Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Luft i budgettet - Trine Baadsgaard - E-bog

- Få råd til det vigtige og det sjove!

Bag om Luft i budgettet

Er du træt af hovedløst forbrug, eller står du midt i økonomisk kaos under en skilsmisse eller på grund af arbejdsløshed, så giver Et år uden overforbrug – 52 uger uden alt det unødvendige overblik og ekstra penge. Uge for uge, krone for krone får du råd til dine drømme uden en traditionel, kedelig og grå spare-tankegang. Ryd i stedet op i dine rutiner og find ud af, hvad der gør dig glad – det skal du nemlig bruge dine penge på. Et år uden overforbrug giver dig hundredvis af effektive ideer til at trimme dit forbrug – og livsglæde plus kolde kontanter. Forfatter Trine Baadsgaard rådgiver om forbrug, arbejder med at begrænse madspild og driver bloggen nojsom.dk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702396119
  • Udgivet:
  • 6. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Luft i budgettet

Er du træt af hovedløst forbrug, eller står du midt i økonomisk kaos under en skilsmisse eller på grund af arbejdsløshed, så giver Et år uden overforbrug – 52 uger uden alt det unødvendige overblik og ekstra penge. Uge for uge, krone for krone får du råd til dine drømme uden en traditionel, kedelig og grå spare-tankegang. Ryd i stedet op i dine rutiner og find ud af, hvad der gør dig glad
– det skal du nemlig bruge dine penge på. Et år uden overforbrug giver dig hundredvis af effektive ideer til at trimme dit forbrug – og livsglæde plus kolde kontanter. Forfatter Trine Baadsgaard rådgiver om forbrug, arbejder med at begrænse madspild og driver bloggen nojsom.dk.

Brugerbedømmelser af Luft i budgettetFind lignende bøger
Bogen Luft i budgettet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.