandringer til at leve i hverdagen? HVERDAGSIMPLEMENTERING er til private og offentlige organisationer, som vil skabe leve­dygtige processer og løbende udvikling i dagligdagen for både organisationen og menne­skerne i den. Det er ikke svært at lave ændringer. Det vanskelige ligger i at få mennesker til at ændre adfærd, så forandringerne bliver varige. HVERDAGSIMPLEMENTERING giver inspiration, metoder og værktøjer til, hvordan strate­giske og operationelle top- og mellemledere i praksis kan virkeliggøre små eller store forandringer med et dobbelt fokus på både målrationelle og psykologiske processer. Hverdagsimplementering handler bl.a. om: At tænke holistisk og helhedsorienteret både organisatorisk, menneskeligt og data­mæssigt. At bruge den samme mængde tid og energi på at få forandringerne til at virke i prak­sis som på at udvikle dem. At fokusere opmærksomhed og ressourcer på hverdagen i alle led af organisationen. At sikre et løbende samspil mellem både den strategiske og den operationelle im­plementeringsledelse samt en interaktion med omverdenen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771855999
  • Udgivet:
  • 20. Februar 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hverdagsimplementering

Hvordan får organisationer forandringer til at leve i hverdagen?

HVERDAGSIMPLEMENTERING er til private og offentlige organisationer, som vil skabe leve­dygtige processer og løbende udvikling i dagligdagen for både organisationen og menne­skerne i den. Det er ikke svært at lave ændringer. Det vanskelige ligger i at få mennesker til at ændre adfærd, så forandringerne bliver varige.

HVERDAGSIMPLEMENTERING giver inspiration, metoder og værktøjer til, hvordan strate­giske og operationelle top- og mellemledere i praksis kan virkeliggøre små eller store forandringer med et dobbelt fokus på både målrationelle og psykologiske processer.

Hverdagsimplementering handler bl.a. om:

At tænke holistisk og helhedsorienteret både organisatorisk, menneskeligt og data­mæssigt.
At bruge den samme mængde tid og energi på at få forandringerne til at virke i prak­sis som på at udvikle dem.
At fokusere opmærksomhed og ressourcer på hverdagen i alle led af organisationen.
At sikre et løbende samspil mellem både den strategiske og den operationelle im­plementeringsledelse samt en interaktion med omverdenen.

Brugerbedømmelser af HverdagsimplementeringFind lignende bøger
Bogen Hverdagsimplementering findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.