Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Den tidligere vinder af “Jagten på Danmarks bedste opskrift”, Martin Nordkvist, er ude med bogen “En slankebog til mænd”. Eftersom at Martin er en sand livsnyder, har hans vaner sat sig på sidebenene. Han vidste, at han var nødt til at gøre noget ved hans vægt, da han en dag var oppe og veje over 100 kg. Da han er tidligere kostvejleder for Helsekompagniet og uddannet kok og ernæringskonsulent, besluttede han sig for at lave sin egen kostplan, som skulle passe til sine vaner. Martin gik fra at veje 105 kg til 83 kg ved at følge denne kostplan og derfor valgte han at udgive den som bog. Han så en tendens til, at mange kostplaner var baseret på at spise grøntsager og skyr og primært rettet mod kvinder, men Martin mener at mænds generelle madsmag går i retningen af kød baserede retter.“For at hjælpe nogen med at tabe sig, må man forstå deres smag og behov. Hvis en kødelskende mand skal tabe sig med en slankekur baseret på grøntsager og skyr, så er chancen for succes simpelthen for lille”.Martin nævner, at hans bog sagtens kan bruges af kvinder også. Det handler blot om livsstil, vaner og præferencer til mad. Da forfatteren er stor fortaler for vin skulle dette selvfølgelig også indgå i hans bog. Alle opskrifter kommer med en vinanbefaling. For Martin var vinen ikke noget han kunne undvære og har derfor brugt det som et middel i kostplanen. Han drikker vin til maden som en form for gevinst mens man kæmper med vægttab. På denne måde vil man lettere kunne tabe vægt uden at føle man mangler noget. Martin tilføjer at vinen sagtens kan erstattes med chokolade eller øl, hvis man hellere foretrækker dette.
Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien.
Ann-Christine Hellerup Brandt er endnu engang tilbage med en inspirerende kogebog til det grønne køkken med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’, som er den mest sælgende kogebog i flere år. Du bliver i bogen introduceret til et hav af endnu grønnere men lækre retter, som er fyldt op med massere af velsmag og nydelse, så du ikke længere skal servere kedelige retter til enten din familie, dine venner eller til dig selv. Ann-Christine Hellerup Brandt og hendes familie har selv stort fokus på at spise grønne retter, hvor der altid er plads til én eller flere gode salater på spisebordet. De har ligeledes ligesom så mange andre fokus på at spise mindre kød og mere grønt, hvilket har været en af årsagerne til udvikle denne kogebog, for at inspirere så mange familier som muligt. Med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ bliver du inspireret med den ene lækre grønne opskrift efter den anden om alt lige fra hovedretter, grøntsagstærter til måltidssalater og grøntsagssupper. Kogebogen indeholder desuden mange andre skønne tilbehørsretter, og det kan være du enten finder madbrød, dressinger, dips eller knasende sprødt tilbehør til supper og salater interessant, så findes alt dette også her. Der er ligeledes mange interessante og velsmagende salater, som er et fantastisk supplement til alle kogebogens aftensmåltider. Gå på opdagelse i det grønne køkken og find din næste sunde aftensmad i en bog, hvor der er noget til enhver smag. Der findes desuden få opskrifter som indeholder kød, kylling eller fisk, så bogen ikke kun vedrører det veganske køkken - Bogen kommer i øvrigt godt omkring de danske madvarer året rundt.‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ er en efterfølger til bestselleren ‘Valdemarsro - Aftensmad’, som blev udgivet sidste år, som siden har været elsket hos læserne med mere end 50.000 solgte eksemplarer. Bogen kan både læses og bruges som et supplement til den populære bog, men kan ligeledes også læses selvstændigt.
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.
Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.Det er en no nonsense kogebog - der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.Så bliver det ikke nemmere!
