Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mal med intuition - Susanne Møberg - E-bog

- Inspiration og teknikker

Bag om Mal med intuition

Når du maler med intuition, er det ikke den ydre verden — den verden du ser med dine øjne — der kommer til udtryk. Det er i stedet et udtryk for din indre verden energier og stemninger, som findes inden i dig, eller som formidles gennem dig. Stemninger og energier som er der, uanset om du er opmærksom på dem eller ej. At male med intuition giver dig mulighed for at blive mere bevidst om, hvad der findes i dit indre, det giver dig mulighed for at komme i dybere kontakt med dig selv, at lære dig selv at kende på en ny måde. Der er ingen regler for, hvordan din indre verden bør udtrykkes. Her er ingen regler om perspektiv eller gyldne snit. I stedet er det en træning i at lytte til dit indre, at træne tilliden til, at lytte til dig selv — til din intuition. Når du maler med intuition, er det derfor ikke nødvendigt at have evner og erfaringer med at tegne og male. Det er nok, at du har lysten til at lade dig inspirere af farverne og stemningen i maleprocessen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788798899389
  • Udgivet:
  • 16. Marts 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Mal med intuition

Når du maler med intuition, er det ikke den ydre verden — den verden du ser med dine øjne — der kommer til udtryk. Det er i stedet et udtryk for din indre verden energier og stemninger, som findes inden i dig, eller som formidles gennem dig. Stemninger og energier som er der, uanset om du er opmærksom på dem eller ej. At male med intuition giver dig mulighed for at blive mere bevidst om, hvad der findes i dit indre, det giver dig mulighed for at komme i dybere kontakt med dig selv, at lære dig selv at kende på en ny måde.
Der er ingen regler for, hvordan din indre verden bør udtrykkes. Her er ingen regler om perspektiv eller gyldne snit. I stedet er det en træning i at lytte til dit indre, at træne tilliden til, at lytte til dig selv — til din intuition.
Når du maler med intuition, er det derfor ikke nødvendigt at have evner og erfaringer med at tegne og male. Det er nok, at du har lysten til at lade dig inspirere af farverne og stemningen i maleprocessen.

Brugerbedømmelser af Mal med intuitionFind lignende bøger
Bogen Mal med intuition findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.