Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Natrium Chlorid - Jussi Adler-Olsen - Bog

Bag om Natrium Chlorid

Natrium Chlorid af Jussi Adler-Olsen. Den 9 bog i Afdeling Q serien. Bogen kommer hæftet med 496 sider i alt og udgives d. 4. November 2021! Den udgives af Politikens Forlag. Den vil være tilgængelig som bog, e-bog og lydbog! Natrium Chlorid er endnu en fantastisk fortsættelse i krimiserien. Den bedste efterforsker Carl Mørck, møder endelig drabschefen Marcus Jacobsen, som er forbundet med en sag, der i dag stadig hjemsøger drabschefen. I 2020 var der en sag som formørkede alt andet, et trist selvmord som blev efterforsket i lang tid. Sagen er blevet åbnet igen og Afdeling Q, står med et kæmpe hav af sager snart, som på mystisk vis har mange ligheder. Hvad er forbindelsen? Sagerne bringer Assad, Gordon, Carl og Rose sammen.. Mange af sagerne har en stor mængde af dødsfald, som i første omgang antages som ulykker og selvmord, men efterforskningen af dem viser sig mørkere mønstre.. Afdeling Q kommer tættere på sandheden og det ligner at endnu et dødsfald kommer snart.. Det er et race mod tiden og det gør det ikke nemmere, at Afdeling Q skal arbejde uden om visse corona-restriktioner. Afdelingen vil gøre alt for, at stoppe endnu et meningsløst dødsfald, og det styrker sammenholdet af alle, som giver dem energien til, at holde ved. En sag fra fortiden begynder at vise sig igen, og det får konsekvenser for Carl, der må kæmpe med flere bolde i luften. Hvad kan det være?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740045130
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 464
 • Udgivet:
 • 4. November 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 147x221x37 mm.
 • Vægt:
 • 700 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 1. Oktober 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Natrium Chlorid

  Beskrivelse af Natrium Chlorid

  Natrium Chlorid af Jussi Adler-Olsen. Den 9 bog i Afdeling Q serien. Bogen kommer hæftet med 496 sider i alt og udgives d. 4. November 2021! Den udgives af Politikens Forlag.

  Den vil være tilgængelig som bog, e-bog og lydbog! Natrium Chlorid er endnu en fantastisk fortsættelse i krimiserien.

  Den bedste efterforsker Carl Mørck, møder endelig drabschefen Marcus Jacobsen, som er forbundet med en sag, der i dag stadig hjemsøger drabschefen. I 2020 var der en sag som formørkede alt andet, et trist selvmord som blev efterforsket i lang tid. Sagen er blevet åbnet igen og Afdeling Q, står med et kæmpe hav af sager snart, som på mystisk vis har mange ligheder. Hvad er forbindelsen? Sagerne bringer Assad, Gordon, Carl og Rose sammen..

  Mange af sagerne har en stor mængde af dødsfald, som i første omgang antages som ulykker og selvmord, men efterforskningen af dem viser sig mørkere mønstre.. Afdeling Q kommer tættere på sandheden og det ligner at endnu et dødsfald kommer snart.. 

  Det er et race mod tiden og det gør det ikke nemmere, at Afdeling Q skal arbejde uden om visse corona-restriktioner. Afdelingen vil gøre alt for, at stoppe endnu et meningsløst dødsfald, og det styrker sammenholdet af alle, som giver dem energien til, at holde ved. 

  En sag fra fortiden begynder at vise sig igen, og det får konsekvenser for Carl, der må kæmpe med flere bolde i luften. Hvad kan det være?

  Forlagets beskrivelse af Natrium Chlorid

  Drabschef Marcus Jacobsen møder sin bedste efterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en sag, som stadig sidder dybt i drabschefen. Et hjerteskærende selvmord i 2020 åbner igen efterforskningen, og snart står Afdeling Q med et uhyggeligt fletværk af sager, der vokser mellem hænderne på dem. En helt særlig opgave som tvinger Rose, Assad, Gordon og Carl til at rykke tættere sammen.

  Adskillige markante personers dødsfald udlægges som ulykker eller selvmord, men da Afdeling Q dykker ned i dem, peger et ufatteligt mønster på noget langt mere voldsomt, og alt tyder på, at endnu et udvalgt menneske snart skal dø.I kamp med tiden og de besværlige corona-restriktioner tager Afdeling Q med sædvanligt sammenhold og humor en indædt kamp op for at forhindre dette menneskes grusomme død. Og imens glider en helt anden sag fra fortiden mod Carl som en kvælerslange, der endelig har vejret sit bytte.

  Brugerbedømmelser af Natrium Chlorid

  • Gitte H. 19. Januar 2022

   Julen kom og julen gik, Men jeg opdagede det næsten ikke.
   Jeg var alt for grebet ind af universet omkring afdeling Q
   - Ikke et ord om indholdet, det er ingen spoiolers her.

   Først tænket jeg, ja ja, det er jo godt nok, men det er ikke en af de bedste, men efter at have "læst" den, tager jeg ordene i mig igen. "Natrium Chlorid" er helt på samme højde som Jussi Adler-olsens andre bøger - Den kan kun anbefales.

  • Gitte H. 15. December 2021

   Da bogen er en julegave er den endnu ikke læst. Men handlen var uproblematisk, og har ikke ansvaret for om indholdet i bogen holder.

  • Niels S. 4. December 2021

   Endnu en fantastisk spændende krimithriller fra Jussi Adler Olsen.

  • Krimiormen s. 17. November 2021

   ”Natrium Chlorid” er det længe ventede 9. bind i forfatterens serie om afdeling Q. Jussi Adler-Olsen har lige siden starten af serien planlagt, at der skulle være 10. bind af serien med den noget anderledes efterforskningsgruppe afdeling Q.

   I ”Natrium chlorid” føres læseren igennem en hel del ældre mordgåder, så vær klar på, at holde tungen lige i munden, for at følge med i de forskellige mordgåder. Personligt synes jeg nu, at sagerne giver rigtig god mening, efterhånden som historien skrider frem.

   ”Natrium chlorid” er bestemt en krimithriller som jeg ikke vil tøve med at anbefale på det varmeste. Du skal dog gøre dig klart, at ”Natrium chlorid” inviterer til, at sidste og 10. bog i serien absolut MÅ læses, når den engang udkommer.

   Afdeling Q og Jussi Adler-Olsens forfatterskab er absolut i den øverste topklasse, når det kommer til krimier og thrillere.

   Vurdering: 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.