Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kunsten at være fucking ærlig - Mark Manson - E-bog

- Stå ved, hvem du er, og få din drømmepartner

Bag om Kunsten at være fucking ærlig

Kunsten at være fucking ærlig giver svaret på, hvad kvinder tænder på og falder for. Det afgørende er ikke, hvordan du ser ud, eller hvad du siger, men derimod hensigten bag dine ord og handlinger. Det handler først og fremmest om følelser. For at få succes med dit datingliv skal du kunne acceptere at blive afvist og forstå, at det er en helt nødvendig og afgørende del af processen, som hjælper dig med at frasortere dem, der ikke er de rigtige for dig. Du skal forbedre din livsstil, dit syn på dig selv og din evne til at udtrykke dig. Du skal lære kunsten at være fucking ærlig. Bogen er skrevet til mænd, der gerne vil tiltrække kvinder, men principperne kan bruges af alle.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794020138
  • Udgivet:
  • 2. Juni 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kunsten at være fucking ærlig

Kunsten at være fucking ærlig giver svaret på, hvad kvinder tænder på og falder for. Det afgørende er ikke, hvordan du ser ud, eller hvad du siger, men derimod hensigten bag dine ord og handlinger. Det handler først og fremmest om følelser.

For at få succes med dit datingliv skal du kunne acceptere at blive afvist og forstå, at det er en helt nødvendig og afgørende del af processen, som hjælper dig med at frasortere dem, der ikke er de rigtige for dig.

Du skal forbedre din livsstil, dit syn på dig selv og din evne til at udtrykke dig. Du skal lære kunsten at være fucking ærlig.

Bogen er skrevet til mænd, der gerne vil tiltrække kvinder, men principperne kan bruges af alle.

Brugerbedømmelser af Kunsten at være fucking ærligFind lignende bøger
Bogen Kunsten at være fucking ærlig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.