Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Opskriften på Succes i Restaurationsbranchen - Bent Andreasen - Bog

- Lær at drive og optimere din profit og bundlinje

Opskriften på Succes i Restaurationsbranchenaf Bent Andreasen
Bag om Opskriften på Succes i Restaurationsbranchen

Hvis du vil have din restaurant eller café til at blomstre og din bundlinje til at sprudle så er bogen, Opskriften på succes i restaurationsbranchen, den rette bog som vil give dig de essentielle værktøjer og ideer til at optimere din profit. Bogen gennemgår alt fra oplevelsesøkonomiske principper, til menupsykologi og strategier til at hjælper dig og gæsterne til et bedre valg, samt effektive metoder til at håndtere omkostninger, prissætning på. Bogen kommer også ind på markedsførings principper og du vil lære at finde din Avatar samt hvordan du beholder dit dygtige personale. Med et glimt i øjet og masser af praktiske råd guider bogens forfatter dig, til hvordan du kan gøre din restaurant til en guldgrube. Effektiv køkkendrift, smart prissætning og knivskarp markedsføring. Bogen dækket det hele! Lad denne bog være guiden til dig der ønsker at skabe en indbringende og vellykket forretning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743058281
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 20. december 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 155x220x10 mm.
  • Vægt:
  • 265 g.
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 28. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af Opskriften på Succes i Restaurationsbranchen

Hvis du vil have din restaurant eller café til at blomstre og din bundlinje til at sprudle så er bogen, Opskriften på succes i restaurationsbranchen, den rette bog som vil give dig de essentielle værktøjer og ideer til at optimere din profit. Bogen gennemgår alt fra oplevelsesøkonomiske principper, til menupsykologi og strategier til at hjælper dig og gæsterne til et bedre valg, samt effektive metoder til at håndtere omkostninger, prissætning på. Bogen kommer også ind på markedsførings principper og du vil lære at finde din Avatar samt hvordan du beholder dit dygtige personale.
Med et glimt i øjet og masser af praktiske råd guider bogens forfatter dig, til hvordan du kan gøre din restaurant til en guldgrube. Effektiv køkkendrift, smart prissætning og knivskarp markedsføring. Bogen dækket det hele!
Lad denne bog være guiden til dig der ønsker at skabe en indbringende og vellykket forretning.

Brugerbedømmelser af Opskriften på Succes i Restaurationsbranchen



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.