Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skyggedalen - Viveca Sten - Bog

- Mordene i Åre

Bag om Skyggedalen

Med Mordene i Åre, har Viveca Sten givet os en ny dramatisk setting og et par fantastiske nye karakterer i efterforskerne Hanna og Daniel. Den anden bog i Viveca Stens nye serie, er en eminent opfølger til Offermageren, der lå #1 på krimi-bestsellerlisten Det er vinterferie i Åre. En frikirkelig sekt har fået et stærkt greb i de isolerede småbyer langs den norske grænse. Også i den unge kvinde Rebecka. Hun drømmer om at tjene Gud som trofast præstefrue, men bliver mere og mere isoleret, har ingen at betro sig til og begynder at frygte, at hun er i livsfare. Et mishandlet lig bliver fundet lige uden for byen. Offeret har ingen oplagte fjender, og politiet er på bar bund. Hanna Ahlander er stadig vikar ved Åre Politi, og håber på at blive fastansat, mens hendes kollega Daniel Lindskog forsøger at være både engageret familiefar og dedikeret efterforsker. Efterhånden som Hanna og Daniel kommer længere ned i sagen, graver de en mørk historie frem i en kompliceret efterforskning, som handler om overlevelse – for enhver pris. Om Offermageren: ⭐️⭐️⭐️⭐️Jyllands-Posten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bogens Liv ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Frk. West ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bogbanden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mit lille bibliotek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bechs books VIVECA STEN er er en af Sveriges mest populære krimiforfattere. Hun debuterede i 2008 med kriminalromanen Stille nu og har siden udgivet ni bøger i serien, der foregår på øen Sandhamn i den svenske skærgård. Hendes bøger er oversat til flere sprog, har solgt samlet seks millioner og filmatiseret som TV-serie. Skyggedalen er den anden bog i serien fra Åre, første bind Offermageren udkom i januar 2020.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772390185
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 425
 • Udgivet:
 • 25. Januar 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 158x228x35 mm.
 • Vægt:
 • 566 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 4. April 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Skyggedalen

  Beskrivelse af Skyggedalen

  Med Mordene i Åre, har Viveca Sten givet os en ny dramatisk setting og et par fantastiske nye karakterer i efterforskerne Hanna og Daniel.

  Den anden bog i Viveca Stens nye serie, er en eminent opfølger til Offermageren, der lå #1 på krimi-bestsellerlisten

  Det er vinterferie i Åre. En frikirkelig sekt har fået et stærkt greb i de isolerede småbyer langs den norske grænse. Også i den unge kvinde Rebecka. Hun drømmer om at tjene Gud som trofast præstefrue, men bliver mere og mere isoleret, har ingen at betro sig til og begynder at frygte, at hun er i livsfare.

  Et mishandlet lig bliver fundet lige uden for byen. Offeret har ingen oplagte fjender, og politiet er på bar bund. Hanna Ahlander er stadig vikar ved Åre Politi, og håber på at blive fastansat, mens hendes kollega Daniel Lindskog forsøger at være både engageret familiefar og dedikeret efterforsker.

  Efterhånden som Hanna og Daniel kommer længere ned i sagen, graver de en mørk historie frem i en kompliceret efterforskning, som handler om overlevelse – for enhver pris.

  Om Offermageren:
  ⭐️⭐️⭐️⭐️Jyllands-Posten
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bogens Liv
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Frk. West
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bogbanden
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mit lille bibliotek
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bechs books

  VIVECA STEN er er en af Sveriges mest populære krimiforfattere. Hun debuterede i 2008 med kriminalromanen Stille nu og har siden udgivet ni bøger i serien, der foregår på øen Sandhamn i den svenske skærgård. Hendes bøger er oversat til flere sprog, har solgt samlet seks millioner og filmatiseret som TV-serie. Skyggedalen er den anden bog i serien fra Åre, første bind Offermageren udkom i januar 2020.

  Forlagets beskrivelse af Skyggedalen

  Med Mordene i Åre har Viveca Sten givet os en ny dramatisk setting og et par fantastiske nye karakterer i efterforskerne Hanna og Daniel.

  Den anden bog i Viveca Stens nye serie er en eminent opfølger til Offermageren, #1 på krimibestsellerlisten.

  På en kold og snefuld vintermorgen bliver liget af en mand fundet ved en af indfaldsvejene til Åre. Han var et velkendt ansigt i byen og afholdt af de lokale. Mordet ryster det lille lokalsamfund, hvor flere ting er under forandring. En frikirkelig sekt har fået et stærkt greb i de isolerede småbyer langs den svensk-norske grænse. Også i den unge kvinde Rebecka. Hun drømmer om at tjene Gud, men lever et ensomt og isoleret liv under pres fra sektens øvrige medlemmer og sin egen mand, prædikanten.

  Politikommissær Hanna Ahlander og hendes kollega Daniel Lindskog, som lige er blevet far, skal opklare det brutale mord. Men efterhånden som Hanna og Daniel graver sig ned i sagen, dukker en mørk historie frem. En historie, som handler om at overleve.

  Pressen skriver:

  "400 siders velfortalt historie. Et plot med streng, men overraskende logik, der svirper med halen på de allersidste sider."
  ★★★★ Jyllands-Posten

  VIVECA STEN er er en af Sveriges mest populære krimiforfattere. Hun debuterede i 2008 med kriminalromanen Stille nu og har siden udgivet ni bøger i serien, der foregår på øen Sandhamn i den svenske skærgård. Hendes bøger er oversat til flere sprog, er samlet solgt i seks millioner eksemplarer og er filmatiseret som tv-serie. Skyggedalen er den anden bog i serien fra Åre. Første bind, Offermageren, udkom i januar 2020.

  Brugerbedømmelser af Skyggedalen

  • Ulla H. 24. Februar 2022

   Den er ligeså god som den første. Skal helt sikkert have næste bind hvis der kommer ét


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.