Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvantespring med vilje - Claus Øien Ingemann - E-bog

Bag om Kvantespring med vilje

Skab kvantespring i dit næste forandringsforsøg. Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken. Vi har allerede gjort mange gode og dårlige erfaringer med forandringsprocesser. Dem kan du lige så godt arbejde oven på. Forandringsprocesser forstyrrer og er besværlige, men de kvantespring, der kommer ud af dem, nyder alle godt af. Vi har sat forandringsprocessen i system og viser, hvordan du med en demokratisk tankegang, enighed og ejerskab får succes. Som bonus får I et bevidst og modent forandringsmiljø på jeres arbejdsplads. Bogen er baseret på virkelige hændelser og spækket med fremgangsmåder og værktøjer, du nemt kan bruge. Om forfatterne Claus Øien Ingemann og Helle Marianne Rasmussen har tilsammen mere end 60 års praktisk erfaring med forandringsprocesser på danske arbejdspladser. Over årene har forfatterne samlet gode og dårlige hændelser op. Fra både store og små, offentlige og private, og moderne og gammeldags arbejdspladser. De er blevet til denne banebrydende bog om de forandringer, der skaber kvantespring. Jeppe Ingemann Pedersen har illustreret bogens komplekse emner på en enkel måde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794049948
  • Udgivet:
  • 3. Februar 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Kvantespring med vilje

Skab kvantespring i dit næste forandringsforsøg.

Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken. Vi har allerede gjort mange gode og dårlige erfaringer med forandringsprocesser. Dem kan du lige så godt arbejde oven på.

Forandringsprocesser forstyrrer og er besværlige, men de kvantespring, der kommer ud af dem, nyder alle godt af.

Vi har sat forandringsprocessen i system og viser, hvordan du med en demokratisk tankegang, enighed og ejerskab får succes. Som bonus får I et bevidst og modent forandringsmiljø på jeres arbejdsplads.

Bogen er baseret på virkelige hændelser og spækket med fremgangsmåder og værktøjer, du nemt kan bruge.

Om forfatterne
Claus Øien Ingemann og Helle Marianne Rasmussen har tilsammen mere end 60 års praktisk erfaring med forandringsprocesser på danske arbejdspladser.

Over årene har forfatterne samlet gode og dårlige hændelser op. Fra både store og små, offentlige og private, og moderne og gammeldags arbejdspladser. De er blevet til denne banebrydende bog om de forandringer, der skaber kvantespring. Jeppe Ingemann Pedersen har illustreret bogens komplekse emner på en enkel måde.

Brugerbedømmelser af Kvantespring med viljeFind lignende bøger
Bogen Kvantespring med vilje findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.