Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Obamaland: Obama og Uncle Joe - Anders Agner Pedersen - Lydbog

Bag om Obamaland: Obama og Uncle Joe

"This is a big fucking deal" Den unge fremadstormende Barack Obama har brug for en erfaren politisk ræv ved sin for at skabe et troværdigt projekt op til sin valgkamp i 2008. Valget falder som bekendt på Joseph Biden, og de to herrer indleder et tæt professionelt samarbejde og venskab. Dette afsnit af 'Obamaland' handler om Obamas højre hånd Joe Biden, som i 8 år tjente præsidenten i tykt og tyndt. Værterne Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen kommer ind på forholdet mellem de to, på Bidens betydning for Obama igennem hans tid som præsident, og ikke mindst på Obamas betydning for Joe Bidens egen præsidentkampagne i 2020. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'. Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen Klipper: Camilla Sager Redaktør: Andreas Lindinger Saxild Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728589502
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 15. December 2022
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Obamaland: Obama og Uncle Joe

"This is a big fucking deal"

Den unge fremadstormende Barack Obama har brug for en erfaren politisk ræv ved sin for at skabe et troværdigt projekt op til sin valgkamp i 2008. Valget falder som bekendt på Joseph Biden, og de to herrer indleder et tæt professionelt samarbejde og venskab.

Dette afsnit af 'Obamaland' handler om Obamas højre hånd Joe Biden, som i 8 år tjente præsidenten i tykt og tyndt. Værterne Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen kommer ind på forholdet mellem de to, på Bidens betydning for Obama igennem hans tid som præsident, og ikke mindst på Obamas betydning for Joe Bidens egen præsidentkampagne i 2020.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'.

Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen
Klipper: Camilla Sager
Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Obamaland: Obama og Uncle JoeFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.