Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om NU

NU er et personligt, stilsikkert og moderne univers af fotografier, tegninger (inklusiv én til dig!) og fortællinger – made by Marie Jedig. NU er Maries egen stilguide med masser af fantasifuld inspiration og gode råd til, hvordan også du finder din stil. Ud over Maries historier om de mere eller mindre heldige eksperimenter, hun gennem tiden har udsat sig selv for i jagten på sin egen stil, indeholder NU også et rids over trends som cafeer, musicals og mande­typer. Marie Jedig står bag den populære og prisbelønnede modeblog, mariejedig.com. Hun samarbejder med nationale og internationale modebrands, udfører designprojekter og arbejder desuden som freelancestylist og model.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771596021
 • Udgivet:
 • 27. April 2016
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af NU

  Beskrivelse af NU

  NU er et personligt, stilsikkert og moderne univers af fotografier, tegninger (inklusiv én til dig!) og fortællinger – made by Marie Jedig.

  NU er Maries egen stilguide med masser af fantasifuld inspiration og gode råd til, hvordan også du finder din stil. Ud over Maries historier om de mere eller mindre heldige eksperimenter, hun gennem tiden har udsat sig selv for i jagten på sin egen stil, indeholder NU også et rids over trends som cafeer, musicals og mande­typer.

  Marie Jedig står bag den populære og prisbelønnede modeblog, mariejedig.com.

  Hun samarbejder med nationale og internationale modebrands, udfører designprojekter og arbejder desuden som freelancestylist
  og model.

  Brugerbedømmelser af NU  Find lignende bøger

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.