Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sort is - Yrsa Sigurdardóttir - Lydbog

bind 1 i Sort is serien

Bag om Sort is

Hvalfjödur, en kold vinteraften. En bekymret nabo banker på hos familien ved siden af, som ingen har set eller hørt fra i en uge, men får intet svar. Da han endelig får tvunget sig adgang gennem en bagdør, møder der ham et grumt syn. Efterforskerne Týr og Karó og retsmedicineren Idunn kaldes til gerningsstedet for at undersøge en forbrydelse, som har udslettet en hel familie. Som opklaringen skrider frem, kommer isnende hemmeligheder om familien frem i lyset. Sort is er første bind af fire i serien af samme navn. Titlen henviser til det dødsensfarlige vejrfænomen, der opstår, når smeltet is eller sne igen fryser til og lægger sig som et usynligt, spejlglat lag på asfalten. I Sort is lurer farerne lige under overfladen, og hemmeligheder kommer frem i lyset – alt sammen med Islands natur og afsidesliggende samfund som drabeligt bagtæppe.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728594797
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. Marts 2023
 • Oplæser:
 • Silke Biranell, Mikkel Hansen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Sort is

Hvalfjödur, en kold vinteraften. En bekymret nabo banker på hos familien ved siden af, som ingen har set eller hørt fra i en uge, men får intet svar. Da han endelig får tvunget sig adgang gennem en bagdør, møder der ham et grumt syn.

Efterforskerne Týr og Karó og retsmedicineren Idunn kaldes til gerningsstedet for at undersøge en forbrydelse, som har udslettet en hel familie. Som opklaringen skrider frem, kommer isnende hemmeligheder om familien frem i lyset.

Sort is er første bind af fire i serien af samme navn. Titlen henviser til det dødsensfarlige vejrfænomen, der opstår, når smeltet is eller sne igen fryser til og lægger sig som et usynligt, spejlglat lag på asfalten. I Sort is lurer farerne lige under overfladen, og hemmeligheder kommer frem i lyset – alt sammen med Islands natur og afsidesliggende samfund som drabeligt bagtæppe.

Forlagets beskrivelse af Sort is

En kold og mørk vinteraften i det afsidesliggende Hvalfjördur banker en bekymret nabo på hos en familie, ingen har hørt fra i en uge. Han bliver mødt af et grumt syn – hele familien og den unge au pair er blevet henrettet på bestialsk vis.
Betjentene Týr og Karó og retsmedicineren Idunn bliver kaldt ud for at efterforske drabet. Som efterforskningen skrider frem, afdækkes familiens mange hemmeligheder og interne stridigheder om magt og penge, og sagen ender med at tvinge efterforskerne til at konfrontere deres egen fortid.

"Sort is" er første bind i serien om Týr, Karó og Idunn.

Yrsa Sigurdardóttir (f. 1963) er prisbelønnet forfatter, som skriver krimier, thrillere og børnebøger. Hendes bøger er oversat til mere end 30 sprog, og hun har cementeret sin position som en af vor tids allerstørste historiefortællere. Hun bor i Reykjavik, hvor hun sideløbende med sin forfatterkarriere arbejder som civilingeniør.

Brugerbedømmelser af Sort isFind lignende bøger
Bogen Sort is findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.