Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Slip slanketyranniet af Russ Harris

Slip slanketyranniet - E-bog

- Tab dig varigt med ACT og mindfulness

Bag om Slip slanketyranniet

Hvor mange slankebøger skal vi købe, før vi forstår, at det ikke virker? Hvor mange år skal der gå med hårde slankekure, hvor man taber sig ... og tager på igen ... og derefter kritiserer sig selv for ikke at kunne holde sin idealvægt? Slip slanketyranniet er ikke en bog om slankekure. Det er en bog om at bygge bro mellem det, du ønsker at gøre, og det, du rent faktisk gør. Bogen indeholder et unikt program - og en 7 ugers bootcamp - der viser dig vejen til velvære og varigt vægttab. Du lærer, hvordan du kan ændre vaner og adfærd, selv når du oplever negative følelser og mangler motivation. Bogen og programmet bygger på den psykologiske metode ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og på mindfulness. "Bogen vil være et værdifuldt, anderledes og meget anvendeligt værktøj for dig, som ønsker at tabe dig. ACT er fremfor alt en særlig måde at være i verden på og er som sådan til gavn for alle mennesker." - Fra bogens forord af Ole Taggaard Nielsen, psykolog og indehaver af ACT Klinikken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771580853
  • Udgivet:
  • 20. Oktober 2014
  • 219,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 190,95 kr.
  • 8,05 kr. (13%)

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Slip slanketyranniet
Hvor mange slankebøger skal vi købe, før vi forstår, at det ikke virker? Hvor mange år skal der gå med hårde slankekure, hvor man taber sig ... og tager på igen ... og derefter kritiserer sig selv for ikke at kunne holde sin idealvægt?

Slip slanketyranniet er ikke en bog om slankekure. Det er en bog om at bygge bro mellem det, du ønsker at gøre, og det, du rent faktisk gør. Bogen indeholder et unikt program - og en 7 ugers bootcamp - der viser dig vejen til velvære og varigt vægttab. Du lærer, hvordan du kan ændre vaner og adfærd, selv når du oplever negative følelser og mangler motivation. Bogen og programmet bygger på den psykologiske metode ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og på mindfulness.

"Bogen vil være et værdifuldt, anderledes og meget anvendeligt værktøj for dig, som ønsker at tabe dig. ACT er fremfor alt en særlig måde at være i verden på og er som sådan til gavn for alle mennesker."
- Fra bogens forord af Ole Taggaard Nielsen, psykolog og indehaver af ACT Klinikken.
Brugerbedømmelser af Slip slanketyranniet


Find lignende bøger
Bogen Slip slanketyranniet findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.