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt enkelt alt efter, hvordan du selv arbejder bedst i et køkken. Er du typen, der vil lave hurtig mad med få ingredienser, holder du af at forberede maden i god tid eller foretrækker du, at lave ovnretter, der passer sig selv i timevis. Der er mulighed for det hele med denne bog. Bogen indeholder 130 opskrifter på retter med både grøntsager, pasta, ris og nudler, fisk og kød. Du får forslag til, hvordan retterne kan sættes sammen til lækre menuer, der kan bruges til brunch, frokost og middagsbordet. Du finder blandt andet opskrifter på bagte ris med mynte, og granatæble- og olivensalsa, nybagte, varme cherrytomater med kold yoghurt, makrel med pistacie- og kardemommesalsa, kødboller med lam, ricotta og oregano, nutella-ruller med sesam og hasselnødder og meget mere. Yotam Ottolenghi er madskribent for bl.a The Guardian og forfatter til flere kogebøger, bl.a. jerusalem, Plenty og Sødt. han ejer en række populære restauranter i London.
Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder! I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.
Pure Goodness er enkle og velsmagende opskrifter til dig, der gerne vil leve og spise sundt.Alle opskrifterne er glutenfri og sukkerfri og særligt velegnede som detox eller diæt, hvis man har problemer med fordøjelsen, træthed eller overvækst af candida. Baseret på sunde, overvejende uforarbejdede råvarer og superfoods giver Pure Goodness inspiration til alle dagens måltider, snacks, søde sager og meget mere til hele familien. Tanja Ting er født i Danmark, bosat på Ibiza, mor til to, tidligere model, nu guldsmed, fotograf og kok.
Kok, restaurantejer og tv-vært Adam Aamann har i sin nye kogebog fundet inspiration i havens spæde grøntsager. Det er blevet til de lækreste enkle, overskuelige grønne retter med fuld power på smag, farve og æstetik.Skal man lave velsmagende mad kun med grøntsager, kræver det lidt mere opmærksomhed, men det behøverhverken at være svært eller nødvendigt at gå på kompromis med den vigtige umamismag. Adam Aamann er kendt for sin sublime mad. I denne bog deler han ud af sine mange vegetariske opskrifter, som er blevet til i hans eget hverdagskøkken. Adam er blevet vild med at dyrke sine egne grøntsager, og i takt med at familien er blevet mere eller mindre selvforsynende i grønt, har det givet god mening at droppe kødet flere gange om ugen. Han har desuden tre døtre i teenagealderen, og der er tit venner på besøg, som spiser med. De unge har alle stort fokus på maden, og flere af dem spiser udelukkende vegetarisk. Bogens retter dækker alt fra tarteletter med porre, tør ost og tyttebær til rødbedetatar, palmekålstempura ogsliders med BBQ-rødkål. Der er gratiner og tærter, og der er smørrebrød og ravioli. Det hele er fyldt med denlyst og løssluppenhed, de er lavet med. Inspirationen har Adam fundet under sine daglige ture i køkkenhaven samt ved komfuret. Mængden af ingredienser i de enkelte opskrifter er holdt nede, så retterne er lette at tilberede, og alle grøntsagerne kan købes hos grønthandleren eller i supermarkedet. Resultatet er mad, der mætter og har masser af tilfredsstillende aroma, fylde og konsistens.Aamanns grønne køkken er et must for alle, kvinder som mænd, der elsker lækker mad med grøntsager i fokus,og som også går op i at spise efter sæsonerne. En kogebog med grøn mad – helt uden asketiske sundhedsbagtanker, men blot med lutter velsmag.
Alt hvad du skal vide om at grille!Den fyldestgørende grillkogebog inspirerer dig og giver dig opskrifter på alt hvad du kan finde på at grille samt masser af viden om grillteknik og brugbar grill-know-how.Webers Grillbibel har ligget på bestsellerlisterne i alle de lande, den er udkommet!Bogen er overskueligt inddelt i kategorier, så du nemt kan finde viden om grillteknik og et kæmpe udvalg af opskrifter på oksekød, lam, svin, fjerkræ, fisk og skaldyr, grøntsager og desserter.En delikat og lettilgængelig grillkogebog for alle, der har lyst at give sig i kast med at lave mad udendørs og måske udvide grillrepertoiret til også at indeholde f.eks. grøntsager og frugt. Alle opskrifter fra Weber er som minimum testet tre gange. Der er billeder til alle retter og masser af intruktive trin for trin-fotos, der hjælper læseren sikkert igennem håndteringen af de forskellige råvarer.Opskrifterne er endnu en gang skrevet og udarbejdet af den professionelle Weber-kok Jamie Purviance.160 opskrifter som du kan lave på både kul- og gasgrill.Flere end 1000 trin-for-trin billeder der gør processerne overskuelige.Masser af grill-know-how der gør dig sikker i din sag - hver gang!Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.
