Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kære Saxo - Signe Andrup - E-bog

- En personlig fortælling om at vinde over en altødelæggende anoreksi

Bag om Kære Saxo

Anoreksi er en kamp, som ingen andre end dem, der er ramt, vil kunne forstå. Denne bog er en personlig fortælling, som tager dig med ind i det inderste og skildrer det, der formede en langvarig anoreksi. Om de mange ulige kampe, der blev udkæmpet for at tilfredsstille den. Om de mest forbudte tanker og handlinger, der omgav den. Det er en mors vidnesbyrd til sin søn. Om hendes far, der formede og fravalgte. Om en sygdom, der ødelagde en hel ungdom og næsten et helt liv. Om en facade, der opretholdtes, imens alt stod i flammer. Men bogen fortæller også, hvordan kampen kan vindes, selvom det i de mørkeste stunder virker håbløst. Om de afgørende valg og møder. En fortælling, der tjener til personlig bearbejdelse, men også samfundsoplysning, så andre kan finde inspiration til at søge eller hjælpe deres ramte mod lyset.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776081799
  • Udgivet:
  • 20. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Kære Saxo

Anoreksi er en kamp, som ingen andre end dem, der er ramt, vil kunne forstå. Denne bog er en personlig fortælling, som tager dig med ind i det inderste og skildrer det, der formede en langvarig anoreksi. Om de mange ulige kampe, der blev udkæmpet for at tilfredsstille den. Om de mest forbudte tanker og handlinger, der omgav den.
Det er en mors vidnesbyrd til sin søn. Om hendes far, der formede og fravalgte. Om en sygdom, der ødelagde en hel ungdom og næsten et helt liv. Om en facade, der opretholdtes, imens alt stod i flammer.
Men bogen fortæller også, hvordan kampen kan vindes, selvom det i de mørkeste stunder virker håbløst. Om de afgørende valg og møder. En fortælling, der tjener til personlig bearbejdelse, men også samfundsoplysning, så andre kan finde inspiration til at søge eller hjælpe deres ramte mod lyset.

Brugerbedømmelser af Kære SaxoFind lignende bøger
Bogen Kære Saxo findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.