Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Midgårds Beskyttere 2 - Tanja R. Bisgaard - Bog

- Lokes List

Bag om Midgårds Beskyttere 2

Forfatter Tanja R. BisgaardForsideillustrator Lars Kramhøft Læs første kapitel på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/ Astrids hånd skælvede, mens hun holdt fast om øksen. Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle bruge den til at forsvare sig med, hvis hun blev angrebet. Midt i virvaret af mennesker så Astrid en mand, der ikke kæmpede mod nogen. I stedet stirrede han direkte mod hende. Hans blik sendte kuldegysninger igennem hele hendes krop.Det var ikke en viking. Det var Loke. Første del af Astrid og Eriks rejse er klaret, men de har endnu ikke løst deres opgave. Forude venter mange farer, inden de kan nå frem til de to konger med beskeden om, at de er blevet narret til at gå i krig. Og værst af alt, så er Loke lige i hælene på dem. Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude. Det bliver alt andet end nemt. Bøgerne indeholder mere end ti sider med fakta om vikingetiden og nordisk mytologi. Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside. Anmeldelser Bibliotekernes materialevurdering: "Underholdende og velskrevet historie." ★★★★★ Bogrummet.dk ★★★★"Handlingen er godt skruet sammen, og historien er spændende, og fyldt med action, magi, guder, jætter, trælle, vikinger, intriger, forræderi og venskab. Kan man lide nordisk mytologi, eller vil man gerne vide mere om vikingetiden, så kan denne bog bestemt anbefales. Jeg glæder mig i hvert fald til næste bind i serien udkommer. Og for de 9-13-årige, som er målgruppen, vil bogen være helt perfekt." Læsehest med fantasy ★★★★ Eva Lucia Reviews & Literature: "T.R. Bisgaard formår at fortælle en fantastisk, spændende og nervepirrende historie." Skolebibliotekar Tine Mørup: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens ”Erik menneskesøn”, vil ”Midgårds beskyttere” bd. 1 og 2 være værdige arvtagere.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793974234
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 181
 • Udgivet:
 • 16. Oktober 2018
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 153x218x20 mm.
 • Vægt:
 • 421 g.
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 4. Juni 2024

Beskrivelse af Midgårds Beskyttere 2

Forfatter Tanja R. BisgaardForsideillustrator Lars Kramhøft
Læs første kapitel på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/

Astrids hånd skælvede, mens hun holdt fast om øksen.
Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle bruge den til at forsvare sig med, hvis hun blev angrebet.
Midt i virvaret af mennesker så Astrid en mand, der ikke kæmpede mod nogen.
I stedet stirrede han direkte mod hende.
Hans blik sendte kuldegysninger igennem hele hendes krop.Det var ikke en viking.
Det var Loke.

Første del af Astrid og Eriks rejse er klaret, men de har endnu ikke løst deres opgave.
Forude venter mange farer, inden de kan nå frem til de to konger med beskeden om, at de er blevet narret til at gå i krig.
Og værst af alt, så er Loke lige i hælene på dem.

Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude.
Det bliver alt andet end nemt.

Bøgerne indeholder mere end ti sider med fakta om vikingetiden og nordisk mytologi.

Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside.

Anmeldelser
Bibliotekernes materialevurdering: "Underholdende og velskrevet historie."

★★★★★ Bogrummet.dk

★★★★"Handlingen er godt skruet sammen, og historien er spændende, og fyldt med action, magi, guder, jætter, trælle, vikinger, intriger, forræderi og venskab. Kan man lide nordisk mytologi, eller vil man gerne vide mere om vikingetiden, så kan denne bog bestemt anbefales. Jeg glæder mig i hvert fald til næste bind i serien udkommer. Og for de 9-13-årige, som er målgruppen, vil bogen være helt perfekt." Læsehest med fantasy

★★★★ Eva Lucia Reviews & Literature: "T.R. Bisgaard formår at fortælle en fantastisk, spændende og nervepirrende historie."

Skolebibliotekar Tine Mørup: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens ”Erik menneskesøn”, vil ”Midgårds beskyttere” bd. 1 og 2 være værdige arvtagere.

Brugerbedømmelser af Midgårds Beskyttere 2Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.