Den store mad for begyndere 125 enkle opskrifter trin for trinEr du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog er nu på hylderne igen i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format.I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.Linn Grubbström arbejder som madskribent på Aller Mad. Hun har tidligere stået bag den populære danske madblog Frk. Kræsen og udgivet tre kogebøger – senest Den store mad for begyndere.
Bestseller!!! Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild - med nyt EKSTRA kapitel Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 225.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.
SPIS DIG FIT er til dig, der ønsker en sund og slank livsstil, men også gerne vil spise andet end kål og kylling. Anne Bech har samlet de bedste, enkle opskrifter fra sit sunde, slanke og grønne køkken og viser dig, hvordan du både kan tabe dig overflødige kilo, have det godt i din krop og samtidig spise dessert på en hverdag. Du får sunde alternativer til comfort food, morgenmad du bliver stærk og glad af, lækker frokost, aftensmad som hele familien kan være med på, søde fristende desserter og godt glutenfrit brød. Bogen indeholder: 70 opskrifter til dit nye slankere liv. Kostplaner til dig, der er begynder og til dig, der allerede lever FIT. Ny inspiration til hvordan du kan sætte dine måltider sammen. Anne Bech er fitness-ekspert, personlig træner og kendt fra både radio og tv. Hun er forfatter til bestsellerne Guide til gudindekrop, Bikini bootcamp, FIT på 100 dage, Toptrimmet på 12 uger og senest Tab dig hvor du vil. SPIS DIG FIT er Anne Bechs første opskriftsbog.
Madenimitliv.dk er en hverdagsblog med hverdagsmad til helt almindelige mennesker. Sådan betegner bloggeren Anne-Kathrine Schelde selv den mad- og livsstilsblog, hun startede i 2010, og som i dag hører til blandt landets største madblogs med 800.000 sidevisninger om måneden. Bloggen er fyldt med lækre opskrifter til hverdag og fest, men der fokuseres især på let og lækker hverdagsmad, hvor alle – også de knap så erfarne – kan være med. Her er ingen løftede pegefingre, og der skal være plads til det hele, for i Anne-Kathrines køkken er der ikke noget, der er forbudt. Og så gør det i øvrigt ikke noget, hvis resultatet ”ligner en million” med et minimum af arbejde. Det er da også med udgangspunkt i de populære hverdagsretter, at Anne-Kathrine nu udgiver sin første kogebog, som indeholder 55 skønne opskrifter, der aldrig tidligere har været publiceret på bloggen. Bogen indeholder masser af inspiration til aftensmaden, bl.a. opskrifter på snacks, salater og lette retter samt klassiske aftenmåltider, mormormad på den nemme måde, bagværk og desserter. Præcis som på bloggen er ”det gode måltid” og hverdagshyggen i højsædet. Der er desuden inspiration til madpakkehit, ugentlige madplaner og 3-retters hverdagsmiddage lavet ud fra bogens opskrifter. Der er tale om relativt simple hverdagsopskrifter lavet af gode og lettilgængelige råvarer, som kan købes i langt de fleste supermarkeder. Helt enkelt er der tale om helt almindelig mad til helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis har en ”maskinpark” til rådighed i køkkenet. En bog, som henvender sig til alle os, som skal have mad på bordet hver dag, og uanset økonomi, tid og evner i køkkenet er der noget at komme efter. Det gælder fx både for den unge studerende, som måske lige er flyttet hjemmefra mors kødgryder, børne- familierne, der skal tilberede aftensmad i ulvetimen, og det ældre ægtepar, som har masser af erfaring i køkkenet, men måske trænger til nye ideer og inspiration. Om forfatteren Anne-Kathrine Schelde er uddannet professions- bachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimit- liv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +280.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 46.000 følger Anne- Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier. Anne-Kathrine holder til i Vejle.
