Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvorfor kan vi føle stress? - Mie Brandstrup - Podcast

Bag om Hvorfor kan vi føle stress?

Stressreaktionen er et urgammelt instinkt, der hjælper os, når vi står over for farer eller befinder os i særlige situationer, hvor vi skal være fokuserede og skarpe. I denne første episode af Stressepidemien kan du høre mere om, hvad der foregår i vores hjerne og krop, når stresshormonerne bliver udløst - og hvorfor stress kan gå fra at være en positiv hjælper til at modarbejde os. Medvirkende: Karen Johanne Pallesen, hjerneforsker, lektor og Ph.D ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Jesper Kristiansen, seniorforsker ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Mere end en halv million danskere føler sig ofte eller hele tiden stressede. Så hvis det ikke er dig, der føler stress, når du ligger i sengen om aftenen og ikke kan sove, så er det måske din bedste ven, en god kollega eller én i din familie. Men hvor mange der rent faktisk bliver syge på grund af stress er svært at finde ud af. For stress er ikke en sygdom. Stressepidemien undersøger, hvorfor vi moderne mennesker bliver stressede, og hvordan man forhåbentlig kan undgå, at stress bliver en decideret folkesygdom. Interview, tilrettelæggelse og redigering: Mie Brandstrup Redaktør: Susanne Knutzen Produceret af Talk Town, Story House Egmont Mie Brandstrup er selvstændig podcastproducent og uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har blandt andet arbejdet på Danmarks Radios P1 og P3 og Egmonts ’Jeg vil bare gerne være Storm’ og ’Under Nålen’. Mie har særligt fokus på sociale forhold, psykiatri og vidensformidling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728583258
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 11. december 2022
  • Oplæser:
  • Mie Brandstrup
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Hvorfor kan vi føle stress?

Stressreaktionen er et urgammelt instinkt, der hjælper os, når vi står over for farer eller befinder os i særlige situationer, hvor vi skal være fokuserede og skarpe. I denne første episode af Stressepidemien kan du høre mere om, hvad der foregår i vores hjerne og krop, når stresshormonerne bliver udløst - og hvorfor stress kan gå fra at være en positiv hjælper til at modarbejde os.
Medvirkende: Karen Johanne Pallesen, hjerneforsker, lektor og Ph.D ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Jesper Kristiansen, seniorforsker ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.
Mere end en halv million danskere føler sig ofte eller hele tiden stressede. Så hvis det ikke er dig, der føler stress, når du ligger i sengen om aftenen og ikke kan sove, så er det måske din bedste ven, en god kollega eller én i din familie. Men hvor mange der rent faktisk bliver syge på grund af stress er svært at finde ud af. For stress er ikke en sygdom. Stressepidemien undersøger, hvorfor vi moderne mennesker bliver stressede, og hvordan man forhåbentlig kan undgå, at stress bliver en decideret folkesygdom.
Interview, tilrettelæggelse og redigering: Mie Brandstrup
Redaktør: Susanne Knutzen
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Mie Brandstrup er selvstændig podcastproducent og uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har blandt andet arbejdet på Danmarks Radios P1 og P3 og Egmonts ’Jeg vil bare gerne være Storm’ og ’Under Nålen’. Mie har særligt fokus på sociale forhold, psykiatri og vidensformidling.

Brugerbedømmelser af Hvorfor kan vi føle stress?



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.