Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger for selskaber

Her finder du spændende bøger om Kogebøger for selskaber. Nedenfor er et flot udvalg af over 433 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Gæstemad.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Nadia Mathiasen
    214,95 kr.

    100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder.‘100 Kødfrie Dage’ er en samlet genudgivelse af bestsellerne ‘Kødfri Mandag’ og ‘Flere Kødfrie Dage’.

  • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    284,95 - 310,95 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

  • - Kogebog
    af Morten Kaltoft & Emil Alsbo
    258,95 kr.

    Osteria 16 er en bog skrevet af Morten Kaltoft. Denne bog, der blev udgivet i 2020 af Strandberg Publishing, er en sand perle i genren. Morten Kaltoft tager læseren med på en kulinarisk rejse gennem de italienske osteriaer. Med sin dygtige fortælling og levende beskrivelser, formår Kaltoft at transportere læseren direkte til det italienske køkken. Osteria 16 er mere end bare en bog; det er en oplevelse, et vindue til Italien og dets rige madkultur. Denne bog er et must for enhver madentusiast eller person, der elsker Italien og dets kultur. Strandberg Publishing er stolte af at præsentere denne bog for verdenen, og vi er sikre på, at du vil nyde denne kulinariske rejse gennem Italien.

  • af Thomas Herman
    147,95 - 237,95 kr.

    Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at gøre sig umage med at lave lækker mad fra bunden, som kan nydes ved et smukt dækket bord sammen med mennesker, man har glædet sig til at se. Nu kan du få hjælp af kokken og tv-værten Thomas Herman, der med sin nye kogebog slår et slag for den gode, hjemmelavede gæstemad, hvor man gør lidt ekstra ud af det. ALT skal gå så hurtigt. Ikke mindst aftenmåltidet i dagligdagen er efterhånden noget, der skal overstås i en fart. Tendensen har bredt sig til, når vi har gæster – det gør ikke noget, hvis det er lidt nemt. Men nu er der en modbevægelse i gang, hvor stadig flere nyder at stå og sysle i køkkenet i weekenden, mens de frembringer måltider, der er en tand ud over det sædvanlige. Her er Gæstebud den perfekte ledsager i køkkenet. Bogens over 100 retter, der kan sættes sammen til en lækker gæstemenu hjemme i privaten, repræsenterer alt det bedste fra Hermans køkken; på en gang klassiske og moderne, ambitiøse og sofistikerede, men også enkle og rene. Det er snacks, der passer perfekt til en velkomstdrink, forretter, supper, hovedretter med fisk, kød og fjerkræ, grønt tilbehør til de forskellige årstider, lækre desserter og lidt sødt til kaffen. Hertil kommer opskrifter på klassiske saucer, fonder og syltede sager. Herman øser ud af sin viden med grundige forklaringer og lægger samtidig op til, at man selv sammensætter menuer på kryds og tværs, men giver også forslag til færdige menuer. Med Gæstebud vil Herman gerne gøre sit til, at vi finder ud af at invitere ’til højbords’ igen, så vi som værter bringer omtanke og engagement ind i forberedelserne såvel som i tilstedeværelsen omkring spisebordet. Bogen er lavet med lækkert udstyr i stort format og med lærredsryg og er gennemillustreret med smukke, stemningsfulde billeder

  • - Vores yndlingsopskrifter
    af Adam Price & James Price
    160,95 - 184,95 kr.

    Brødrene James & Adam Price har beskræftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv. Det er gennem årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer, og i de seneste år har de også været restauratører. I denne bog har James og Adam samlet deres yndlingsopskrifter på retter, som serveres i restauranterne - lige fra det gode surdejsbrød, sprøde pommes frites og klassisk bearnaise til signaturretten Boeuf Stroganoff. Der er masser af ideer til både hverdag og fest - glæd dig til spise med brødrene Price.

  • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
    af Mette Mølbak
    137,95 - 160,95 kr.

    Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

  • af Camilla Clevin
    97,95 - 145,95 kr.