Kogebogen til dig, der gerne vil spise mere grønt. Her får du opskrifter på grønne måltider, der er hverdagsvenlige, og som kan laves på 30 minutter. Her er både vegetariske og veganske opskrifter, og alt lige fra pizza og vege-bolo til skønne, fyldige salater. Louisa Lorang er kendt fra Go? Morgen Danmark, Maddysten og har sit eget online-magasin Lorang & co.
”Den indre ro er at så og spise,” siger Anh Lê, i sin tredje kogebog LêLês urtekøkken. Så & spis! 60 vietnamesiske opskrifter. Her har krydderurter og grønsager i hovedrollen. Bogen indeholder opskrifter på saucer, salater, fingermad, simreretter, middagsmenuer og supper. Samtidig har den en introduktion til at dyrke sine egen krydderurter – både de klassiske og de mere eksotiske. Bogens krydderurter kan dyrkes i køkkenhaver, højbede, altankasser og vindueskarme. Derudover fortæller Anh Lê, der ikke er født med grønne fingre, ærligt om processen med at anlægge sin have – både praktisk og mentalt. Særligt mentalt har haven hjulpet Anh Lê, og hun vil derfor med bogen inspirere andre til at kaste sig over at så, dyrke, høste og spise - gerne i selskab med venner og familie.
Den plantebaserede kost vinder større og større indpas i verden, og Danmark er ingen undtagelse. Vegansk mad er mere populært end nogensinde, hvilket bl.a. ses på hylderne i supermarkederne, der fyldes med nye, veganske produkter hver uge.Desværre får vores travle livsstil os nemt til at række ud efter hurtige færdigretter og mystiske erstatningsprodukter, og her vinder man ikke synderligt på sundhedskontoen ved at vælge de veganske versioner. Vi skal tilbage til enkel og nærende mad, der fylder kroppen naturligt op med de byggesten, den har brug for. Vejen dertil er heldigvis simpel, den består nemlig af en kost lavet af hele, uforarbejdede råvarer, også kendt som wholefoods. Vink farvel til forarbejdet mad, mærkelige køderstatninger og dyre specialprodukter og sig goddag til en nem og nærende kost fuld af smag, kraft og sundhed.Hvis du tænker, at det lyder uoverskueligt, besværligt og kedeligt, så står du med den helt rigtige bog i hånden, for den plantebaserede kost er lige det modsatte – det kræver bare, at man har styr på sit basiskøkken. Denne kogebog indeholder intet mindre end 100 basisopskrifter, som i kombination med hinanden kan bruges til utallige sammensætninger – kun fantasien og smagsløgene sætter grænserne!Alle opskrifterne er nemme at gå til og vigtigst af alt - fyldt med smag! Ud over basisopskrifterne får du også forslag til måltider, tips og tricks til opbygningen af det smarte basiskøkken samt et afsnit om, hvordan forberedelse og foodprepping er en lifesaver i den travle hverdag.Bogen er desuden fyldt med inspirerende fotos, så dit mundvand hurtigt begynder at løbe og giver dig lyst til at hoppe i køkkenet asap. God fornøjelse og velbekomme!Om forfatterenMaria Rohde Madsen er grafisk designer, spirende fotograf og nyopstartet iværksætter med virksomheden Retable, der specialiserer sig i bæredygtig madfotografi og brugskunst. Hun begyndte at spise plantebaseret i foråret 2016 og har på egen krop oplevet, både hvor udfordrende og hvor givende det er at lægge livsstilen om og tage springet fra kødspiser til planteæder.
