Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I hovedet på Sherlock Holmes 2 - Cyril Liéron - Bog

- Den skandaløse billet

Bag om I hovedet på Sherlock Holmes 2

Sherlock Holmes er på sporet af den kinesiske tryllekunstner og illusionist Wu-Jing, der tilsyneladende står bag en række personers uforklarlige forsvinden i Londons East End. Da billetter til en ny forestilling begynder at cirkulere, har Holmes og Watson tænkt sig at overvære den. Scenen er sat i Royal Albert Hall, hvor en række dignitarer blandt publikum uden at vide det kommer til at spille en nøglerolle i Wu-Jings onde planer ... Pressen skrev om I hovedet på Sherlock Holmes 1: “Visuelt en meget flot og vellykket bog … Utroligt lækre tegninger … og visuelle tricks, du med garanti ikke har set før” – Litteratursiden “Det er det rene tegneserietrylleri … Det er simpelthen godt fundet på, og det fungerer." – Sherlockiana “Stort visuelt og fortællemæssigt overskud” – Nummer9 ****** “Emmer af den stemning og mystik, som man også finder hos Doyle” – Kulturkapellet “Sublim tegnekunst … Der er virkelig kælet for alle detaljer” – Forestilling om Paradis ****** Cyril Liérons og Benoit Dahans helt ekstraordinære Sherlock Holmes-tegneserie i to bind har været en kæmpesucces i hjemlandet Frankrig og er allerede oversat til ni sprog, selv om andet bind først udkommer senere i 2021. Alene i Frankrig er første bind trykt i seks oplag i udgivelsesåret og har vundet adskillige priser, blandt andet for bedste tegneserie, bedste kriminaltegneserie og bedste omslag, og har været med i opløbet til adskillig flere, for eksempel de franske tegneseriekritikeres pris. Doktor Watson beskrev ofte, hvad han forestillede sig, der foregik inde i Sherlock Holmes’ hoved, men han havde kun ord til rådighed. Her gennembores Sherlock Holmes’ hjerne visuelt, og vi følger sporene af den store detektivs ræsonnementer på en rejse tværs gennem hans forbudte verdens arkitektur. Selv tegneseriealbummets omslag er fysisk gennemboret, ligesom specialeffekter i tegneserien visualiserer mesterdetektivens forbløffende evner!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770858809
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 48
 • Udgivet:
 • 3. December 2021
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 241x321x10 mm.
 • Vægt:
 • 504 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 9. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af I hovedet på Sherlock Holmes 2

  Beskrivelse af I hovedet på Sherlock Holmes 2

  Sherlock Holmes er på sporet af den kinesiske tryllekunstner og illusionist Wu-Jing, der tilsyneladende står bag en række personers uforklarlige forsvinden i Londons East End. Da billetter til en ny forestilling begynder at cirkulere, har Holmes og Watson tænkt sig at overvære den.

  Scenen er sat i Royal Albert Hall, hvor en række dignitarer blandt publikum uden at vide det kommer til at spille en nøglerolle i Wu-Jings onde planer ...

  Pressen skrev om I hovedet på Sherlock Holmes 1:

  “Visuelt en meget flot og vellykket bog … Utroligt lækre tegninger … og visuelle tricks, du med garanti ikke har set før”
  – Litteratursiden

  “Det er det rene tegneserietrylleri … Det er simpelthen godt fundet på, og det fungerer."
  – Sherlockiana

  “Stort visuelt og fortællemæssigt overskud”
  – Nummer9 ******

  “Emmer af den stemning og mystik, som man også finder hos Doyle”
  – Kulturkapellet

  “Sublim tegnekunst … Der er virkelig kælet for alle detaljer”
  – Forestilling om Paradis ******

  Cyril Liérons og Benoit Dahans helt ekstraordinære Sherlock Holmes-tegneserie i to bind har været en kæmpesucces i hjemlandet Frankrig og er allerede oversat til ni sprog, selv om andet bind først udkommer senere i 2021. Alene i Frankrig er første bind trykt i seks oplag i udgivelsesåret og har vundet adskillige priser, blandt andet for bedste tegneserie, bedste kriminaltegneserie og bedste omslag, og har været med i opløbet til adskillig flere, for eksempel de franske tegneseriekritikeres pris.

  Doktor Watson beskrev ofte, hvad han forestillede sig, der foregik inde i Sherlock Holmes’ hoved, men han havde kun ord til rådighed. Her gennembores Sherlock Holmes’ hjerne visuelt, og vi følger sporene af den store detektivs ræsonnementer på en rejse tværs gennem hans forbudte verdens arkitektur.

  Selv tegneseriealbummets omslag er fysisk gennemboret, ligesom specialeffekter i tegneserien visualiserer mesterdetektivens forbløffende evner!

  Brugerbedømmelser af I hovedet på Sherlock Holmes 2  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.