    Kostvejleder Camilla Clevin viser i denne bog, hvordan du laver danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige opskrifter, der passer ind i en travl hverdag. Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation. Retterne er lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked, f.eks. Føtex, Bilka eller Kvickly. Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip. ”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.” Tina Holst Larsen, hudlæge

  • af Nick DiGiovanni
    277,95 kr.

    Knife Drop, a gripping novel penned by the talented Nick DiGiovanni, takes you on a thrilling literary journey. Published by Dorling Kindersley Ltd. in 2023, this book stands as a remarkable addition to the contemporary genre. DiGiovanni's masterful storytelling and unique voice make Knife Drop an unforgettable read. The plot unfolds with a captivating intensity that keeps readers on the edge of their seats. The author's knack for creating vivid, relatable characters enhances the immersive experience. Knife Drop is not just a book; it's a journey that transports you into a world where every turn of the page brings a new surprise. Published by Dorling Kindersley Ltd., known for their high-quality publications, this book is a testament to their reputation. Reading Knife Drop is an experience you wouldn't want to miss. Grab your copy today and embark on an unforgettable literary journey.

  • - En kogebog
    af Ida Ravn & Stine Kirkegaard
    273,95 kr.

    EASY PEACY er en kogebog med sæsonbaserede deleretter med få ingredienser, der er nemme at lave og smager skønt. Ud over opskrifter på snacks, små og større retter, salsa og sauce, brød og sødt indeholder EASY PEACY forslag til, hvordan man sammensætter og forbereder lækre menuer.Opskrifterne er inspireret af Italien, men har også spanske og franske islæt. Tilgangen til maden er derimod udpræget italiensk – simpelt anrettet, sæsonbaseret og frem for alt så nemt, at alle kan være med. Bogen er dedikeret til den gode middag, flotte og velsmagende råvarer og det smukke ved et måltid. Med sin legende og umiddelbare tilgang til maden ønsker Easy Peacy at vise, at det slet ikke behøver at være så svært.Stine Kirkegaard, der har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen, kommer ud af en madelskende familie. Hun startede Easy Peacy som et hobbyprojekt og solgte hjemmelavet mad fra sin lejlighed i København under Corona-pandemien i 2021.Siden da er det gået stærkt. Det lille køkken er skiftet ud med et industrikøkken, og efter et halvt år fik Ida Ravn ansvar for virksomhedens kreative ledelse, som binder kunst, billeder og video sammen med maden. Det stærke visuelle udtryk har i ligeså høj grad som den uhøjtidelige tilgang til maden været med at gøre Easy Peacy til det, det er i dag. Easy Peacy tilbyder frokostordninger, catering og leverer mad til store og små events for især modebranchen.

  • af Ditte Gad Olsen
    167,95 - 197,95 kr.

    Som veganer, og ikke mindst som familiemedlem eller ven til en veganer, kan tanken om højtider og andre festdage hurtigt fjerne fokus fra selve samværet og ende i hovedbrud om, hvad man skal servere. Med denne kogebog er det ikke længere et problem. Bogen tager fat i alle de større højtider og festdage fra jul og påske til fødselsdage og er en hjælpsom guide, der vil følge dig på rette vej i det moderne veganske køkken. I bogen vil du kunne finde opskrifter på en sensuel panna cotta med hindbærcoulis, en quiche til påskebordet, is til de varme sommerdage og endda også et ostebord til jule-dagene. Opskrifterne spænder fra de helt enkle til dem, der måske kræver lidt mere, men som samtidig viser, hvor smagfuld og spændende vegansk mad kan være. Du vil også kunne finde menuforslag til en romantisk aften, vennemiddag og nytårsaften, der vil gøre både menuplanlægning og selve madlavningen overskuelig, så du i stedet kan fokusere på det, der er vigtigst: hyggen, nydelsen og det sociale rundt om bordet. Opskrifterne tager udgangspunkt i planterigets uendelige, farverige og lækre råvarer på en måde, der gør, at madlavningen både bliver let, inspirerende og lægger op til leg i køkkenet. Kapitlerne og opskrifterne vil ligesom i forgængeren, Vegansk for alle, være fyldt med små personlige historier, anekdoter og tips til, hvordan opskrifterne kan ændres og gøres lettere – næsten som om Ditte var med læseren i køkkenet. Bogen er en hyldest til både samvær og lækker mad, og den kan bruges af både veganere, familier og venner til veganere, og dem, der blot ønsker at få lidt mere spændende grønt på bordet. Om forfatteren Ditte Gad Olsen er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og bruger sin ernæringsfaglige baggrund og madpassion til at inspirere andre til at vælge mere grønt. Ditte har været veganer i 7 år og vegetar i 2 år før da. Hendes indgangsvinkel er nysgerrig og eksperimenterende i sin søgen efter de bedste madoplevelser, hvor både smag og konsistens harmonerer, og maven bliver tilfreds. Dittes overordnede mantra er, at “det skal smage godt”. Ditte har i 2016 udgivet den succesfulde kogebog Vegansk for alle.

