Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kærlighed & Selvværd - Susanne Møberg - E-bog

Bag om Kærlighed & Selvværd

Kærlighed & Selvværd handler om at lytte til dig selv og leve som den, du er og vælge dét, der virkelig betyder noget for dig. Når du lytter til dig selv, kommer d i kontakt med den ægte kærlighed; den kærlighed der favner mere end blot dig selv og dine nærmeste - kærligheden til livet, kærligheden der binder alt sammen og giver livet mening. Bogen handler om at finde sit eget værd gennem et liv med kærlighed. Kærligheden findes ikke, når vi isolerer os. Vi har behov for at give og modtage kærlighed. Men evnen til leve med kærlighed finde inde i os selv. Kærligheden og selvværdet er uadskillelige. Selvværdet styrkes, når vi lever med kærlighed, og med større selvværd får vi overskud til at give og modtage kærlighed. Bogen opmuntrer dig til at lytte til og være dig selv, og den hjælper dig med at fjerne det, der står i vejen for et liv med ægte kærlighed og større selvværd. Bogen er skrevet i et levende og letlæst sprog med eksempler og forslag til øvelser. Forfatterens evne til at sanse og videregive egne erfaringer, gør bogen nærværende og vedkommende for læseren, der opfordres til at skrive sin egen kærligheds-bog undervejs. Kærlighed & Selvværd er en bog der kan læses og bruges igen og igen. Uddrag af lektørudtalelse fra Dansk BiblioteksCenter, Kærlighed og Selvværd: Bogen placerer sig efter min mening blandt de bedste i gruppen af lettilgængelige selvhjælps- og selvforståelsesværker, der ikke kræver forkundskaber af sin læser. Med stor respekt og indsigt fortæller forfatteren om sammenhængen mellem selvværd og evnen til at modtage og give kærlighed i bred forstand. Den velskrevne tekst er fuld af livskloge betragtninger og læses eftertænksomt og i langsomt tempo for at fordøje og overveje. Der er en række gode forslag til øvelser og med denne bog i hånden, har man et virkelig fornuftigt materiale til at udvikle sine følsommesider i retning af bedre selvværd og forståelse for sine omgivelser. Annemette Schønberg Johnsen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799686322
  • Udgivet:
  • 30. April 2004
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kærlighed & Selvværd

Kærlighed & Selvværd handler om at lytte til dig selv og leve som den, du er og vælge dét, der virkelig betyder noget for dig. Når du lytter til dig selv, kommer d i kontakt med den ægte kærlighed; den kærlighed der favner mere end blot dig selv og dine nærmeste - kærligheden til livet, kærligheden der binder alt sammen og giver livet mening. Bogen handler om at finde sit eget værd gennem et liv med kærlighed.
Kærligheden findes ikke, når vi isolerer os. Vi har behov for at give og modtage kærlighed. Men evnen til leve med kærlighed finde inde i os selv.
Kærligheden og selvværdet er uadskillelige. Selvværdet styrkes, når vi lever med kærlighed, og med større selvværd får vi overskud til at give og modtage kærlighed.
Bogen opmuntrer dig til at lytte til og være dig selv, og den hjælper dig med at fjerne det, der står i vejen for et liv med ægte kærlighed og større selvværd.
Bogen er skrevet i et levende og letlæst sprog med eksempler og forslag til øvelser. Forfatterens evne til at sanse og videregive egne erfaringer, gør bogen nærværende og vedkommende for læseren, der opfordres til at skrive sin egen kærligheds-bog undervejs. Kærlighed & Selvværd er en bog der kan læses og bruges igen og igen.

Uddrag af lektørudtalelse fra Dansk BiblioteksCenter, Kærlighed og Selvværd:
Bogen placerer sig efter min mening blandt de bedste i gruppen af lettilgængelige selvhjælps- og selvforståelsesværker, der ikke kræver forkundskaber af sin læser. Med stor respekt og indsigt fortæller forfatteren om sammenhængen mellem selvværd og evnen til at modtage og give kærlighed i bred forstand. Den velskrevne tekst er fuld af livskloge betragtninger og læses eftertænksomt og i langsomt tempo for at fordøje og overveje. Der er en række gode forslag til øvelser og med denne bog i hånden, har man et virkelig fornuftigt materiale til at udvikle sine følsommesider i retning af bedre selvværd og forståelse for sine omgivelser. Annemette Schønberg Johnsen.

Brugerbedømmelser af Kærlighed & SelvværdFind lignende bøger
Bogen Kærlighed & Selvværd findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.