Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sunde slikmunde - Sif Orellana - Bog

- Hjemmelavet sundere mundgodt skabt i tæt samarbejde med Noah Orellana

Bag om Sunde slikmunde

Hvordan kan man med god samvittighed snige en svimlende lækker kage ind i programmet på en helt almindelig onsdag? Hvordan fejrer man højtider, ferier og weekender med søde sager i sundere varianter? Hvordan giver man børnefesten eller børnefødselsdagen et sundere, sukkerfrit twist, der stadig efterlader børnene med følelsen af at være blevet forkælet på alle smagsløg og sanser, og hvad fylder man i slikskålen fredag aften af sundere alternativer til den sædvanlige kemiske farveladeslik? Disse spørgsmål satte den afholdte bestsellerforfatter Sif Orellana og hendes yngste søn, Noah på 12 år, sig for at komme op med nogle rigtig gode bud på. Noah har i høj grad været fakkelbæreren i 'Sunde slikmunde' og Sif har været den, der har sørget for, at potentialet i hans idéer blev forløst optimalt. I bogen folder de deres bedste forslag til søde, sundere lækkerier ud. Udvalget er stort, og de har sammen sørget for at pakke deres “slikbutik” med søde sager af alskens slags, både til dem, der ønsker glutenfri lækkerier, mælkefri fristelser, æggefri mundhapser, vitaminholdige lækkerbiskner og ja, kolorielette godbidder. Så velkommen til Sifs og Noahs søde univers med frit valg på alle hylder af indslag skabt helt uden tilsætningsstoffer, hvidt sukker, forarbejdede fødevarer og e-numre. Sifs seneste bog, Slyngler & stanglakrids, blev sidste år udråbt til nr. 2 i kåringen af "Verdens bedste" i kategorien "Bedste familiekogebog" af verdens største kogebogskomité, Gourmand World Cookbook Awards.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793137264
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 160
 • Udgivet:
 • 26. April 2016
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 212x282x15 mm.
 • Vægt:
 • 800 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 3. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sunde slikmunde

Hvordan kan man med god samvittighed snige en svimlende lækker kage ind i programmet på en helt almindelig onsdag? Hvordan fejrer man højtider, ferier og weekender med søde sager i sundere varianter? Hvordan giver man børnefesten eller børnefødselsdagen et sundere, sukkerfrit twist, der stadig efterlader børnene med følelsen af at være blevet forkælet på alle smagsløg og sanser, og hvad fylder man i slikskålen fredag aften af sundere alternativer til den sædvanlige kemiske farveladeslik?
Disse spørgsmål satte den afholdte bestsellerforfatter Sif Orellana og hendes yngste søn, Noah på 12 år, sig for at komme op med nogle rigtig gode bud på. Noah har i høj grad været fakkelbæreren i 'Sunde slikmunde' og Sif har været den, der har sørget for, at potentialet i hans idéer blev forløst optimalt. I bogen folder de deres bedste forslag til søde, sundere lækkerier ud. Udvalget er stort, og de har sammen sørget for at pakke deres “slikbutik” med søde sager af alskens slags, både til dem, der ønsker glutenfri lækkerier, mælkefri fristelser, æggefri mundhapser, vitaminholdige lækkerbiskner og ja, kolorielette godbidder. Så velkommen til Sifs og Noahs søde univers med frit valg på alle hylder af indslag skabt helt uden tilsætningsstoffer, hvidt sukker, forarbejdede fødevarer og e-numre.
Sifs seneste bog, Slyngler & stanglakrids, blev sidste år udråbt til nr. 2 i kåringen af "Verdens bedste" i kategorien "Bedste familiekogebog" af verdens største kogebogskomité, Gourmand World Cookbook Awards.

Forlagets beskrivelse af Sunde slikmunde

Kåret til Danmarks bedste familiekogebog og nomineret til titlen som “Verdens bedste” i 2016 af Gourmand World Cookbook Awards.

Bemærk: Dette nye oplag af bogen er kommet i en lækker hardback-udgave.

I "Sunde slikmunde" folder Sif og hendes yngste søn, Noah, deres bedste forslag til hjemmelavede søde, sundere lækkerier ud. Udvalget er stort, og de har sammen sørget for at pakke deres “slikbutik” med søde sager af alskens slags, både til dem, der ønsker glutenfri lækkerier, mælkefri fristelser, æggefri mundhapser, vitaminholdige lækkerbiskner og ja, kolorielette godbidder. Så velkommen til Sifs og Noahs søde univers med frit valg på alle hylder af indslag skabt helt uden tilsætningsstoffer, hvidt sukker, forarbejdede fødevarer og e-numre.

Det siger læserne:
"Mega god og inspirerende bog til masser af lækkerier. Jeg er helt vild med fredagsslik afsnittet, da vil normalt køre den med vingummi og masser af E nummer, har vi nu fået inspiration til nye lækkerier uden det stads ?? Kan varmt anbefale denne bog og andre bøger af samme forfatter. God tur i køkkenet med denne bog under armen."
- Karenmaria J

"Sunde Slikmunde er bogen, som enhver bedstemor må eje. Endelig kan vi få lov til at forkæle børnebørnene uden løftede pegefingre og skulende blikke fra forældrene. Med barnebarn nr. 7 på vej står Sunde Slikmunde øverst på min ønskeseddel."
-Jane M.

Brugerbedømmelser af Sunde slikmundeGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.