  • af Peter Friehling
    200,95 kr.

    Sous vide og grill er et makkerpar, som ganske enkelt får det bedste frem i mad. Sous vide-tilberedningen sikrer en perfekt konsistens og smag, mens grilningen giver den optimale stegeskorpe. I Grill bedre med sous vide får du tips og tricks og en stribe lækre grillretter, der viser det store potentiale i kombinationen af sous vide og grill.Grillretterne går fra de helt enkle hverdagsretter, som grillspyd med kylling og asparges eller farserede porrer, over klassikere som pulled pork og brisket til gæsteretter som højreb eller kirsebærmarinerede oksehaler.Grillmaden er spækket med smag fra marinader som ponzu, hoisinsovs og kirsebærsovs – alle fremstillet sous vide.Til grillmad hører dips, og bogen giver dig opskrifter på en række dips fra den klassiske ketchup over ostesovsen med parmesan til den krydrede butternut squash-dip.Endelig præsenteres du for sommersaft til børnene, drinks til forældrene og meget mere, alt sammen lavet sous vide for optimal smagsmæssig udnyttelse af råvarerne.

  • af Peter Friehling
    200,95 kr.

    Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket.De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet.Eksempler på menuer er:Efterårsmenu bestående afKalvecuvette med tunmousse og syltede tomaterVildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovsPocheret pære med espressois og hvid chokoladesovsPrisbevidst menu bestående afMuslingesuppe med porreolieFyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovsÆblekage med æblesirup og MascarponeGæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.

  • af Jørgen Smidstrup
    273,95 kr.

    Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver bureauet Lower East, har skabt ”Camillos køkken”, som står for pop-up-middage og madworkshops i Danmark og Berlin. Jørgen Smidstrup lægger vægt på, at både dufte, stemning og smag betyder meget for oplevelsen, så derfor er bogen også en nydelse at røre ved og se på: De smukke billeder og opskrifter på retterne er krydret med stemningsfulde sort-hvide fotos og fem korte essays om det gode måltids betydning for fællesskab og socialt samvær. Bogen er fyldt med opskrifter på retter, der får folk til at tale sammen. Retterne er lavet med inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken – med afstikkere til den øvrige store, spændende verden. Man finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, pizza, risotto, hovedretter, brød, desserter - og drinks dertil.

  • af Deeda Blair
    443,95 kr.

    Style icon and preeminent hostess Catherine “Deeda” Blair shares her inspirations for entertaining with understated elegance and distinction, accompanied by menus, recipes, table settings, and charming stories about her extraordinarily colorful life.Deeda Blair is one of the last great American swans, revered by cult followers for her enduring beauty, fashion taste, and easy elegance. She embodies a sense of decorum and practices a relaxed, graceful etiquette that is much lauded but often missing from today’s soirées and gatherings. An invitation to Blair’s New York home has been a rare privilege, but now, in her first book, Blair invites readers in and reveals how they too can develop their own uniquely personal style. Central to the narrative are six fantasy meals, each accompanied by a menu, recipes, table settings, and floral arrangements that are inspired by the people and places that have shaped Blair’s own inimitable and envied taste and style. Each meal is set in Blair’s exquisite home and is accompanied by photographer Ngoc Minh Ngo’s evocative images of the imaginative table settings Blair has created for her timeless dishes. Accompanying Blair’s coveted eighty recipes are personal anecdotes and helpful serving suggestions. Renowned design writer and tastemaker Deborah Needleman collaborated closely with Blair to capture her vision for entertaining with fantasy and enchantment, as well as her reflections on life and how her experiences have influenced the way she lives, works, and entertains.

