Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger til Kvindernes Kampdag

Hos Tales fejrer vi kvindernes internationale kampdag for at hylde de stærke kvinder i Danmark og verden over. Dagen bliver fejret den 8. marts, og hos Tales er det ingen undtagelse. Du finder derfor et hav af bøger til kvindernes kampdag med store rabatter, som er skrevet af nogle af litteraturens stærkeste kvinder. Det gælder både bøger fra danske forfattere såvel som fra udenlandske forfattere, som på den ene eller anden måde har bidraget til et ændret syn fra mænd på kvinder og hvordan kvinderne selv ser på dem selv i dag. Gå på opdagelse nedenfor og find bøger til kvindernes kampdag, som vi mener fortjener at blive hyldet på denne særlige dag. Mon ikke der dukker en spændende biografi op om en stærk kvinde, du gerne vil vide meget mere om?
Vis mere

Køb bøger til kvindernes kampdag 2023

I udvalget ovenover finder du alt det bedste indenfor boguniverset til at hylde de stærke kvinder. Du finder bøger indenfor forskellige genre, så der er noget for enhver smag. Det er alt lige fra biografier om stærke kvinder til bøger der på en eller anden måde har fokus på emnet. I nogle lande fejrer man kvindernes kampdag ved at give blomster til en kvinde, man holder af. Hos Tales kan du i stedet give en bog til kvinden, som du selv ser som stærk eller blot til en du holder af for at fejre den populære dag. 

Faldt du ikke for én af de mange bøger til kvindernes kampdag i udvalget ovenover? 


Se flere billige bøger her


Du kan købe alle bøgerne til kvindernes kampdag til fordelspriser og gratis fragt med Tales Premium. Du kan også lytte eller læse bøgerne i Tales appen, hvis du ønsker en anden litteraturoplevelse end den du får, når du læser de fysiske bøger. Hvis du ønsker at gøre begge dele, så har du også mulighed for det, da det hele hører indenunder ét samlet medlemskab. 


Prøv medlemskab her
FAQ - oftest stillede spørgsmål til kvindernes kampdag

Hvornår er det kvindernes kampdag?

Kvindernes kampdag bliver fejret den 8. marts 2023. 

Hvilke bøger skal jeg læse til kvindernes kampdag?

Bøger som særligt trender op til kvindernes kampdag er typisk bøger af eller om stærke kvinder. Her finder du et stort udvalg af netop disse bøger, som helt sikkert vil vække din interesse.  

Hvornår startede kvindernes kampdag?

Kvindernes kampdag blev for første gang afholdt i 1911, og Danmark har fejret dagen hvert år lige siden. Kvindernes internationale kampdag blev i 1911 også markeret i Tyskland, Schweiz, Østrig og USA.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.