Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Obamaland: Satiren, medierne og eftermælet - Anders Agner Pedersen - Lydbog

Bag om Obamaland: Satiren, medierne og eftermælet

"Time flies even if turkeys don't" Udover at være en dygtig orator, viste Obama også et stort talent for det satiriske og brugte satiren strategisk både under valgkampe, og da han skulle have unge amerikanere til at tilmelde sig Obamacare. Efter sin tid i embedet har Obama desuden været dygtig til at positionere sig og finde nye platforme for sine projekter. I dette sidste afsnit af Obamaland tager værterne Anders Agner og Lars Mathiasen på rundtur i nogle af Obamas bedste satiriske præstationer. Fra den årlige kalkunbenådning og pressemiddag i Det Hvide Hus til Between two Ferns med Zach Galifianakis. Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen Klipper: Camilla Sager Redaktør: Andreas Lindinger Saxild POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728589441
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 2. Februar 2023
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Obamaland: Satiren, medierne og eftermælet

"Time flies even if turkeys don't"

Udover at være en dygtig orator, viste Obama også et stort talent for det satiriske og brugte satiren strategisk både under valgkampe, og da han skulle have unge amerikanere til at tilmelde sig Obamacare. Efter sin tid i embedet har Obama desuden været dygtig til at positionere sig og finde nye platforme for sine projekter. I dette sidste afsnit af Obamaland tager værterne Anders Agner og Lars Mathiasen på rundtur i nogle af Obamas bedste satiriske præstationer. Fra den årlige kalkunbenådning og pressemiddag i Det Hvide Hus til Between two Ferns med Zach Galifianakis.

Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen
Klipper: Camilla Sager
Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Obamaland: Satiren, medierne og eftermæletFind lignende bøger
Bogen Obamaland: Satiren, medierne og eftermælet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.