  • - Opskrifter til enhver venindekomsammen
    af Julie Karla
    192,95 kr.

    VENINDEMAD giver dig inspiration til maden til din næste venindebrunch, -frokost eller -middag. Bogen indeholder 70 opskrifter, der alle er lette at gå til, men som samtidig nok skal imponere veninderne.Kun det bedste er nemlig godt nok, når veninderne samles. Og når de helt store begivenheder som babyshower, polterabend og surprise-fødselsdag skal fejres, så er der også inspiration at hente her. Her er alt lige fra finger food til smukke kager.VENINDEMAD er en sød gave at give til sine veninder. Den er en kærlig opfordring om at mødes til endnu flere hyggestunder i fremtiden i det bedste selskab og med den dejligste mad.Kender du til den danske keramiker Anne Blacks inspirerende univers, vil du også kunne glæde dig over, at alle opskrifterne i bogen er serveret på hendes smukke service. Vi spiser med øjnene, så derfor må det gerne se indbydende ud, når vi får veninderne på besøg.VENINDEMAD er skrevet af Julie Karla, der i de sidste 10 år har udviklet og delt opskrifter på sine to madblogs juliekarla.dk og karlasnordickitchen.com. Julie Karla arbejder som madskribent, madfotograf og -stylist i ind- og udland. Venindemad er Julie Karlas anden kogebog.Om forfatterJulie Karla er madblogger og har i de sidste 10 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og på den engelsksprogede madblog www.karlasnordickitchen.com. Hendes opskrifter optræder jævnligt i både landsdækkende og internationale medier. Ved siden af sine blogs arbejder Julie Karla som madskribent, madstylist og fotograf og udgav i 2019 kogebogen Grøn Morgenmad. Hendes nye bog Venindemad indfanger hendes kærlighed til at lave mad til dem, hun holder af.E-bogen er lavet i fixed format

  • - Mad til de gode stunder
    af Julia Ring Olsen
    167,95 - 197,95 kr.

    Kombinationen af hygge og mad begrænser sig ikke bare til den klassiske middag med familie og venner omkring et veldækket bord med tændte stearinlys. Mad kan også skabe hygge i din travle hverdag.Hygge er for eksempel lidt godt i den daglige madpakke eller i den madkurv, der skal med på udflugt til skov og strand. Det er en stille stund i sofaen med en god bog og lidt lækkert, en grillaften på terrassen, eller når du beslutter at bruge en regnvejrsdag i køkkenet, sætter musik på, hælder lidt koldt i glasset og hygger dig med at tilberede noget af det, der kræver lidt længere tid.Julia Ring Olsen kommer med sine bedste opskrifter, der alle bærer præg af den mad, som hun elsker at lave i sit madunivers. I bogen finder du 63 lækre opskrifter med hyggen i højsædet.Om forfatterJulia Ring OlsenJulia har madbloggen www.onekitchenblog.com, som hun har drevet i mange år. Hendes keyword har altid været hygge – specielt når det kommer til mad og madlavning. Udover madbloggen har Julia også Instagramprofilen onekitchen_ med over 70.000 følgere. Ved siden af det selvstændige liv som madblogger, så underviser Julia også i madlavning. Mad har altid været hendes passion, og dét at glæde og inspirere andre til at lave mad.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Allen Rucker
    282,95 kr.

    Featuring fabulous Southern Italian recipes, photos, and lore from HBO's hit show, this cookbook will have millions of fans eating like America's favorite mob family. The history of Neapolitan cuisine is included plus 100 recipes created with the characters in mind.

  • - Vegetariske retter fra grillen
    af Martin Nordin
    247,95 kr.

    Lær, hvordan du skal grille dine grøntsager! Nyd de dybe smage, når maden får lov til at blive rigtig sort. Løget bliver sødt, auberginen får et røget strejf, og jordskokkerne udvikler skønne ristede toner. Læs med, og få den rette teknik og masser af tips til krydderier, der løfter din vegetariske madlavning til nye højder.