Alt i én gryde. Enkelt, nemt, velsmagende.Det er ikke så mærkeligt at one pot-konceptet brager frem. Travle familier, der værdsætter god og hjemmelavet mad, er der massevis af, men ofte kan tiden eller de truende bunker opvask sætte en stopper for madlavningen i de mange hjem.Med one pot-opskrifter bliver det fulde måltid tilberedt i én gryde, og med kokken Gorm Wiswehs opskrifter giver det ingen kulinariske begrænsninger. Tværtimod. Gorms ONE POT byder på opskrifter lige fra den gode gamle paprikagryde med cocktailpølser til marrokkansk kalvesteg, fra sønderjysk kartoffelgryde til kinesisk kyllingegryde og mange flere opskrifter med inspiration i klassiske danske retter og andre hentet fra den store verden. Prøv en ”kreolsk grissebasse med søde kartofler”!One pot er nemlig meget mere end hurtige pastaretter med tomat i Gorms univers. Men bare rolig, nemme, billige og lækre pastaretter er der naturligvis også opskrifter på.Der er opskrifter med brug af pasta, kartofler, linser, bønner og ris. Retter med gris, kalv, okse, lam, fisk, skaldyr og vegetarretter: en bog hvor alle kan være med, blot de ejer én god gryde.
Vi elsker bacon! Den magiske duft som breder sig, når man steger bacon er som ambrosia. Bacon er ikke noget du har lært at elske. Du er født sådan! Alt smager bedre, alt bliver lidt sjovere, livet bliver lidt bedre – helt enkelt: Alt bliver bare bedre med bacon! Dette er den ultimative guide, i den finder du alt hvad du har brug for at vide om bacon … og lidt til. Historien om bacon - Hvilken vin eller øl kan du nyde til bacon - Hvordan steger du perfekt bacon 75 opskrifter med bacon - Sjove og utrolige facts om bacon - Kort sagt, alt om bacon. Alt bliver bare bedre med bacon, med forord af Den skaldede kok, er skrevet af norske Christopher Sjuve, som er kok, madredaktør og tv-vært. Han har et intenst og kærligt forhold til mad generelt, og til bacon i særdeleshed. Hans motto er: Du kan aldrig bruge for meget bacon!5 hjerter- Politiken
Med sit fokus på at inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild, er denne bog den første af sin slags i Danmark. Bogen giver dig inspiration til at se masser af muligheder for at få brugt alle de råvarer, du får købt. Er der spidskål tilovers fra coleslaw’en om mandagen, vil den både være super til tortillawraps om tirsdagen og til en frisk spidskålsalat om onsdagen. Har du rester af ærter fra tunmousse om tirsdagen, så brug dem i en lækker ærtetapenade om torsdagen. Du får tips til at gøre det lettere for dig at spise sundt – uden løftede pegefingre – men derimod en hjælp til at du kan få råd til mere, til du kan holde dig sund og rask og samtidig vise omtanke for miljøet. Bogen præsenterer dig for 4 ugers madplaner (5 af ugens 7 dage) inkl. indkøbslister og opskrifter på nemme, lækre og smagfulde retter til én person - gang op hvis I er flere. Ved at følge bogens madplaner og handle ind efter indkøbslisterne, vil der som udgangspunkt ingen madspild være, når de 4 uger er gået. I Brug rub og stub kapitlet tryller du videre, hvis du har rester til overs fra madplanerne. Her bliver du introduceret for lækre og kreative opskrifter på at bruge rub og stub af dine rester uge for uge. Single-testpersonerne i bogen har handlet ind for mellem 1000-1300 kr. på en måned, hvor familier på 4 har handlet ind for mellem 3600-4000 kr. på en måned.
Sådan skal den madpakke smøres! Her får du 50 opskrifter til madpakken fra den utrolig populære blog "Sunde madpakker". Helt enkle opskrifter med råvarer, der er nemme at få fat i, og mad som er let at spise. Bogen indeholder bl.a.: To grundopskrifter på brød, som du kan bruge til at lave meget forskelligt bagværk med. Opskrifter på både kødpålæg, som fx kyllingesalat og skinkesalat, og grønt og vegansk pålæg som fx grøntsagsdeller og falafler. Små retter, som fx pastasalat, risruller, kyllingespyd og madpandekager, pizzasnegle og madmuffins. Hjemmelavede frugtstænger, barer og chips. Forslag til morgenmad og eftermiddagssnack.
Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere.
