Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems - E. Dickinson - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461358961
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 380
  • Udgivet:
  • 18. September 2012
  • Størrelse:
  • 155x21x235 mm.
  • Vægt:
  • 575 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems



Find lignende bøger
Bogen New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.