  • - Farverige og kreative serveringer
    af Julie Bagger
    176,95 kr.

    Finger food er en populær trend i mange lande og kendt for de overdådige og kreative anretninger. Den fingervenlige mad er perfekt både til hverdag og til arrangementer, hvor madoplevelsen og det sociale er i centrum.Med denne bog ønsker Julie Bagger at udbrede trenden til Danmark. Opskrifterne spænder over både det salte og det søde køkken og er udviklet ud fra den tanke, at det skal være sjovt og ligetil at lave finger food. Bogen er spækket med inspiration til, hvad du kan servere som vært eller medbringe som gæst af smukke og velsmagende små retter, for eksempel blinis med laksetatar, aubergineruller med couscousfyld eller brombærmousse med hvid chokolade.Der er rig mulighed for variation og kreativitet i køkkenet, når man laver finger food – kun fantasien sætter grænser, og ofte er det nogle meget enkle greb, der skal til, for at maden får wauw-effekt.Om forfatterJulie Bagger er uddannet fra Erhvervsakademiet med speciale i tourism & hospitality. Med en stor interesse for mad og en opvækst, hvor madlavning altid har været i fokus, har det ligget i kortene, at Julies drømme skulle virkeliggøres igennem madlavning. Julie har de seneste år rejst meget og blandt andet været bosat i Australien i en længere periode. Det var her, kreativiteten og interessen for fingerfoods for alvor blev vakt.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Joanna Gaines
    296,95 kr.

    "In this, her third cookbook, Joanna shares the recipes--old and new--that she's enjoyed the most over the years. The result is a cookbook filled with recipes that are timeless, creative, and delicious! Just as in her past books, within each recipe Joanna speaks to the reader, explaining why she likes a recipe, what inspired her to create it in the first place, and how she prefers to serve it"--

  • af Peter Friehling
    221,95 kr.

    Airfryer-kogebogen indeholder opskrifter på autentisk og lækker mad fra hele verden tilberedt hurtigt og energivenligt.Hvert tredje køkken i USA er nu udstyret med en airfryer, og salget af den lille og energivenlige ovn går kun én vej i Europa – op. Og det foregår i et tempo, så noget tyder på, at airfryer bliver et af julens store gavehit 2022.Hvad er en airfryer? Det er en firkantet kasse, der fungerer som en frituregryde, men bruger luft i stedet for olie. Airfryer er derfor i første omgang blevet et hit som tilberedningsmetode til langt sundere udgaver af pommes frites og anden friture-fastfood, men en airfryer kan langt mere end det. I Airfryer-kogebogen præsenterer Peter Friehling opskrifter på autentiske pizzaer, fantastiske chokoladekager, sprød og saftig kylling, veltilberedt fisk, thai-retter og meget mere.Som indehaver af hele tre airfryer, der ofte kører, er Peter Friehling at betegne som airfryer-ekspert, og Airfryer-kogebogen er en grundbog, hvor han både forklarer, hvad maskinen er og deler ud af sine allerbedste tips og tricks og giver dig råd med på vejen, når du skal købe en airfryer.

  • af Steven Roennfeldt
    247,95 kr.

  • af Garrett Oliver
    195,95 kr.

    Traditional craft-brewed beer can transform a meal from everyday to extraordinary. It's an affordable, accessible luxury. Yet most people are only familiar with the mass-market variety. Have you tasted the real thing? In The Brewmaster's Table, Garrett Oliver, America's foremost authority on beer and brewmaster of the acclaimed Brooklyn Brewery, reveals why real beer is the perfect partner to any dining experience. He explains how beer is made, relays its fascinating history, and, accompanied by Denny Tillman's exquisite photographs, conducts an insider's tour through the amazing range of flavors displayed by distinct styles of beer from around the world. Most important, he shows how real beer, which is far more versatile than wine, intensifies flavors when it's appropriately paired with foods, creating brilliant matches most people have never imagined: a brightly citric Belgian wheat beer with a goat cheese salad, a sharply aromatic pale ale to complement spicy tacos, an earthy German bock beer to match a porcini risotto, even a fruity framboise to accompany a slice of chocolate truffle cake. Whether you're a beer aficionado, a passionate cook, or just someone who loves a great dinner, this book will indeed be a revelation.

