Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nomadeledelse - Elize Dimare - Bog

- Fantastiske forandringer i turbulente tider

Bag om Nomadeledelse

”Fantastiske forandringer” lyder både kækt og måske en smule provokerende. For forandringer kan både være træls, forstyrrende og nogle gange spild af tid. Alligevel slår forfatterne et slag for, at forandringer er fantastiske. Især når man selv er med til at bestemme retning og tempo. Forfatterne kalder det ”nomadeledelse”: At tage et positivt ejerskab for evig tilpasning og udvikling. Det handler om at bevare sin nysgerrighed, ydmyghed og åbenhed, og samtidigt drive sig selv og sin organisation fremad. Også selvom vi sjældent kan se mere end ét skridt frem ad gangen. NOMADELEDELSE er en praktisk guide til at løfte din egen ledelse, så forandringer bliver ufarlige. Bogen er bygget op om nogle konkrete modeller, ledelsesværktøjet Fire & Shield og fire inspirerende cases fra virksomheder, der udøver nomadeledelse i praksis. For når vi bevæger os i kanten af det velkendte, er vi nødt til at høre pionerernes fortællinger. Glæd dig til at blive inspireret af Somera, et 100 % remote marketingbureau, hvor ingen arbejder mere end 25 timer; af MAN Energy Solutions Danmark, som er blevet international frontløber på dekarbonisering. Bliv klogere på, hvordan agile værktøjer har mere end halveret gennemløbstiden i Coloplasts projektafdeling, og hør fortællingen om det personlige lederskab i roccamores ekstreme vækstrejse. Der er ikke tale om superhelteberetninger, men om ærlige fortællinger om at bevæge sig i ukendt land og gøre det, så godt man kan, med de muligheder, der viser sig undervejs. ”Vi ser andre organisationer, både indenfor koncernen og i branchen generelt, hvor man ikke har ageret i tide, og de står nu overfor kæmpestore forandringer, hvor de potentielt skal smide den berømte håndgranat. Der kan vi godt høre, at mange af vores ledere og medarbejdere siger: ’Hold op, hvor er det godt, at vi har lavet de her forandringer allerede’.” - Citat fra bogen af Bjarne Foldager, CEO, MAN Energy Solutions Danmark I en verden i evig forandring er vi og vores organisationer altid på vej. Nomadeledelse handler om at nyde rejsen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794205146
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 196
 • Udgivet:
 • 25. November 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 160x222x14 mm.
 • Vægt:
 • 329 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 29. September 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Nomadeledelse

”Fantastiske forandringer” lyder både kækt og måske en smule provokerende. For forandringer kan både være træls, forstyrrende og nogle gange spild af tid. Alligevel slår forfatterne et slag for, at forandringer er fantastiske. Især når man selv er med til at bestemme retning og tempo. Forfatterne kalder det ”nomadeledelse”: At tage et positivt ejerskab for evig tilpasning og udvikling. Det handler om at bevare sin nysgerrighed, ydmyghed og åbenhed, og samtidigt drive sig selv og sin organisation fremad. Også selvom vi sjældent kan se mere end ét skridt frem ad gangen.

NOMADELEDELSE er en praktisk guide til at løfte din egen ledelse, så forandringer bliver ufarlige. Bogen er bygget op om nogle konkrete modeller, ledelsesværktøjet Fire & Shield og fire inspirerende cases fra virksomheder, der udøver nomadeledelse i praksis. For når vi bevæger os i kanten af det velkendte, er vi nødt til at høre pionerernes fortællinger. Glæd dig til at blive inspireret af Somera, et 100 % remote marketingbureau, hvor ingen arbejder mere end 25 timer; af MAN Energy Solutions Danmark, som er blevet international frontløber på dekarbonisering. Bliv klogere på, hvordan agile værktøjer har mere end halveret gennemløbstiden i Coloplasts projektafdeling, og hør fortællingen om det personlige lederskab i roccamores ekstreme vækstrejse. Der er ikke tale om superhelteberetninger, men om ærlige fortællinger om at bevæge sig i ukendt land og gøre det, så godt man kan, med de muligheder, der viser sig undervejs.

”Vi ser andre organisationer, både indenfor koncernen og i branchen generelt, hvor man ikke har ageret i tide, og de står nu overfor kæmpestore forandringer, hvor de potentielt skal smide den berømte håndgranat. Der kan vi godt høre, at mange af vores ledere og medarbejdere siger: ’Hold op, hvor er det godt, at vi har lavet de her forandringer allerede’.” - Citat fra bogen af Bjarne Foldager, CEO, MAN Energy Solutions Danmark

I en verden i evig forandring er vi og vores organisationer altid på vej. Nomadeledelse handler om at nyde rejsen.

Brugerbedømmelser af NomadeledelseGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.