Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Ingen røg i køkkenet af Jan Jensen

Ingen røg i køkkenet - Bog

- Gourmetmad i hverdagskøkkenet

Bag om Ingen røg i køkkenet

I en hverdag, hvor alt skal gå stærkt, og hvor madlavning ofte blot skal overstås, er INGEN RØG I KØKKENET til dig, der vil lave fantastisk gourmetmad til alle lejligheder med lækre råvarer og uden brug af finurlige køkkenredskaber og køkkenmaskiner. Foruden de mange opskrifter får du også en lille køkkenordbog, hvor du kan slå forskellige ord og begreber op. INGEN RØG I KØKKENET indbyder til fordybelse og nærvær ved komfuret, kvalitet og velsmag i hver eneste mundfuld og madlavning som en helle, der giver hver dag større nydelse. Jan Jensen, kok og gourmet, har gennem de seneste 30 år udforsket Italiens skønne fødevarer, vin og olivenolie, og det italienske køkken er blevet hans passion med dets enkle måde at tilberede maden på. Med INGEN RØG I KØKKENET møder du det italienske køkken i middelhavstempo.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793664432
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 172
  • Udgivet:
  • 10. Oktober 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 177x248x20 mm.
  • Vægt:
  • 623 g.
  • 270,95 kr.
  • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • 1-2 hverdage
  • 21. April 2021
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 235,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Ingen røg i køkkenet
I en hverdag, hvor alt skal gå stærkt, og hvor madlavning ofte blot skal overstås, er INGEN RØG I KØKKENET til dig, der vil lave fantastisk gourmetmad til alle lejligheder med lækre råvarer og uden brug af finurlige køkkenredskaber og køkkenmaskiner. Foruden de mange opskrifter får du også en lille køkkenordbog, hvor du kan slå forskellige ord og begreber op. INGEN RØG I KØKKENET indbyder til fordybelse og nærvær ved komfuret, kvalitet og velsmag i hver eneste mundfuld og madlavning som en helle, der giver hver dag større nydelse. Jan Jensen, kok og gourmet, har gennem de seneste 30 år udforsket Italiens skønne fødevarer, vin og olivenolie, og det italienske køkken er blevet hans passion med dets enkle måde at tilberede maden på. Med INGEN RØG I KØKKENET møder du det italienske køkken i middelhavstempo.
Brugerbedømmelser af Ingen røg i køkkenet


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.