Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Krigerens Bog - Tanja Fievé Eskesen - Lydbog

Bag om Krigerens Bog

Krigerens Bog er ment som en invitation til at lukke troen, håbet og kærligheden ind i dit liv og få adgang til din fulde kraft. Når vi såres, trækker kroppen sig sammen i forsvar - det samme sker, når vi såres i livet. Ofte forskanser vi os, lukker hjertet og sjælen hårdt sammen i overbevisningen om, at det lukkede og sammentrukne beskytter os. Men lukker vi af for modet til at elske og lade os elske, lukker vi samtidig af for en del af livskraften. Vil du have adgangen til din fulde kraft, må du turde elske. Du må tillade en åbning i barrikaderne, stille dig frem for livet og sige: ”Her er jeg!”. Måske bævrer du i angst for afvisning, mens du gør det, fordi du ikke kender konsekvenserne. Alligevel må du finde modet til at give slip på frygten og hengive dig til livet og kærligheden. Kun gennem mindst én gang i livet at elske og lade dig elske, selvom du før har fået dit hjerte knust, får du adgang til din fulde kraft. For krigeren er kærlighed et valg. Uanset hvad du har med dig, hvor grufulde oplevelser og traumatiske hændelser, der ligger i din fortid, uanset hvor lidt du har troen på, at det er muligt for dig at leve i og med kærlighed, er kærligheden stadig et valg.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797025550
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 31. Marts 2020
 • Oplæser:
 • Tanja Fievé Eskesen
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Krigerens Bog

Krigerens Bog er ment som en invitation til at lukke troen, håbet og kærligheden ind i dit liv og få adgang til din fulde kraft.

Når vi såres, trækker kroppen sig sammen i forsvar - det samme sker, når vi såres i livet.
Ofte forskanser vi os, lukker hjertet og sjælen hårdt sammen i overbevisningen om, at det lukkede og sammentrukne beskytter os. Men lukker vi af for modet til at elske og lade os elske, lukker vi samtidig af for en del af livskraften.

Vil du have adgangen til din fulde kraft, må du turde elske. Du må tillade en åbning i barrikaderne, stille dig frem for livet og sige: ”Her er jeg!”. Måske bævrer du i angst for afvisning, mens du gør det, fordi du ikke kender konsekvenserne. Alligevel må du finde modet til at give slip på frygten og hengive dig til livet og kærligheden.

Kun gennem mindst én gang i livet at elske og lade dig elske, selvom du før har fået dit hjerte knust, får du adgang til din fulde kraft.

For krigeren er kærlighed et valg.
Uanset hvad du har med dig, hvor grufulde oplevelser og traumatiske hændelser, der ligger i din fortid, uanset hvor lidt du har troen på, at det er muligt for dig at leve i og med kærlighed, er kærligheden stadig et valg.

Brugerbedømmelser af Krigerens BogFind lignende bøger
Bogen Krigerens Bog findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.