  • - øko-, bio- og naturvine samt spændende fortællinger & opskrifter
    af Mads Jensen & Birgit Pichat
    230,95 kr.

    BOGEN OM ÆRLIGE VINE handler om økologiske, biodynamiske og naturlige vine, om maden dertil og om ildsjælene bag. Ærlig vin har indtaget de største restauranter i verden, fordi det er madvin. I denne bog fortæller forfatterne deres personlige vinhistorier, der er vidt forskellige, men handler om passionen for den ærlige vin. Bogen indeholder masser af vinanbefalinger og skønne frankofile retter, der passer til. Retterne er udviklet af forfatterne selv og deres prominente gæstekokke, bl.a. Jacob Binzer (D:A:D), Pontus Elofsson (Noma), Lars Juul (La Glace), østersmesteren Jonas Harboe, Ana Omazic (Alchemist), Talia Richard-Carvajal (Hart Bageri) og mange flere. Du kommer med på en unik rejse til nogle af de franske vinbønder, der laver vinen. De fortæller, hvad der driver dem, hvorfor de accepterer mindre udbytter, hvad filosofien er bag deres vine, og hvordan de ser på fremtiden. BOGEN OM ÆRLIGE VINE er en forfriskende anderledes vinbog, kogebog og livsstilsbog for vinelskere og gourmeter. Om forfatterneBirgit Pichat og Mads Jensen har sammen vinbarerne og vinhandelen Vores Franske, der importerer ærlig vin fra små økologiske bønder. Birgit Pichat åbnede Vores Franske i 2011 efter en lang international karriere. Hun har boet i Frankrig i mere end 10 år. Mads Jensen har en fortid som kok og projektleder i reklamebranchen. I 2020 søgte han nye veje og endte med at banke på døren hos Pichat og blev inden længe medejer af firmaet. Makkerparret bruger begge stort set al deres tid på mad og vin. De udvikler konstant nye retter, som de bl.a. tester på gæsterne i barerne, og de afholder vinsmagninger og søger jævnligt ny inspiration i det franske og hos deres vinbønder.

  • - Nemme, billige og børnevenlige madplaner
    af Kristine Melgaard-Mani
    219,95 kr.

    Da Kristine fandt ud af, at hun og familien hver måned brugte for mange penge på mad, lavede hun en ny ordning: Hver mandag overfører hun nu et fast beløb til en husholdningskonto, og mere bruger familien ikke, før det igen bliver mandag.For Kristine er det blevet en livsstil at lave god billig mad, og i familieliv på budget deler hun sine tips og opskrifter: Skift dyr takeaway ud med hjemmelavet fastfood som kebabpizza og falafelwrap. Erstat madspild med datovarer i fryseren. Og undgå dyre impulskøb med en overskuelig madplan – mandag pitabrød med linsefyld, onsdag one pot og fredag pulledchicken-burger.

  • - Plantebaseret festmad uden spild
    af Gittemarie Johansen
    215,95 kr.

