Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Værdig - Anna Maria Olsen - E-bog

Bag om Værdig

Mange sundhedspersoner går ned med stress eller brænder ud, fordi tid og plads til at være sig selv og gøre det, man er god til, er en mangelvare i det etablerede sundhedssystem. VÆRDIG er et ord som i sig selv giver dig løsningen til, hvordan du kan genfinde gnisten og styrke dit selvværd, idet det består af to ord – VÆR og DIG. Anna Maria Olsen tror på, at naturen og dyrene kan støtte mennesker med at styrke selvværdet og genfinde gnisten på en blid og naturlig måde. VÆRDIG indeholder helt nye teorier om, hvorfor naturen og dyrene har en beroligende effekt på menneskers nervesystem, og giver forslag til, hvordan vi kan bruge naturen og dyrene til at lindre tilstande som stress og angst uden flere års terapi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797326237
  • Udgivet:
  • 20. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Værdig

Mange sundhedspersoner går ned med stress eller brænder ud, fordi tid og plads til at være sig selv og gøre det, man er god til, er en mangelvare i det etablerede sundhedssystem. VÆRDIG er et ord som i sig selv giver dig løsningen til, hvordan du kan genfinde gnisten og styrke dit selvværd, idet det består af to ord – VÆR og DIG.

Anna Maria Olsen tror på, at naturen og dyrene kan støtte mennesker med at styrke selvværdet og genfinde gnisten på en blid og naturlig måde.

VÆRDIG indeholder helt nye teorier om, hvorfor naturen og dyrene har en beroligende effekt på menneskers nervesystem, og giver forslag til, hvordan vi kan bruge naturen og dyrene til at lindre tilstande som stress og angst uden flere års terapi.

Brugerbedømmelser af VærdigFind lignende bøger
Bogen Værdig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.