Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier - Leif Davidsen - E-bog

Bag om Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier

Tag med Leif Davidsen på rejser fra Moskva til Tokyo, fra Påskeøen til Sydspanien, fra Vietnam til USA, fra Hawaii til Paris og Danmark. I ti fortættede noveller introducerer Leif Davidsen en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv: en falleret forretningsmand, en forgældet spillefugl, en ufrivillig sexturist, en forblændet elsker, der vil gøre alt for sin nye kærlighed - og en aldrende kunstner, der har mistet sin inspiration. Tvivl, retningsløshed, hævntørst, desperation og ikke mindst lidenskab og kærlighed folder sig ud over siderne, hvor verden fra øst til vest samtidig kommer til live igennem Davidsens pen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711906392
 • Udgivet:
 • 9. Oktober 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier

  Beskrivelse af Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier

  Tag med Leif Davidsen på rejser fra Moskva til Tokyo, fra Påskeøen til Sydspanien, fra Vietnam til USA, fra Hawaii til Paris og Danmark.

  I ti fortættede noveller introducerer Leif Davidsen en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv: en falleret forretningsmand, en forgældet spillefugl, en ufrivillig sexturist, en forblændet elsker, der vil gøre alt for sin nye kærlighed - og en aldrende kunstner, der har mistet sin inspiration. Tvivl, retningsløshed, hævntørst, desperation og ikke mindst lidenskab og kærlighed folder sig ud over siderne, hvor verden fra øst til vest samtidig kommer til live igennem Davidsens pen.

  Brugerbedømmelser af Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier  Find lignende bøger
  Bogen Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.