Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Hvorfor blev jeg født? af Evy Guldberg

Hvorfor blev jeg født? - E-bog

- Julie - en smuk og ukuelig blomst

Bag om Hvorfor blev jeg født?

Hvorfor blev jeg født? Et spørgsmål, Julie stillede sin mor som 4-årig lille pige. Hun lå i sin hospitalsseng hjemme i stuen hos sine forældre. Hun var pakket ind i gips fra halsen og ned til numsen efter to store rygoperationer, og hendes lykkelige hverdag med leg og samvær med sine børnehavevenner var sat på stand by. Spørgsmålet krævede både svar og handling ... "Læseren bliver taget igennem en proces hvor man kommer bag facaden på en familie, med et barn der gentagne gange rammes af forskellige sygdomme. Mødet med kommune, sundhedsvæsen bliver beskrevet levende og der bliver ikke lagt fingre imellem. Det var sådan det var! Evy fører dig med sin egen fantastisk nærværende og indlevende stil med på en følelsesmæssig rutchebanetur af hændelser der ender med noget af det værste man kan opleve: at miste sit barn." Michael Pilgaard

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743063858
  • Udgivet:
  • 14. Februar 2020
  • 173,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 150,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Hvorfor blev jeg født?
Hvorfor blev jeg født? Et spørgsmål, Julie stillede sin mor som 4-årig lille pige. Hun lå i sin hospitalsseng hjemme i stuen hos sine forældre. Hun var pakket ind i gips fra halsen og ned til numsen efter to store rygoperationer, og hendes lykkelige hverdag med leg og samvær med sine børnehavevenner var sat på stand by.
Spørgsmålet krævede både svar og handling ...

"Læseren bliver taget igennem en proces hvor man kommer bag facaden på en familie, med et barn der gentagne gange rammes af forskellige sygdomme. Mødet med kommune, sundhedsvæsen bliver beskrevet levende og der bliver ikke lagt fingre imellem. Det var sådan det var!
Evy fører dig med sin egen fantastisk nærværende og indlevende stil med på en følelsesmæssig rutchebanetur af hændelser der ender med noget af det værste man kan opleve: at miste sit barn."

Michael Pilgaard
Brugerbedømmelser af Hvorfor blev jeg født?


Find lignende bøger
Bogen Hvorfor blev jeg født? findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.