Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Intuition & Handlekraft - Susanne Møberg - E-bog

Bag om Intuition & Handlekraft

Intuition & Handlekraft er en håndbog for dig, der ønsker at anvende intuitionen i dagligdagen. Susanne Møberg giver en grundig beskrivelse af, hvad intuitionen er, og hvordan den virker i dit liv. Du får et godt og konkret grundlag til at blive mere opmærksom på din intuition og lytte til den. Du bliver opmuntret til at bruge din intuition ti af klare, hvad der virkelig betyder noget for dig. Men intuitionen er intet værd, hvis ikke du også handler efter den. I anden del af bogen bliver du guidet til at formulere en målsætning og til bevidst at bruge tankens kraft og din handlekraft ti at opnå dét, du virkelig ønsker og drømmer om. Du bliver inspireret til at se nye muligheder, tænke nye tanker og fokusere på, hvad der skal til for at opnå glæde og tilfredshed i dit liv. Bogen er skrevet i et levende og letlæst sprog, krydret med øvelser og eksempler fra kursisternes og fra forfatterens eget liv. Intuition & Handlekraft er en bog, du får glæde af at læse og bruge igen og igen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799686315
  • Udgivet:
  • 22. November 2002
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Intuition & Handlekraft

Intuition & Handlekraft er en håndbog for dig, der ønsker at anvende intuitionen i dagligdagen. Susanne Møberg giver en grundig beskrivelse af, hvad intuitionen er, og hvordan den virker i dit liv. Du får et godt og konkret grundlag til at blive mere opmærksom på din intuition og lytte til den. Du bliver opmuntret til at bruge din intuition ti af klare, hvad der virkelig betyder noget for dig.
Men intuitionen er intet værd, hvis ikke du også handler efter den.
I anden del af bogen bliver du guidet til at formulere en målsætning og til bevidst at bruge tankens kraft og din handlekraft ti at opnå dét, du virkelig ønsker og drømmer om.
Du bliver inspireret til at se nye muligheder, tænke nye tanker og fokusere på, hvad der skal til for at opnå glæde og tilfredshed i dit liv.
Bogen er skrevet i et levende og letlæst sprog, krydret med øvelser og eksempler fra kursisternes og fra forfatterens eget liv.
Intuition & Handlekraft er en bog, du får glæde af at læse og bruge igen og igen.

Brugerbedømmelser af Intuition & HandlekraftFind lignende bøger
Bogen Intuition & Handlekraft findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.