Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Træernes hemmelige liv - Peter Wohlleben - E-bog

Bag om Træernes hemmelige liv

EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL SKOVEN. Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelse. Det lyder måske utroligt – men det er sandt. Skovfoged Peter Wohlleben kaster nyt lys over skovenes tætte tykninger og giver os et overraskende indblik i en hemmelighedsfuld verden. I sine fascinerende beretninger om træernes uanede evner trækker han både på egne erfaringer og på de nyeste videnskabelige opdagelser. Træernes hemmelige liv er solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Tyskland og er strøget ind på bestsellerlisterne verden over.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771598773
 • Udgivet:
 • 30. August 2016
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Træernes hemmelige liv

EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL SKOVEN. Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelse. Det lyder måske utroligt – men det er sandt.

Skovfoged Peter Wohlleben kaster nyt lys over skovenes tætte tykninger og giver os et overraskende indblik i en hemmelighedsfuld verden. I sine fascinerende beretninger om træernes uanede evner trækker han både på egne erfaringer og på de nyeste videnskabelige opdagelser.

Træernes hemmelige liv er solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Tyskland og er strøget ind på bestsellerlisterne verden over.

Brugerbedømmelser af Træernes hemmelige liv

 • Lars C. 20. Januar 2021

  En utrolig gribende og saglig fortælling fra forfatteren og en øjenåbner for læseren man bliver grebet omkring de store kæmpers liv. Går man i skoven kan man ikke ladevære med selv at undres og man får respekt for skovens træt og alder.
  Alt i alt en god bog som jeg kan anbefale.læser som går op i vild natur og lives mysterier.

 • Charlotte L. 7. Juli 2020

  Absolut 5 stjerner!
  En bog alle burde læse, såvel fagfolk som lægmænd!
  Den giver på en sjov og velskrevet måde indblik i nogle af naturens vidundere, og stof til eftertanke - hvorfor det er så vigtigt, vi passer på vores natur!
  Træer er ikke bare træer!
  Jeg elsker den bog.........

  Charlotte Lytzen

 • Kirsten v. 14. Maj 2020

  Træernes hemmelige liv:
  En helt ny verden åbner sig. Træernes underjordiske liv og deres underjordiske kontakter med hinanden sætter tanker og undren igang. Det er overraskende, hvad der foregår i mørket. Over jordoverfladen foregår der magtkampe, forsvarskamp m. fl.der gør, at en tur i skoven ikke opleves som før. Efter at have læst bogen har jeg besluttet ar give den som gave til venner, som også elsker naturen

 • Linette R. 13. Maj 2020

  Overraskende, inspirerende og intet mindre end fantastisk!
  Snedker Linette RP


Find lignende bøger
Bogen Træernes hemmelige liv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.