Det at spise gluten- og sukkerfrit har i løbet af de senere år vist sig at give et bedre liv for rigtig mange mennesker inklusive mig. Mange almindelige problemer i dagligdagen som oppustethed, diarre, forstoppelse og mavekramper kan være forårsaget af, at man ikke tåler gluten. Denne bog er derfor tænkt som en håndsrækning både til dig, der skal i gang med en kostomlægning, og til dig, der allerede har gavn af at spise gluten- og sukkerfrit, men har lyst til ny inspiration til dine måltider.Det lette valg – glad og sund uden gluten og sukker er en kogebog fyldt med opskrifter i sunde udgaver med mange grøntsager og uden hvedemel og sukker. Almedina Bajramovic Boskailo viser, at det sunde valg ikke behøver at være svært, og hun har her samlet sine bedste opskrifter på nem, sund og lækker hverdagsmad til alle dagens måltider.Om forfatterenAlmedina Bajramovic Boskailo kommer oprindeligt fra Bosnien-Hercegovina. Hun arbejder til daglig som gymnasielærer i Aalborg, og sund madlavning er en af hendes største passioner ved siden af undervisningen. Hun er kendt fra bloggen sund_inspiration på Instagram, hvor hun ofte deler sine egne erfaringer og lækre opskrifter med sine følgere.
Her er grundbogen til Thermomix®, køkkenmaskinen, der afløser alle dine andre maskiner.Med Thermomix® kan du hakke, blende, ælte, røre, piske og styre temperaturen samtidig. Det gør det til en leg at lave de ægte saucer, de luftigste vandbakkelser og den glatteste puré. Derudover kan du dampe, fermentere og sous vide. Grundbogen viser dig vejen. I bogen finder du lækre retter som for eksempel:• Dampet bao med saftig and• Hjemmelavet pasta med sommerlig tomatsovs• Perfekte, sprødbagte scones med klassisk tilbehør• Din egen cremede, fedtfattige drikkeyoghurt med jordbærsmagVil du lave mad som en MasterChef og fremtrylle en kraftig jomfruhummerbisque til forret, en perfekt tilberedt torsk til hovedret og en dirrende fløderand til dessert, så viser denne bog dig vejen. Peter Friehling har udgivet flere bøger om sous vide og er en kapacitet indenfor moderne, kreativ madlavning.
Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher SjuveNu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark?, Påsketraditionen. Og meget, meget mere. Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.
God mad behøver ikke være kompliceret. Det kan være ganske enkelt, både når det gælder fremgangsmåde og ingrediensliste. Det vil Emma Martiny gerne vise dig i denne kogebog, hvor hun har samlet sine 70 bedste opskrifter på velsmagende aftensmad. Ganske enkelt indeholder opskrifter til aftensmåltidet, som vi så ofte savner inspiration til. Her får du hurtige ”one-pot” opskrifter, overskuelig gæstemad og budgetvenlige grønne retter. Du får også inspiration til at gøre livretterne mere spændende og tips til at trylle rester om til nye hverdagsvenlige festmåltider. Opskrifterne i kogebogen er overvejende familievenlige, ingredienslisterne korte, og alle råvarer kan fås i et almindelig supermarkedet. Vigtigst er dog, at maden smager godt. Kogebogen er fyldt med Emmas hverdagsfavoritter. Opskrifter, du kan på rygraden og fremtryller igen og igen, og som forhåbentlig med tiden bliver dine egne.
Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer. For hvis du troede at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det!
Over 100 nemme hverdagsretter, der tilberedes i 1 pande, bradepande eller gryde: pastaretter, grøntsagsretter, kyllingeretter, æggeretter, burgere & toast, fiskeretter, kødretter, mad til flere dage og kager & desserter.Jamie Olivers opskrifter er kendetegnet ved, at han ikke gør tingene sværere end nødvendigt. Alle kan være med, og alle kan finde masser af inspiration i bogen.Der er sparet på mængden af ingredienser, og de kan fås i almindelige supermarkeder. Der er mange vegetariske retter, og en del af kødretterne er forsynet med et vegetar-alternativ.
Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne boglærer dig at bruge dem.Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.