    Grøn mad er efterhånden blevet udbredt i de danske hjem – og flere og flere vælger i forskellig grad at omlægge deres kost til grønnere, sundere og mere bæredygtige retter. Desværre mister mange pusten, når de grønne vaner skal forenes med højtider eller fest – for hvordan gør man nu lige en gulerod luksuriøs? Svaret får du her i bogen, som er fyldt med masser af inspiration til din plantebaserede og bæredygtige fest.Denne kogebog klæder dig på til at udforske det grønne gourmetkøkken, og med afsæt i zero waste-mentaliteten er der fokus på at undgå madspild og øge brugen af lokalt sæsongrønt til at sammensætte ekstravagante festmiddage. Bogen indeholder plantebaserede gourmetopskrifter til alle festlige anledninger og højtider. Derudover får du anvisninger og ideer til mere bæredygtige køkkenvaner, tips til at undgå madspild og idéer til stemningsfyldt borddækning.Både nybegyndere og mere øvede i køkkenet kan være med. Det fælles udgangspunkt er kærligheden til mad og et ønske om at udforske og ud- fordre vores forståelse af, hvordan en luksuriøs festmiddag ser ud. Bogen er til dem, som ønsker at lære mere om det plantebaserede køkken, til dem, som ønsker inspiration til at lave grøn gourmet, og til de madnørder, som savner at blive udfordret i det plantebaserede køkken.Om forfatterI 2015 skiftede Gittemarie Johansen modeuge, impulskøb, store bøffer og charterrejser ud med en bæredygtig og plastikfri livsstil. Hun har siden da levet af at formidle bæredygtige tips til folk i alle aldre, både i ind- og udland. Med zero waste-principperne som fundament bevæger hun sig ud i adskillige afkroge af vores forbrugerkultur, og med en baggrund i kulturforståelse og kommunikation bruger hun især sociale medier til at formidle sine plastikfri budskaber. Gittemaries passion for bæredygtighed tager udgangspunkt i hendes egne oplevelser og erfaringer, ikke blot som professionel formidler, men mest af alt som almindelig forbruger. Dette er hendes debut som forfatter.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Richard Makin
    222,95 kr.

    Anything You Can Cook, I Can Cook Vegan, is a groundbreaking book by Richard Makin. Published in 2023 by Bloomsbury UK, this book has quickly become a must-read in its genre. It's a compelling dive into the world of vegan cooking, challenging the notion that certain dishes can't be made vegan. Richard Makin, with his innovative approach and creative recipes, proves that anything you can cook, can indeed be cooked vegan. This book is not just for vegans or vegetarians, but for anyone who is interested in expanding their culinary horizons and exploring new ways of cooking. If you're a food enthusiast looking for a fresh perspective, this book is definitely for you.

  • af Choi Heejae
    165,95 kr.

    "Eat like your favorite K-Drama TV Stars! If you're a fan of Korean dramas, or simply a fan of Korean food, then this book is for you! Here you'll find 61 delicious recipes for classic Korean dishes, including those you may have seen on your favorite K-Drama shows; including: Make the Buchimgae Pancakes featured in Episode 3 of Crash Landing on You, when a group of nosy neighbors use a gift of pancakes as an excuse to inspect Jeonghyeok's new fiance. Make the Spicy Noodles in Black Bean Sauce that Jun-wan and Ik-sun enjoy on their date in Episode 7 of Hospital Playlist. Make the Spicy Braised Tofu that Hye-jin stuffs into Ha-nee's mouth in Episode 3 of Was It Love to make him stop talking. In addition to the easy-to-make, fully illustrated recipes for main and side dishes, you'll also find recipes for Korean cocktails and tasty snacks to enjoy while you're watching TV"--Amazon.com.

  • af Camilla Lawes
    137,95 - 157,95 kr.

    Afternoon tea er hygge, varme og lækre kager. De fleste forbinder det nok med den engelske variant med små agurkesandwich, scones og damer med store hatte og smukke kjoler. Men der er mange andre varianter, og afternoon tea er en spændende mulighed for at pirre sanserne og udforske både det søde og det salte sammen med teen.Afternoon tea er noget helt særligt, og bogen giver læseren inspiration til denne legeplads af et måltid. Her er der plads til både det bløde, sprøde, salte, søde og ikke mindst til de smukke konditorkager.Er gæsterne ikke tedrikkere, er det ingen hindring. I hvert afsnit er der inspiration til cocktails, der passer perfekt til maden. I det hele taget kan afternoon tea også nydes med en god kop kaffe eller et glas vin.I bogen får læseren inspiration til:• Klassisk afternoon tea med alle de traditionelle anretninger, der får dig til at føle, at du sidder på hotel i Ritz i London.• Moderne afternoon tea, som er en nyfortolkning af de kendte retter.• Krydret afternoon tea, som er spækket med varme og smagsfyldte krydderier.• Sensitiv afternoon tea med masser af inspiration til lette og allergivenlige retter, f.eks. chiakugler med kokos og glutenfri scones.• Afternoon tea til de varme dage med masser af bær og friske, spæde grøntsager.E-bogen er lavet i fixed format

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.