Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Obamaland: Præsidentvalg 2008 - Anders Agner Pedersen - Lydbog

Bag om Obamaland: Præsidentvalg 2008

"Yes we can" I sommeren 2004 bragede en ung Barack Obama ind på den politiske scene, da han holdt en følelsesladet tale til det Demokratiske partis partikonvent. Efterfølgende var ingen i tvivl: Det var meget sandsynligt at Obama ville blive den første sorte præsident i USA. I denne nye sæson af POTUS går værterne Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen helt i dybden med Barack Obamas tid som præsident. I dette første afsnit zoomer vi helt ind på valgkampen i 2008, hvor Obama opnåede nærmest rockstjernestatus på sin vej til Det Hvide Hus, da han først slog forhåndsfavoritten Hillary Clinton og sidenhen den rutinerede republikaner og krigshelt John McCain. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'. Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen Klipper: Camilla Sager Redaktør: Andreas Lindinger Saxild Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728589519
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2022
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Obamaland: Præsidentvalg 2008

"Yes we can"

I sommeren 2004 bragede en ung Barack Obama ind på den politiske scene, da han holdt en følelsesladet tale til det Demokratiske partis partikonvent. Efterfølgende var ingen i tvivl: Det var meget sandsynligt at Obama ville blive den første sorte præsident i USA.

I denne nye sæson af POTUS går værterne Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen helt i dybden med Barack Obamas tid som præsident. I dette første afsnit zoomer vi helt ind på valgkampen i 2008, hvor Obama opnåede nærmest rockstjernestatus på sin vej til Det Hvide Hus, da han først slog forhåndsfavoritten Hillary Clinton og sidenhen den rutinerede republikaner og krigshelt John McCain.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'.

Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen
Klipper: Camilla Sager
Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Obamaland: Præsidentvalg 2008Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.