Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Bag om Den lille vilde

En lækker og superinformative guide til naturens spiselige planter. Bag Den lille vilde, der ikke bare er en, men hele fire små guidebøger samlet i én bog, står Danmarks mest kendte sankeekspert, Thomas Laursen, og fotografen Jannick Børlum. Bogen er inddelt efter de vilde planters fire sæsoner – det helt spæde forår, forår, sommer og sensommer – og beskriver de vigtigste urter, blomster, bær og frugter, som vi kan samle og anvende i køkkenet. De er inddelt i de forskellige biotoper, så det er nemt at finde og identificere de enkelte planter. Hver plante er tydeligt angivet med et billede af selve planten og et af planten på voksestedet i netop den sæson, bogen dækker. Der er desuden også en kort informerende tekst, som hjælper én med at identificere planten og fortæller om dens mulige anvendelse. Den lille vilde er en praktisk og meget anvendelig guide i forlængelse af Thomas Laursens tidligere populære bøger om vild mad.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740071467
 • Udgivet:
 • 10. Marts 2021
 • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Beskrivelse af Den lille vilde
En lækker og superinformative guide til naturens spiselige planter.

Bag Den lille vilde, der ikke bare er en, men hele fire små guidebøger samlet i én bog, står Danmarks mest kendte sankeekspert, Thomas Laursen, og fotografen Jannick Børlum.

Bogen er inddelt efter de vilde planters fire sæsoner – det helt spæde forår, forår, sommer og sensommer – og beskriver de vigtigste urter, blomster, bær og frugter, som vi kan samle og anvende i køkkenet. De er inddelt i de forskellige biotoper, så det er nemt at finde og identificere de enkelte planter.

Hver plante er tydeligt angivet med et billede af selve planten og et af planten på voksestedet i netop den sæson, bogen dækker. Der er desuden også en kort informerende tekst, som hjælper én med at identificere planten og fortæller om dens mulige anvendelse.

Den lille vilde er en praktisk og meget anvendelig guide i forlængelse af Thomas Laursens tidligere populære bøger om vild mad.
Brugerbedømmelser af Den lille vilde
 • Henrik M. 17. August 2021

  Princippet er nærmest, at naturlige stoffer er "gode", og det er vel som bekendt "falske nyheder". Naturlige farvestoffer er et eksempel.

  Det er især skuffende, at gifteffekten af mange naturstoffer ikke er fremhævet mere. Et eksempel er vild pastinak, der i dag findes vidt udbredt, men faktisk nærmest skal "udryddes" fra den danske natur. I det mindste skal det forklares hvilke tiltag, der skal til for at beskytte sig.

  Efter denne "brøler" er jeg faktisk i tvivl om bogens praktiske værdi med andre planter, som jeg ikke kender til i forvejen, og det er ekstremt skuffende.

 • Freya L. 14. Maj 2021

  Vi er vild med den lille vilde ️


Find lignende bøger
Bogen Den lille vilde findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.