Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kun når det regner - Marie Brixtofte - E-bog

- En selvbiografisk fortælling

Bag om Kun når det regner

Kun når det regner er en selvbiografisk fortælling om kærlighed. Både den, man kan få, og den, man aldrig helt fik. Det er også en fortælling om skam, svigt og håbefuldhed og om at være barn af en alkoholiker. Om at tie og holde på hemmeligheder for at beskytte sin fars renommé. Bogens forfatter, Marie Brixtofte, er den ældste af Peter Brixtoftes tre døtre. Hendes forældre blev skilt, da hun var tre år. Hun er primært opvokset i Farum.   "Stærkt sanset og original skildring af kærlighed på trods. En mavepuster - i al sin smertelige skønhed" - Michael Falch   "En vigtig og gribende fortælling, en fantastisk bog som alle bør læse"   - Bogblogger.dk    "Bogen er magisk, velskrevet, uhyggelig og smertefuld – men smuk og kærlig" ????? Bogrummet.dk   "Et requiem for Brixtofte"  ????? Fagbladet Danske Kommuner   "Hvis du kun skal læse én bog, månedens bog april 2019"  ?????? Magasinet Liv   "En virkelig smuk fortælling!"  ?????? Alt godt fra skabet      "En varm og vedkommende beretning"  ?????? Søndag   "En rørende kærlighedshistorie fra det virkelige liv"  ?????? Sidses Bogreol

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702266658
 • Udgivet:
 • 21. Januar 2019
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Kun når det regner

  Beskrivelse af Kun når det regner

  Kun når det regner er en selvbiografisk fortælling om kærlighed. Både den, man kan få, og den, man aldrig helt fik. Det er også en fortælling om skam, svigt og håbefuldhed og om at være barn af en alkoholiker. Om at tie og holde på hemmeligheder for at beskytte sin fars renommé.

  Bogens forfatter, Marie Brixtofte, er den ældste af Peter Brixtoftes tre døtre. Hendes forældre blev skilt, da hun var tre år. Hun er primært opvokset i Farum.

   

  "Stærkt sanset og original skildring af kærlighed på trods. En mavepuster - i al sin smertelige skønhed" - Michael Falch

   

  "En vigtig og gribende fortælling, en fantastisk bog som alle bør læse"   - Bogblogger.dk 

   

  "Bogen er magisk, velskrevet, uhyggelig og smertefuld – men smuk og kærlig"

  ????? Bogrummet.dk

   

  "Et requiem for Brixtofte"

   ????? Fagbladet Danske Kommuner

   

  "Hvis du kun skal læse én bog, månedens bog april 2019"

   ?????? Magasinet Liv

   

  "En virkelig smuk fortælling!"

   ?????? Alt godt fra skabet   

   

  "En varm og vedkommende beretning"

   ?????? Søndag

   

  "En rørende kærlighedshistorie fra det virkelige liv"

   ?????? Sidses Bogreol

  Brugerbedømmelser af Kun når det regner

  • Marie L. 23. Maj 2020

   En velskrevet, vedkommende og meget rørende bog! Den gik lige i hjertet på mig. Det er så vigtigt, at der skrives bøger om familier, hvor alkohol og andre former for misbrug og svigt, er ødelæggende for børn, for ægtefælle, nære pårørende og for det menneske, som slider med så stor belastning indefra eller udefra, så han eller hun finder noget at dæmpe det med. Om skylden og skamfuldheden. Om sårbarheden og kærligheden. Marie skriver fantastisk. At læse den er, som om hun sidder ved siden af og fortæller sin historie.


  Find lignende bøger
  Bogen Kun når det regner findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.