Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Obamaland: "Yes We Can" - Obamas fem største taler - Anders Agner Pedersen - Lydbog

Bag om Obamaland: "Yes We Can" - Obamas fem største taler

"Change" Da Barack Obama gjorde sit indtog på den politiske scene, var hans success i høj grad båret frem af hans umiddelbare talent for at tale. Store taler der bød til samling og handling skabte en enmer kraft bag Obama frem mod præsidentvalget 2008. I dette afsnit af Obamaland dykker værterne Anders Agner og Lars Mathiasen ned i fem af Obamas vigtigste tale, for at undersøge hvad det er han kan, der er så specielt. De kommer også en tur omkring taleskriverne, der har haft en enorm betydning for Obamas retoriske virkemidler. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'. Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen Klipper: Camilla Sager Redaktør: Andreas Lindinger Saxild Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728589496
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. December 2022
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Obamaland: "Yes We Can" - Obamas fem største taler

"Change"

Da Barack Obama gjorde sit indtog på den politiske scene, var hans success i høj grad båret frem af hans umiddelbare talent for at tale. Store taler der bød til samling og handling skabte en enmer kraft bag Obama frem mod præsidentvalget 2008.
I dette afsnit af Obamaland dykker værterne Anders Agner og Lars Mathiasen ned i fem af Obamas vigtigste tale, for at undersøge hvad det er han kan, der er så specielt. De kommer også en tur omkring taleskriverne, der har haft en enorm betydning for Obamas retoriske virkemidler.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne særudgave af POTUS går vi helt ned i materien på præsident Barack Obamas embedsperiode fra januar 2009 til januar 2017. Du vil møde et karaktergalleri af prominente figurer, der har haft stor indflydelse på præsidentens gøren og laden, og få et indblik i hvordan det var at arbejde i Obamas Hvide Hus. Fra det store håb om \"Change\" og \"Yes we can\" til nøglerne blev afleveret til Donald Trump. Det her er 'POTUS: Obamaland'.

Værter: Anders Agner Pedersen og Lars Græsborg Mathiasen
Klipper: Camilla Sager
Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Obamaland: "Yes We Can" - Obamas fem største talerFind lignende bøger
Bogen Obamaland: "Yes We Can" - Obamas fem største taler findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.