Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Kort & godt om mediation & konflikter - E-bog

Bag om Kort & godt om mediation & konflikter

Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER handler om, hvordan vi lever bedre med de konflikter, som uundgåeligt opstår, når vi arbejder sammen. Mediation er en dialogbaseret tilgang til konflikthåndtering, hvor begge parters behov så vidt muligt tilgodeses. Gennem en målrettet indsats med mediation kan konflikter omdannes til udviklingsveje for nye planer, strategier og visioner. Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER er skrevet til alle, som ønsker at vide mere om konflikter, og om, hvordan de kan løses, så relationen mellem parterne forbliver intakt. Særligt henvender bogen sig til dem, som på forskellig vis arbejder med at styrke samarbejde, motivation og det psykiske arbejdsmiljø i organisationer. Her tilbyder bogen konkrete tips og metoder til at komme godt i gang med den medierende tilgang.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771586404
  • Udgivet:
  • 14. Juni 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Kort & godt om mediation & konflikter
Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER handler om, hvordan vi lever bedre med de konflikter, som uundgåeligt opstår, når vi arbejder sammen.

Mediation er en dialogbaseret tilgang til konflikthåndtering, hvor begge parters behov så vidt muligt tilgodeses. Gennem en målrettet indsats med mediation kan konflikter omdannes til udviklingsveje for nye planer, strategier og visioner.

Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER er skrevet til alle, som ønsker at vide mere om konflikter, og om, hvordan de kan løses, så relationen mellem parterne forbliver intakt. Særligt henvender bogen sig til dem, som på forskellig vis arbejder med at styrke samarbejde, motivation og det psykiske arbejdsmiljø i organisationer. Her tilbyder bogen konkrete tips og metoder til at komme godt i gang med den medierende tilgang.
Brugerbedømmelser af Kort & godt om mediation & konflikter


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.