Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United af Alex Ferguson

Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United - E-bog

Bag om Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United

"Mit job var at få alle til at forstå, at det umulige var muligt. Det er forskellen mellem ledelse og management." En inspirerende guide til god ledelse fra den mest succesrige fodboldmanager nogensinde. HVAD KRÆVER DET AT FØRE ET HOLD TIL VEDVARENDE SUCCES I EN LÆNGERE PERIODE? Sir Alex Ferguson er en af få ledere, som virkelig ved det. Gennem sine 38 år som manager har sir Alex vundet utrolige 49 trofæer og været med til at gøre Manchester United til et af de største kommercielle brands i verden. I denne inspirerende og ligefremme bog afslører sir Alex hemmelighederne bag en karriere fuld af rekorder. LEDELSE er bygget op omkring de nøglefærdigheder, som sir Alex sætter højest. Det inkluderer emner, vi umiddelbart forbinder med hans ledelsesstil: Disciplin, Kontrol, Teamwork og Motivation. Men han kommer også ind på emner, som er mindre åbenlyse, men ikke mindre vigtige, når man stræber efter succes: Delegering, Dataanalyse og Håndtering af fiasko. Bogen er skrevet med investor sir Michael Moritz, mangeårig ven med sir Alex, og er fyldt med indsigt, visdom, humor og ærlighed. De enkelte eksempler handler uundgåeligt om fodbold og den utrolige succes, som kom hen ad vejen, men bogen kan læses af enhver. Uanset om du leder en virksomhed, underviser i et klasselokale eller arbejder i et lille team, vil LEDELSE hjælpe dig til at blive en bedre leder. Sir Alex Ferguson, f. 1941 i Skotland, oprindelig fodboldspiller. Manager siden 1974, og fra 1986 til 2013 i Manchester United. Med i alt 49 trofæer er han den mest succesfulde britiske manager nogensinde.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711493984
 • Udgivet:
 • 26. Februar 2016
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  185,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
 • 160,95 kr.
 • 38,05 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United
"Mit job var at få alle til at forstå, at det umulige var muligt. Det er forskellen mellem ledelse og management."

En inspirerende guide til god ledelse fra den mest succesrige fodboldmanager nogensinde.

HVAD KRÆVER DET AT FØRE ET HOLD TIL VEDVARENDE SUCCES I EN LÆNGERE PERIODE?
Sir Alex Ferguson er en af få ledere, som virkelig ved det. Gennem sine 38 år som manager har sir Alex vundet utrolige 49 trofæer og været med til at gøre Manchester United til et af de største kommercielle brands i verden.
I denne inspirerende og ligefremme bog afslører sir Alex hemmelighederne bag en karriere fuld af rekorder.

LEDELSE er bygget op omkring de nøglefærdigheder, som sir Alex sætter højest. Det inkluderer emner, vi umiddelbart forbinder med hans ledelsesstil: Disciplin, Kontrol, Teamwork og Motivation. Men han kommer også ind på emner, som er mindre åbenlyse, men ikke mindre vigtige, når man stræber efter succes: Delegering, Dataanalyse og Håndtering af fiasko.
Bogen er skrevet med investor sir Michael Moritz, mangeårig ven med sir Alex, og er fyldt med indsigt, visdom, humor og ærlighed. De enkelte eksempler handler uundgåeligt om fodbold og den utrolige succes, som kom hen ad vejen, men bogen kan læses af enhver. Uanset om du leder en virksomhed, underviser i et klasselokale eller arbejder i et lille team, vil LEDELSE hjælpe dig til at blive en bedre leder.

Sir Alex Ferguson, f. 1941 i Skotland, oprindelig fodboldspiller. Manager siden 1974, og fra 1986 til 2013 i Manchester United. Med i alt 49 trofæer er han den mest succesfulde britiske manager nogensinde.
Brugerbedømmelser af Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United


Find lignende bøger
Bogen Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.